סוף לזיהום בים! מטרה: איסוף פעילים

hagitoz

New member
סוף לזיהום בים! מטרה: איסוף פעילים

הי, כפי ששמתם לב לאחרונה, אנו המעגל הקטן והראשון של המאבק (גלעד, עופר, בועז, תמר, בארי ואורן) מפרסמים לכם הרבה מידע לגבי הזיהום בים. לקרוא את החומר זה חשוב ולדעתי חשוב שלא נתעלם מהנושא כי מדובר בבריאות חיי אדם. אני קיבלתי את הרצון לתרום למאבק ובטוחה שעוד רבים יירצו להצטרף ולכן תוכנית הפעולה הראשונה מעבר למידע ולחומר שחשוב שתקראו, הנה איסוף מאגר פעילים. ידוע לי שלכל אחד מאיתנו יש את עיסוקיו היום יומיים והחשובים, בעקבות כך החלטנו לכתוב מספר אפשרויות אשר כל אחד יציין במה כן הוא יכול לסייע ולתרום. במידה וקיבלתם החלטה שאתם מעוניינים לקחת חלק פעיל במאבק, חשוב שתציינו בתגובה להודעה את השם, שם המשפחה, e-mail ואת המספר לבחירה. להלן מספר האפשרויות: 1. מעוניין ליטול חלק בפעילות המטה באופן שוטף פעם בשבועיים - מספר 1 2. מעוניין לקבל חומר ולהשתתף בהפגנות/התכנסויות פעם בחודש או בחודשיים - מספר 2 3. מעוניין לקבל אינפורמציה ולהיות פעיל בשליחת e-mail - מספר 3 4. בשלב זה עקב עיסוקיי מעוניין לקבל רק אינפורמציה ב- e-mail, בעתיד אוכל לתרום יותר - מספר 4 5. מעוניין בכל האפשרויות - מספר 5 אני ואתם לא מוכנים לגלוש יותר בביוב, לא מוכנים שיזהמו לנו את הים, זה הים שלנו ולא של הרשויות במדינה! הדרך בטוח לא קלה, אבל כולנו בטוחים שאם לא נרפה ונתעקש - ננצח כי אין אחד שמצדיק את המעשה! אנא שילחו לי להודעה הפרטית את האימל ואת מספר האופציה, תודה על תשומת הלב, חגית עוז

natyh

New member
אשמח לעזור

ללא ספק מטרה ברוכה אני בפנים נתי

hagitoz

New member
מי שטרם קרא את ההודעה

חשוב שיקרא שוב, במידה ואתם יכולים לעזור, ביחרו את מספר האופציה ושילחו את המייל בהודעה פרטית, תודה רבה חגית

למעלה