שלום לכולם
T THE WIZARD 55 New member 30/3/08 #4 ../images/Emo25.gif ברוך הבא בונבוני.. עכשיו נלמד אותך את אמנות השרשור
מ מוחמד5 New member 30/3/08 #5 ברוך הבא ../images/Emo140.gif תכיני קפה ערבי פלשתיני יא ויז .בינתיים אני שוחט את הכבש... תיהנה לך
T THE WIZARD 55 New member 30/3/08 #9 גם בוץ לא יודעת להכין...../images/Emo6.gif אלא אם כן צריך להביא בוץ מהגינה.. ולהוסיף מיים חמים
C CarlitoS Way New member 30/3/08 #10 את צריכה לכבד אורחים חדשים זה מה שמר מוחמד מנסה לעשות אז שיהיה כאמור בלי סוכר נשמה
T THE WIZARD 55 New member 30/3/08 #11 חבל לך...בלי סוכר.. זה המקום היחידי שתראה ממני משהו מתוק אם בכלל... אני בעניין שלמיים מינרלים לאורחים בבקבוקים קטנים, שיקחו וילכו הביתה.
חבל לך...בלי סוכר.. זה המקום היחידי שתראה ממני משהו מתוק אם בכלל... אני בעניין שלמיים מינרלים לאורחים בבקבוקים קטנים, שיקחו וילכו הביתה.
C CarlitoS Way New member 30/3/08 #12 הבנתי../images/Emo2.gif טוב כל אחד עושה מה שהוא רגיל לעשות, מה שחינכו אותו לעשות ולימדו אותו בבה"ס
T THE WIZARD 55 New member 30/3/08 #14 ../images/Emo6.gif מה אתה עושה בשעה כזאת בבית... נגמרו לי העיזים, יש כבשה אחרונה..
A AdonAsda New member 30/3/08 #17 טוב אז תשימי לי חלב מאוגר סיברי. אני יכול להגיד לך מה אני עושה בבית אבל תעני לי ברשת התקשורת הסודית...
טוב אז תשימי לי חלב מאוגר סיברי. אני יכול להגיד לך מה אני עושה בבית אבל תעני לי ברשת התקשורת הסודית...
C CarlitoS Way New member 30/3/08 #15 תצטרך להוסיף סוכר לשלך אחי כי היא עושה קפה ערבי בפינגאן בלי סוכר, אז תוסיף לשלך 3 סוכר לא ביג דיל