סוף כל סוף קליפ ראוי!

סוף כל סוף קליפ ראוי!

http://www.youtube.com/v/SA1X4y נראה לי ששלנו לא ייצא לפועל אה?
מה עם טל?

CrazyPenguin

New member
זה קליפ טוב../images/Emo191.gif|פינגווין|

מבחינת הצילום והעריכה הבימוי גרוע. אין שום פואנטה. מישו בורח, ובורח. וזהו. כרגע אין לי שחקנים :/ ויש שבועיים לצלם אני מקווה שאמצא בימים הקרובים, אם לא אז לא אצלם כנראה ><

מסכימה עם טל....

עריכה מעולה!!!! אבל באמת לא ברור ממה הוא בורח ולאן
וזה מיותר מאוד לדעתי שהוא שר את השיר.... ועם כל זאת, ועצוב להודות בכך, הקליפ הזה טוב יותר מכל הקליפים ה"מקצועיים" של קין...

next7

New member
הקליפים שלהם באמת נוראיים

הקליפ היחידי שלהם שעוד שווה צפייה הוא של פרפקט סימטרי, לא כזה גרוע

next7

New member
והקליפ החדש אגב..

הפתיע לטובה! מיותר הקטע של השירה וזה שהוא מסתובב במעגלים עם משקפיים מזה מ-אגניבות אבל בכל זאת, עריכה מעולה :)

חבל ששלנו לא יצא לפועל בסוף ../images/Emo4.gif

ומסכימה עם מה שטל אמרה- אין שום רעיון לקליפ (שזה תכל'ס סוג של קליפ שקין יעשו
) , אבל הצילום והעריכה מעולים! ונראה לי שהפדרו הזה מאוהב בעצמו

CrazyPenguin

New member
רוב הסיכויים שאני כן מצלמת../images/Emo191.gif|פינגווין|

מצאתי 2 שחקנים. מצאתי 2 ימים פנויים בשבוע הבא. אני רק צריכה לקבל אישור צילום מבית קברות [כן כן....הפתעה...] ושהכל יצא מושלם! בעזרת השם יהיה קליפ D:

קארינע אם את מוכנה להיות הדוגמנית

אז נוכל ביום שישי (עוד שבוע) לעשות קליפ. אבל את צריכה להיות בכל הקליפ!

Lyla Bellamy

New member
למה בשישי ?:(

גם אני רוצה לעזור ...בוהו תכלס אין לי זמן ישלי עבודת חקר בהיסטוריה ועבודה באזרחות ומבחנים וכמובן הסרט גמר שלי בקולנוע . עצוב . אבל באמת אני אנסה לעזור ! אבל ביום שאני יכולה :p ובירושלים !D:

פחח. שרלוט ואנה, מהקליקה של המעריצות המפגרות

שאני מספרת לכם עליהן, שעוקבות אחרי קין לכל חור (ואלה שגם עקבו אחריהם עד אוסטרליה) עשו קליפ לתחרות. גם גרוע ברמות, וגם הן השתמשו בכל הפריטים שיש להם שקשורים לקין, הנעליים שהם קנו בדיוק כמו שלהם, וכל הדברים החולניים שהן אספו במהלך השנים. והן אשכרה חושבות שזה ערך מוסף בקליפ אני מניחה. גאד. אין גבול לפיגור. הן אשכרה חושבות שקין יראו שיש להן כל פריט לבוש והנעלה מאז הקמת הלהקה ויחשבו שזה משהו אחר מ"מלחיץ" ו"פתאטי"? ועוד לא הזכרתי שהן בנות 40 בערך וחושבת שהן בנות 15.

למעלה