סוף כל סוף!!! semi-brag/semi-beat. די ארוך.
אבל שווה את הקריאה
אני משחק די הרבה SNGs אז אני לא נוטה לדבר על ניצחון או bad beat כזה או אחר, אבל הסיפור הזה בהחלט שווה פוסט משלו. אז ככה - למרות שאני משחק כמעט אך ורק 45/90 player SNG של דולר, לפני זמן מה הוספתי לארסנל המשחקים שלי גם $2 עם 180 שחקנים, כשמקום ראשון מקבל $97. כל פעם שהגעתי לשולחן הגמר או קרוב אליו, תמיד זה נגמר בזין (excuse the french). מעבר על שולחנות הגמר שלי[וקצת לפני גמר] בתחרות הזאת מראה איך עפתי מכל אחת. 3 הראשונים פחות מעניינים
1. נשארו רק 2 שולחנות, אני מנסה לגנוב בליינדים עם 4-2, הBB רק משווה. נפתח פלופ 249. אני צ'ק, הוא דוחף אול-אין, אני משווה. יש לו AA. מצב של 71%-28% לטובתי. מגיע אס בריבר, הוא מנצח. 2. שוב, קצת לפני שולחן הגמר, אני shortstack. דוחף עם QT כדי לגנוב בליינדים, משווה לי ערימה גבוהה עם T9. מצב של 69%-31% לטובתי. מגיע 9 בריבר, הוא מנצח. 3. קצת לפני שולחן הגמר - אני BB עם 89. הSB משווה עם T9. פלופ נפתח 689 ואני מקבל זוגיים בעוד שהSB מקבל top pair. מצב של 69%-31%. הימור בגובה הקופה והשוואה, חצי מהכסף כבר בפנים. טרן מגיע 7 והוא פוגע בgutshot שלו ואני עף. * עפתי עוד פעמיים קצת לפני שולחן הגמר, פעם אחת בcoinflip, פעם אחרת בדחיפה כshortstack כשליריב היה AA. שולחנות גמר: ----------------- 4. שולחן הגמר, אני מעלה מהSB עם A5, שנינו ערימות לא קטנות. הBB משווה. נפתח A56. מקבל זוגיים. אני מהמר, הוא משווה. מגיע בטרן 4. רוב הכסף כבר בקופה. אני דוחף את מה שנשאר[בערך 4/5 מהקופה], הוא משווה. יש לו 57. כלומר, Open ended straight draw עם עוד קלף אחד בדרך. מצב של 81%-18% לטובתי. ריבר 8 והוא מקבל סטרייט. תמונה מצורפת -> 5. נשארים 3 שחקנים, לי יש 136 אלף צ'יפים, לשני 77 אלף ולשלישי 55 אלף. ובדיוק אז מתברר לי שאני צריך ללכת דחוף בעוד 2-3 דקות. תחת לחץ, נאלצתי לסגור איתם עסקה שכדי לגרום להם להסכים, נאלצתי לוותר על קרוב ל$25 מתוך ה$97 של המקום הראשון. בסוף משהו השתנה ברגע האחרון ולא הייתי צריך ללכת. כל הזין. 6. אם מדברים על כל הזין - היד הזאת ממש מתאימה לתיאור. נשארים 4 שחקנים. אני עם 137 אלף צ'יפים, השאר עם 72 אלף, 43 אלף ו15 אלף צ'יפים. אני BB עם AK, הSB עם 72 אלף צ'יפים יושב עם QJ. הוא מעלה, אני מעלה בחזרה, הוא משווה. נפתח A56. הוא עושה צ'ק וגם אני. מגיע QJ, הוא מעלה בגובה הקופה, אני דוחף, הוא משווה. 145 אלף צ'יפים בקופה. אם אני אנצח, אני אהיה עם 210 אלף צ'יפים מול 2 ערימות עם 15 אלף ו43 אלף צ'יפים. בכזה יתרון אני בטוח לוקח מקום ראשון. יש לי 88% לנצח מול ה11% שלו. מגיע Q, הוא מנצח, עולה ל145 אלף צ'יפים ואני מסיים בסופו של דבר במקום שלישי ובטילט רציני. שוב - כל הזין. תמונה מצורפת -> 8. סוף כל סוף, היד היותר טובה החזיקה מעמד ולקחתי מקום ראשון שהוא long overdue
אבל שווה את הקריאה