סוף השבוע עוד לא נגמר וכבר 4 הרוגים

AvihayA

New member
סוף השבוע עוד לא נגמר וכבר 4 הרוגים

... עד מתי ? " ... תאונות דרכים זה לא גורל ... " http://news.walla.co.il/?w=//676855

התשובה פשוטה

עד שנחליט שזה ישתנה ונתחייב לזה. הדבר פשוט ביותר, אבל הרוב מעדיף את האכיפה ומשפטים ועונשים כאשר הפתרון בידיים שלנו - של כל אחד מאתנו. היה מענין לקחת אזור מסוים בו כל האנשים יתחייבו לנהוג לפי הכללים כאשר באותו אזור לא תהיה אכיפה ולבדוק את מצב התאונות לעומת אזור אחר בו מתנהלת אכיפה רגילה.

אולי די ישראל פרידמן!!!!!!!!!!!!

אתה בדיוק מזכיר לי את מנהיגי המתנחלים...שלא יודעים מה יהיה עם עצמם...ועם תפקידם...לאחר הפינוי. במה הם יעסקו או יעבדו??? בגלל זה הם כ"כ חוששים מההתנתקות... עצם הקיום שלהם נוטה להתמסמס. ומה איתך???? אתה לא מבין שהתשובה היא בכלל לא פשוטה? אתה לא מבין שאין דבר כזה מדינה ללא תאונות דרכים?? אתה לא מבין שלעולם בעיית תאונות הדרכים לא תיפתר ?? אתה לא מבין שאתה מבזבז סתם את זמנך בעיסוק הזה??? בן כמה אתה??? ממש מוזר לי. אל תהיה נאיבי..אלוהים!

זה לא ענין של גיל

לגיל שלי אין שום קשר לידע שלי יש. אני יודע שבעוד 15-20 שנה נגיע למצב שלא תהינה תאונות. עד אז תכנסנה מערכות טכנולוגיות מתקדמות, שכבר היום מתחילים לראות ניצנים, אשר תמנענה מהנהג לבצע טעויות בזמן אמת ותאונות דרכים יהיו דבר נדיר ביותר. לי כואב על כל אדם שנפצע או נהרג בתאונה דרכים, וחבל שנצטרך לשלם מחיר יקר כל כך עד שהפתרונות יבואו לפתור את הבעיה של תאונות הדרכים, כאשר יש פתרון פשוט אשר לא דורש ידע, רק רצון של כל אחד מאתנו לנהוג לפי הכללים. לפני כשלשה שבועות התחלתי במבצע של החתמה על עצומה למחויבות אישית, שלחתי עד היום ל 150 אנשים כאשר רק 20 הסכימו לחתום, כלומר להתחייב באופן אישי לקיים את הסעיפים המופיעים בעצומה. לפי דעתי אין רצון כן להפסיק את תאונות הדרכים, יותר נוח לחפש את האשמים, ולחפש פתרונות שוא או שמישהו אחר יעשה את העבודה במקומנו(כאשר הפתרון מונח ממש בידיים שלנו ). אני מצרף את העצומה לכל אלה שלא ראו ולכל אלה שכבר ראו.

טוב..אין לי מושג על מה אתה מדבר!

על איזה מערכות טכנולוגיות אתה מדבר???. אתה בא עכשיו ,כמו הדתיים....בשביל למכור לנו את "המשיח"?? כאילו מה הקטע??? צא צא מזה..... אתה נאיבי. ואין אחד שרוצה שתהיה תאונת דרכים. זה קישקוש.

כדי לדעת צריך לבדוק

תכנס לאתרים הנלוים שציינתי ותבין על מה אני מדבר. אני לא מנסה למכור שום דבר ואני לא תמים רק רוצה להפסיק את תאונות הדרכים, ואם הכוונות שלך הן גם כאלה אז תתחייב על הדברים שציינתי בקובץ המצורף.

ttzz

New member
את החדשות פותחים בעיקר בפיגוע...זה

עובר רגיל...גם בלי פיגועים על התאונות לא מדברים חוץ מלהודיע חוץ מלהודיע

ככה זה !!!

במקום להראות לאנשים באדום ענק את שמות האנשים שנהרגו בתאונות דרכים,בכל מהדורת חדשות ולזעזע את האנשים בארץ,מעדיפים לתת לזה כותרת קטנה וצנועה באחד מהדקות האחרונות של המהדורות בטמבליזייה או בעיתונים בדפים האחוריים...

../images/Emo13.gif

מצחיק עד כמה שזה עצוב. תקשורת עויינת לנושאים חשובים יותר מאשר הפוליטיקה בארץ או בעולם.

ttzz

New member
אתמול אתמול

היה שידור רשת ב על למה את התאונות לא מדווחים כמו פיגועים

ttzz

New member
גם אני

לא חשבתי על זה ממש עד סופש שהיה בו גם וגם ועל הפיגוע עם פחות הרוגים דיווחו יותר

למעלה