סוף כל סוף הבראתי מהדלקת עיניים

• פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

bali

New member
מנהל
סוף כל סוף הבראתי מהדלקת עיניים

המגעילה הזו. שבועיים הייתי חצי עיוורת, נוזלת ומגרדת, עם עיניים של נרקומנית, ועכשיו סוף סוף הבראתי. ממש נורא הקטע הבריאותי אצלי. כל וירוס שעובר לידי מחליט להשתקע בגוף שלי. נמאס לי כבר! אבל- העיקר הבריאות. אני בסדר עכשיו טפו טפו טפו

RomiVais

New member
טפו טפו טפו! ../images/Emo57.gif ../images/Emo140.gif

אני שמחה שהדלקת עברה סוף סוף אולי את צריכה קצת חיזוקים למערכת החיסונית שלך? יכול להיות? רק בריאות חביבתי!!!! מה קורה איתך חוץ מזה? איך המרגש? שיהיה לך לילה טוב וסוף שבוע נפלא ביותר

bali

New member
מנהל
היי רומי´לה ../images/Emo24.gif

אני בסדר פחות או יותר אתמול ציינו חודשיים לפטירה של אבא והיה קשה מאד... אבל אני מנסה לחזור לשגרה כלשהי... מזל שיש לי משפחה אוהבת וחברים טובים! לילה טוב גם לך וסופשבוע נהדר!

RomiVais

New member
משפחה וחברים.. ../images/Emo23.gif

זה הדבר הכי חשוב בחיים.. אני שמחה שיש לך מספיק תמיכה מסביב.. ושאת בסדר. תחזיקי מעמד.. ואל תשכחי שאני פה.. מתי שרק תרצי! נשיקות.. וחיבוקים..

bali

New member
מנהל
תודה יקירתי! ../images/Emo25.gif

הייתי שמחה אם היתה לי גם את התמיכה של החבר שלי (לשעבר) אבל אין...

RomiVais

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

זה בטח לא ממש עוזר, אבל כולנו פה בשבילך!!!

bali

New member
מנהל
תודה סיאמיתוש! טוב לראות גם אותך!

אני שומרת על עצמי כמה שאני יכולה. מה נשמע אצלך? איך את ו~א~ מסתדרים עם התינוקה החדשה? שיהיה רק טוב-

סיאמית

New member
נשמע בסדר ../images/Emo23.gif

ומנסים למצוא רוטינה שתתאים לשלושתינו אבל בעיקר לנועם וזה לא קל... הדרך ארוכה היא ורבה וגו´ אבל עם קצת מעוף וסבלנות - הכל יסתדר. תמשיכי לשמור על עצמך יקירתי!

Yaron5000

New member
אולי יש לך אלרגיה ל ../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif

הבנתי שזה לא משהו שקשור לטרשת אז אולי משהו עם החתול אצלי זה בכל אופן ככה (בכל פעם שאני בסביבת חתולים ביתיים אני פשוט מביא את החורף מרוב דמעות ונזלת) (סיאמית...שום דבר אישי אחותי) דרך אגב... את יודעת ששמעתי שמי שהשתמש בעבר בקורטיזונים למיניהם (כדוגמתנו) סביר יהיה להניח שהוא ייפתח בעתיד אלרגיות שונות שלא היו לו בעבר. ירון

אורית...2

New member
ירוני ...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה בטוח ??? כי אני בשנים האחרונות באמת אלרגית לכמה דברים ביניהם לחתולים ... ומפאת גילי אני ממש לא זוכרת אם זה היה גם לפני הקורטיזון ...
אני רק רואה
מרחוק ... או שמה שיותר גרוע, מי שמגדל חתולים ובא אלינו ...זוועה .. אני מתגרדת !! רק מלכתוב על זה ....

Yaron5000

New member
זאת לא בדיחה (לא שלי לפחות)../images/Emo66.gif

גם אני אלרגי לחתולים ולקרדיט הבית וזה באמת התחיל רק לאחר נטילת הקורטיזונים וממש לא לפני... ועוד משהו מוזר...
בכל פעם שאני רואה חתול שחור אז...החתול יורק...
את חושבת שזה קשור לקורטיזונים או זה סתם בגלל שאני נאחס...
סתאאאאאאאאם
אוריתי וכולם, שבת שלום ירון

bali

New member
מנהל
היי ירון

אני לא חושבת שיש לי אלרגיה לחתולים. אני לא מנוזלת ומצוננת כל הזמן אלא רק לפעמים, כשאני מסתובבת עם אנשים קצת חולים או באוניברסיטה. בגלל זה אני קצת תופסת מרחק מאנשים משתעלים מתעטשים וכיו"ב. רק זה חסר לי עכשיו....
אני לא יודעת מה הייתי עושה בלי החתול המקסים שלי. לא יכולה בלעדיו.

Yaron5000

New member
../images/Emo22.gifהכי חשוב זה ש...

את מרגישה עכשיו טוב. ושכך גם יהיה תמיד ! ירון

RomiVais

New member
היי ירוני.. בוקר טוב.. ../images/Emo42.gif

מה קרה שקמת כל כך מוקדם????
אני עדיין לא הלכתי לישון.. אלך אוטוטו... שיהיה לך ולכולם יום קסום תבלו ותעשו חיים!! נשיקות וחיבוקים

למעלה