סוף כל סוף פגשתי את אגמי
ה היפה5 New member 31/10/06 #2 ועוד שאלה אני.... הצתלמתי עם אגם ואני לא יודע איך להעלות את התמונה אתם יכולים לעזור לי
ש שיר חולה על אגמי New member 31/10/06 #3 יאאאאאאא../images/Emo99.gif אתה וראה שבסוף הכל בסדררררררר?? אמממ דבר איתי במסןן אבל תענה
O oorlyy1 New member 31/10/06 #4 שמחה בישבילך../images/Emo13.gif כדי להעלות את התמונה צריך ללחץ על "צירוף קובץ" למטה.......ואז זה יפתח לך את התיקיית תמונות שלך ואז פשוט צריך ללחות על התמונה שרוצים לישלוח ולילחוץ למטה שליחה
שמחה בישבילך../images/Emo13.gif כדי להעלות את התמונה צריך ללחץ על "צירוף קובץ" למטה.......ואז זה יפתח לך את התיקיית תמונות שלך ואז פשוט צריך ללחות על התמונה שרוצים לישלוח ולילחוץ למטה שליחה
ה היפה5 New member 1/11/06 #13 הנה התמונה ו..... בקשה קטנה התמונה לא יצאה ממש על איכות גבוהה אז אם תוכלו לשפר את האיכות של התמונה אני אודה לכם מאד!!! תהנו!
הנה התמונה ו..... בקשה קטנה התמונה לא יצאה ממש על איכות גבוהה אז אם תוכלו לשפר את האיכות של התמונה אני אודה לכם מאד!!! תהנו!
ט טל ועדי1 New member 31/10/06 #9 ../images/Emo6.gif איך אפשר לא להנות כשפוגשים את ה בנאדםם הכי מושלםםם ביקוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איך היהה??????????????????????? דחוףףף תעלה ת'תמונההה
../images/Emo6.gif איך אפשר לא להנות כשפוגשים את ה בנאדםם הכי מושלםםם ביקוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איך היהה??????????????????????? דחוףףף תעלה ת'תמונההה
ש שיר חולה על אגמי New member 31/10/06 #8 מקפיצההההה../images/Emo3.gif נו אני חייבת לדעת מה היהה בוא למסן כבר