סוף כל סוף - יש לנו לוגו

סוף כל סוף - יש לנו לוגו ../images/Emo70.gif

בקובץ המצורף מופיעים שני לוגואים הצבעוני - בו אנו נשתמש בכרזות פרסום ובכל חומר מודפס צבעוני שחור לבן - בו אנו נשתמש בכותרות למכתבים רשמיים מזכיר לכולם צוות תקשורת נותן שירותי עריכה מילולית ועריכה גרפית לכל חומר מודפס שרוצים להוציא מטעמנו כמו-כן, בקרוב ניתן יהיה לקבל מאיתנו ניירות עמדה וחומר מודפס אחר למסירה לכל גורם שעשוי להתעניין בכך בקרוב יונפקו כרטיסי ביקור שנחלק במחלקות השונות לטובת מטופלי פוריות שלא מודעים לגזירות ו/או למאבק בקרוב יפורסמו כרזות מטעמנו במספר רשתות וכן בחוצות הערים (ואז נזדקק לעזרה בהפצה)

1יובלים

New member
הערה קטנה

ועצוב לי שצריך להזכיר את זה; הלוגו יפה אבל הזכות להורות היא לא רק של זוג.

הנקודה נלקחה בחשבון

ולכן אין זהות מינית לדמויות כך שבפירוש הלוגו תוכנו כך שיתייחס לכל צורת הורות ועדיין יהיה מובן לצופה לרגע ולא סימבולי מדי יש בסמל הרבה מרכיבים - ואני מניח שכל אחד גם מצא סמלים אסוציאטיביים שמדברים אליו הציור המרכזי הוא זרעון החודר לביצית העובר ממוקם בנקודה שבה מתרחשת ההפרייה בביצית לאחר חלוקת ההפחתה שוט הזרעון יוצר את פרופיל הדמויות שכאמור אינן מיניות העובר מרחף כבמעין חלום של הדמויות לי אישית (וכל הקרדיט ללוגו הוא ל בנות צוות התקשורת ובוודאי לא לי) הזכיר הזרעון גם את סמל הרפואה - אותו מקל שבראשו גולת כספית שסביבו מתלפף הנחש

1יובלים

New member
הפרופיל השמאלי פחות מעודן

בצורה בולטת לפחות בעיני ומפה באה התפיסה של הצגת צלליות של איש ואישה. זה גם הזכיר לי את הסמבול שיש ברפואה סינית ששני חצאים יחד הם שלם וזה לא מסתדר עם הורות אחרת. שוב אומר שהלוגו יפה אבל מה שכתבתי היה תגובה מהבטן.

kasa

New member
נכון, אבל עובר הוא תמיד יצירה זוגית

כך, לפחות אני הבנתי את זה... לא משנה מי הם הוריו ומה מינם - אלו שיוצרים אותו תמיד יהיו גבר ואשה (בינתיים....)

חן123

New member
מהמם! פשוט יפיפה

בהיתי בזה 10 דקות, מחפשת את כל המשמעויות. לא יוגעת למי לתת את הקרדיט, אבל חברה- אתם מוכשרים!

TWEETY =^.^=

New member
לוגו משגע, כולכבוד ליוצרים,,,,ו,,,

לא לכעוס,,,אבל,,,אני מסכימה עם יובלים לגבי הפרוש שלו, לא נלקח בחשבון שיש משפחות "אחרות" - כמו החדיות, הרי מקבל הלוגו לא מקבל אותו עם פרוש של מפגש בין זרע לביצית.

לוגו מקסים../images/Emo24.gif

אני מקווה שנצליח במאבק, עדיין חושבת שחבל שלא שומעים על המאבק בתקשורת. ישר כוח וגמר חתימה טובה.

מאד יפה וקולע למטרה ../images/Emo45.gif

אני יכולה לתלות כרזה ב"עננים" זוהי משחקייה שמגיעים אליה הרבה אימהות. יתכן שאוכל לתלות בעוד מפר מקומות כגון עננים.

מם 1971

New member
הלוגו נראה מצויין

כל הכבוד ליוצרים , לעושים ולעושות במלאכה. מאחלת לכולנו גמר חתימה טובה

למעלה