סוף השבוע.....

סוף השבוע......./images/Emo144.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: משהו שהכעיס אתכם השבוע: משהו ששימח: משהו שעיצב: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / בפלייליסט: תמונת השבוע:

Drowning Lovers

New member
ראשונה? ../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Maybe Memories שיר השבוע לא של דה יוזד: Useless ID - It's Alright Bowling For Soup - London Bridge (Fergie Cover) Bowling For Soup - 1985 Kate Nash - Pumpkin Soup Shiny Toy Guns - Le Disko The Misfits - From Hell They Came The Verve - Bitter Sweet Symphony Paramore - Stop This Song (Lovesick Melody) להקת השבוע: Shiny Toy Guns, Bowling For Spup, Useless ID. אלבום השבוע: אין משהו מיוחד.
קליפ השבוע:
איזה שיר. http://www.youtube.com/watch?v=s7gCRSH6sec תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ
משהו ששימח: מוזיקה?
משהו שעיצב: אממ
ציטוט השבוע: "יעני, מפגש פורום כזה? אבל של מתים? |חושש|" XDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: Shiny Toy Guns - Le Disko
תמונת השבוע: הוא נראה כמו מייקל ג'קסון

Drowning Lovers

New member
לא נותן לי להעלות את התמונה../images/Emo69.gif../images/Emo23.gif

אז את זה במקום....

שבוע טוב. ^^ ../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד: I caught fire (in your eyes) שיר השבוע בכללי: A7X - Afterlife
להקת השבוע: מדינה לייק
, אסקייפ דה פייט
, אוונג'ד סבנפולד
אלבום השבוע: Madina Lake - From them through us to you
Escape The Fate - Dying is your latest fashion A7X - Waking the fallen
קליפ השבוע: A7X - Afterlife ^^ תוכנית טלויזיה/סרט השבוע: אני כבר לא רואה לא סרטים ולא טלויזיה.
;; אולי רק הפיג'מות... משהו שהכעיס אתכם השבוע: שכולם חשים עסוקים מדי בשביל לנסוע איתי לפאקינג כמה דקות לסנטר להביא את הדיסק שלי.
>< משהו ששימח: שמצאתי מי שיילך להביא לי את הדיסק במקומי?
תודה קארין.
ממ.. וגם שקניתי בסטימצקי את העיתון Rock Sound ומדינה לייק על השער [!@#$%]
משהו שהעציב: כנ''ל עיצבן.
ציטוט השבוע: There's no where to run and hide when you're living to die
[A7X - Clairvoyant Disease] מתנגן בראש/פלייליסט: A7X – Almost Easy תמונת השבוע:

המ

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: kill to belive- bleeding through להקת השבוע: BT אלבום השבוע: דה אווייקינג- קאליבן קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמ יום שישי משהו ששימח:
משהו שעיצב: הית' לדג'ר
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / בפלייליסט: i never let you down- caliban תמונת השבוע: מבאטמן

Broken sound

New member
=]

שיר השבוע של דה יוזד:say days ago שיר השבוע לא של דה יוזד:ג'קו אייזנברג- גרמת לי ללכת להקת השבוע:דה יוזד אלבום השבוע:ממ קליפ השבוע:נמ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:האנטומיה של גריי משהו שהכעיס אתכם השבוע:כלום משהו ששימח:מלא ת"א והבנות מירושלים היו פה משהו שעיצב:לא הלכתי למסיבה אתמול ציטוט השבוע:ממממממממממממממממ מתנגן בראש / בפלייליסט:ג'קו אייזנברג- גרמת לי ללכת=] תמונת השבוע:

BloBla

New member
שבוע טוב~ ../images/Emo129.gif

שיר השבוע של דה יוזד: pretty handsome awkward. שיר השבוע לא של דה יוזד: Fuck The System- System Of A Down XD להקת השבוע: הרבה מדייX__X; אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: רודף העפיפונים.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא שלי>> משהו ששימח: בלוניםXD משהו שעיצב: כנ"ל להכעיס. ציטוט השבוע: היה אחד ממש מצחיק ושכחתי. מתנגן בראש / בפלייליסט: Kiss From A Rose. תמונת השבוע:

O L g i T

New member
....

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: soft cell - tainted love להקת השבוע: portishead אלבום השבוע: קליפ השבוע: vanila sky - umbrella תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לאדעת משהו שהכעיס אתכם השבוע: וואי מלא משהו ששימח: יום חמישי..ממש יום אחד הטובים ביותר משהו שעיצב: ממ לאדעת ציטוט השבוע: "תופעת לוואי" "אסון אקולוגי" מתנגן בראש / בפלייליסט: 100 greatest songs of the 90's בvh1 תמונת השבוע:

אמאלה../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

השבוע עבר מהר ואני לא זוכרת כלום O:

טוראיזציופולגירדיליזציה...

שיר השבוע של דה יוזד: I caught fire (In your eyes) שיר השבוע לא של דה יוזד: Story of the year - Anthem of להקת השבוע: the used אלבום השבוע: the used - berth קליפ השבוע: the used - box full of sharp objects תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: פשע מן העבר משהו שהכעיס אתכם השבוע: שונאת לריב איתו... משהו ששימח: סבא שלי חזר מחו"ל והביא לי את הדיוידי BERTH ומצלמה תת ימית
משהו שעיצב: ממש שונאת לריב איתו... ציטוט השבוע: לא יודעת... מתנגן בראש / בפלייליסט: Silverstein - November תמונת השבוע: אני ולילוש

../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד:סיי דייז אגו שיר השבוע לא של דה יוזד:פרוג'קט מייהן- פינץ' להקת השבוע:פינץ' אלבום השבוע:הרואין- FFTL קליפ השבוע:האנדסום אוקוורד תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:התפוז המכני, טראנסאמריקה משהו שהכעיס אתכם השבוע:פופאי משהו ששימח:הזמנתי תסאונדטראק של סוויני טוד משהו שעיצב:כל מיני.. ציטוט השבוע:"לאאאאאאאא אללללללל תתתתתתתתתלכו לשםםםםםםםםםםםם!" מתנגן בראש / בפלייליסט:הלנה-MCR תמונת השבוע:

יש לי לייזר ומקל אבל מי ייגע בךך ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של דה יוזד: אין האמת שיר השבוע לא של דה יוזד: Apologize להקת השבוע: אין אלבום השבוע: אין קליפ השבוע: אין!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא לפני הילדים! משהו שהכעיס אתכם השבוע: אנשים וההורים.. משהו ששימח: החברים משהו שעיצב: א.אומרים העציב, וב.נכנסתי בברזל ועכשיו ישלי פצעים ושריטות על היד.. בצורת סימן שאלה
ציטוט השבוע: איןןןןןןןןן מתנגן בראש / בפלייליסט: Apologize תמונת השבוע: אני עם אפקטים של המצלמה של חברה P:

למעלה