סוף ללגלוגים!!!!!!

עדן*

New member
סוף ללגלוגים!!!!!!

לא יכולתי להתאפק ורציתי להגיד לך asael שאולי לא כולם מושלמים כמוך. קראתי את ההודעות שלך, אתה מדבר בצורה מתנשאת ומלגלג על כולם. על כל שאלה למשל של עדן17 אתה מלגלג . על השאלה עם האיידס והבריכה צחקת. מי אתה חושב שאתה , לאנשים פה יש בעיות ולדעתי זה אדיר שהם יודעים שהם יכולים לפנות לאנשים בפורום שיעזרו להם. כל אחד והבעיות שלו ואם אתה כל כך מושלם ונהנה ללגלג על כולם אז אתה לא שייך לפה. חברים תבעו את דעתכם על מה שכתבתי.....

יש דבר כזה שנקרא שאננות יתרה

ואיך אומרים שהשאננות בשטח הרצפה בשטח! הוא חושב שהוא מר מושלם אבל למה לטחון תהודעה הזתא תני לו לחיות באשליה מתוקה בסופו של דבר לא יעזור לו כל החוכמה הזאת כי עם להסתדר עם אנשםי הואל א מצליח אז מה זה יעזור לו...

עדן*

New member
נכון

אתה צודק , אני לא צריכה לבזבז אף מילה מיותרת על זה יותר

Miri cohen

New member
עדן!!! כמה שאת תודקת! ../images/Emo17.gif

ואוו, את צודקת, לא ראיתי את זה שהוא מלגלג לכולם! אבל.. אני באמת קראתי את זה שהוא צחק על הבעיה של הילד עם האיידס!!! אוף, זה כזה עצבן אותי.. למרות שלא הראתי שאני עצבנית!!! את צווודקת...

BAT_15

New member
תגידי מאיפה את?

כי יש לי חברה שקוראים לנ גם מירי כהן

אין לך מה לדאוג עדן...

כל עוד הוא כותב.. הוא סתם מעצבן.. אני בטוח שהמשך החיים (א זה לא כבר עכשיו)... לא יהיו לו חברים אמיתיים שיוכלו לסמוך עליו ולעזור לו כשהוא יהיה בצרה... הוא יקבל את העונש שלו בחיים.. גם בלי שנעשה משהו... ככה שאפשר לחייך.. ולהסתכל על מה שהוא כותב...כי זה בטח המילים האחרונות שהוא יציא מהפה .. .. עוד כמה שנים.. כשהוא יצטרך אנשים לא יהי לו אף אחד.. ביי ביי

עדן*

New member
נכון..

אתה צודק בסוף הוא ייענש לבד כי כשהוא יצתרך אנשים, לא יהי לו אף אחד... בן כמה אתה לילה לבן? עדן

יהווה

New member
../images/Emo29.gif... אני חושב ש.....

קצת יותר גדול מימה שאת מכירה.. (בגיל)..
.. 22....

אופס.. ../images/Emo29.gif...

התחלף לי הכינוי בטעות..
.... 22.. כמו שכתבתי לפני שנייה...

למעלה