סוף כל סוף פורום רציני. התאכזבתי מ"קשת"

talia612

New member
סוף כל סוף פורום רציני. התאכזבתי מ"קשת" ../images/Emo8.gif

יNOT

New member
../images/Emo140.gif אני מקווה שתיהני פה וברוכה הבאה

לדעתי הרמה לא בהכרח גבוהה יותר (אני פשוט לא הייתי בפורום של קשת , אני מדבר על הרמה הכללית של הפורום ) אבל זה פורום מבדר
תיהני

jaycom

New member
"לדעתי הרמה לא בהכרח גבוהה יותר"

אם זה לא תלונה על הרמה של הפורום, אז באמת שאני לא יודע.. בכל הודעה שלך יש משהו אנטי... תחליק בנאדם מה נסגר איתך..

יNOT

New member
"אני אכלתי היום בשר"

האם גם פה שמעת מחאה על זה שלא אכלתי דג? יש הבדל בין תלונה לבין לרשום את רשמיי האישיים.

jaycom

New member
בקשר לשאלה שלך

לא, פה לא שמעתי תלונה. בקשר להודעה הראשונה שלך - כן, שמעתי תלונה כמו שקורה מאז שאני כותב פה בפורום...

jaycom

New member
קודם כל ברוכה הבאה

דבר שני, את קוראת בפורום כולה יום.. לאט לאט תביני על מה אני מדבר :)

יNOT

New member
אני בטוח שהיא נחשפה ליח"צנים,סוקרים וטרולים..

כבר בעבר, בתקווה היא תדע לזהות אותם וד"א אתה מזהיר אותה מהשליליות שלי בפורום?

jaycom

New member
מה הקטע עם הסמיילים לא הבנתי..

זה כאילו מראה שאתה שמח להתלונן? לא ברור הקטע שלך...

יNOT

New member
../images/Emo178.gif יו עוד פעם חפירה על סמיילים

מחייך
חיוך מאוזן לאוזן , יש אמרו לי שזה סמיילי מבוייש...אני לא רואה את זה... בתקווה תוכל לעבור על שאר הסמיילים ולהבין אותם לבד. בעיקרון הסמיילים זה בגלל שאתה לא יכל לראות את ההבעה שלי, וזה הדרך של צ'אטים ופורומים להתגבר על בעיית התקשורת הזו
<------ רואה?

jaycom

New member
רואה כן

ולא מאמין לך שאתה באמת מחייך כל הזמן כי אז יוצא שאתה מחייך ומתלונן בו זמנית. אני מדמיין את התמונה וישר מופיע לי דמות של אדם מטורף שברח מאשפוז יומי.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

למען האמת אני נמנע מלדמיין אנשים וירטואליים... ניסיתי את זה פעם... או שאתה בחורה סקסית שיושבת מול המחשב בלבני תחרה, או שאתה גבר שמן שיושב מול המחשב בלבני תחרה... לכן הפסקתי...

jaycom

New member
חח אני מבין שאין אמצע

חצי מהאנשים בחורות סקסיות עם תחרה וחצי גברים שמנים עם תחרה. ככה או ככה מי שהמציא את התחרה יצא תותח אה? יש לך אחוזים או משהו?

למעלה