סוף טוב הכל טוב

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
סוף טוב הכל טוב

טוב, אז הסיפור מתחיל לפני כחודש בערך ,כשהמפקחת באה אז לתצפת שיעור שלי וכביכול לאשר לי את הסטאז. אחרי השיעור נעלמו עיקבותייה ואני לא ידעתי איפה אני עומדת. נסיתי הלוך ושוב להשיג אותה בטלפונים במשרד שלה וכל פעם ענתה לי המזכירה האלקטרונית וכמובן שהערמתי על ההודעה האלקטרונית אין ספור הודעות עם מספר הטלפון שלי. המפקחת לא שבה עלי וסוף השנה מתקרב בלי שאדע לאן נושבת הרוח ומה קורה איתי. השבוע החלטתי שברוב חוצפתי אני מתקשרת אליה הביתה. היא כמובן אמרה שהיא לא יכולה לדבר איתי ושאתקשר למשרד ביום חמישי בשמונה בבוקר. כמובן שהתקשרתי ושוב עונה מייד המזכירה האלקטרונית. כבר הייתי כל כך מיואשת ויותר מכל עצבנית. הרגשתי שמזלזלים בי. מדוע אני צריכה לרדוף אחריה כל כך הרבה זמן? לקראת הצהריים התקשרתי למנהל בית הספר בו אני עובדת ובקשתי שהוא יצור איתה קשר כי איינני מצליחה. גם הוא נכשל במלאכתו זו ולקראת השעה שתיים אני השגתי אותה דרך משרד החינוך בחיפה , שמסתבר נתן לי בכלל מספר טלפון אחר. כשדברתי איתה היא אמרה שאני צריכה לעשות את הסטאז שנה הבאה כי אין אישור לתלמידי שנה ג' לעשות סטאז. כבר לא היה לי כוח להתווכח בנושא ורק שאלתי אותה אם כך איפה את מציבה אותי שנה הבאה. היא לא הבינה על מה אני מדברת ואמרה לי: מה את לא נשארת בבית ספר שלך? אמרתי לה שהמנהל לא אמר לי כלום והיא בקשה שאשוחח איתו ואחזיר לה תשובה. התקשרתי למנהל ביום חמישי בערב והוא לא הבין על מה אני מדברת. הוא טען שלפי מה שהבין מהמפקחת הסטאז שלי אושר ולכן לא הציע לי להישאר וכבר יש מספיק מורות. בקיצור, יד ימין לא יודעת מיד שמאל. סוכם שהוא יתקשר למפקחת היום וידבר איתה ישירות. בנתיים, אני מבולבלת ומתוסכלת. אחרי יום שלם של נסיונות, לפני שעה הוא הצליח לתפוס אותה והסוף הוא שאני נשארת כי לפי טענתו וטענת המפקחת הם מרוצים ממני והוא מעדיף אותי על פני מורה חדשה אחרת שכבר רצה לפטרה. האמת כל כך לא נעים לי ממנה כי כביכול תפסתי את מקומה אך היא באיזה שהוא מקום הביאה זאת על עצמה כי היא לא הייתה רצינית במהלך השנה וגם צעקה על המפקחת ותקפה אותה. אז אני נשארת עוד שנה בבית ספר לעשות את הסטאז. יש בי משהו ששמח כי אני מכירה את הילדים, את המורים ואת הספרים איתם עבדתי אך מצד שני האוכלוסיה מאוד קשה והבית ספר לא קל. ממש טלנובלה ואנא סילחו לי על האורך.....

שירי../images/Emo39.gif

אולי בזכות זה שהאוכלוסיה קשה יותר, אז כל התמודדות בבתי ספר אחרים שיבואו אח"כ יהיו כבר "פיס אופ קייק" בשבילך (איך כותבים את זה באנגלית המורה.....
). זה הסטז' הכי טוב. אז בהצלחה,

ל3

New member
עידיתוש'

מה שנכון נכון. לפחות יש לי שנת נסיון בבית ספר הזה וזה הרבה מאוד בשבילי מה שלום הקטן? ואיך את מרגישה?

שאנל

New member
גלגל החיים

מה שקרה לה זו לא שאשמתך, זה דרכו של עולם... בהצלחה לך

gaia20

New member
שיריקוקולה ../images/Emo13.gif

חביבתי, ברור שיעדיפו אותך.... האין זה ברור??? אני רק רוצה להגיד לך משו וחצי על מה שכתבת בסוף- אמרת שאת מרגישה שלא נעים לך מהמורה שתפסת את מקומה, אני רוצה להגיד לך שאני למדתי בדרך הקשה שאין מה לעשות וכל אחד חייב לדאוג לתחת שלו בסופו של דבר... אם היא הביאה את זה על עצמה או לא, תשמחי שאת קבלת את המקום הזה ואל תחשבי יותר מידי על איך היא מרגישה, את רוצה להתקדם, את רוצה ללמוד, עבדת קשה עם הילדים- זה מגיע לך!! הרווחת את התפקיד הזה ביושר! אני בכל אופן, מאוד גאה בך! אני בטוחה שאת תוציאי מהילדים האלו את הצד הכי טוב שלהם!(ושלך)

ל3

New member
גאיה המקסימה

הצלחת לרגש אותי מאוד. כולי מסמיקה תודה מקסימה על האמונה שלך בי

למעלה