סוף ל"חגיגה" במסעות לפולין ?

הקדמת אותי תותח9../images/Emo45.gif

מעניין מהם הקריטריונים להחלטה מי יסע ומי לא, ואיך חברות מסחריות שמתפרנסות מהמסעות לפולין יגיבו.

deebeebee

New member
אני לא מבינה מדוע ראיון

לפני הנסיעה יקבע מי יסע. הרי מדובר בתלמידים שניתן לקבל את חוות דעת המחנכים והמורים האחרים עליהם בתקופה שקדמה לנסיעה המתוכננת. תלמיד/ה עם הסטוריה התנהגותית לא נאותה בבית הספר עלול להופיע בראיון כטלית שכולה תכלת (מזכיר לי מראות של עבריינים המגיעים לבית משפט ו---הופ, על ראשיהם כיפה כדי להרשים את השופט/ת) ומי בכלל יראיין אותם לפני הנסיעה?

הייתי בפולין

הייתי בפולין פעמיים - פעם אחת בארגון עצמי של בית הספר ופעם שניה בארגון של משרד החינוך. להלן ההבדלים: באופן עצמאי טסנו עם חברת לוט ובמשרד החינוך עם ארקיע - ההפרש/ במחיר כ 200 דולר לתלמיד לוט נוחתת בורשה וארקיע בקטוביץ. חצי יום הלך לאיבוד על נסיעה מיותרת האבטחה בשני המקרים הייתה ע"י אותו גוף.אבל הפלא ופלא באמצעות משרד החינוך היו פחות מאבטחים וזה עלה יותר כסף אז....כדאי שמשרד החינוך יתערב פחות. לימור לבנת החלה "להרוס" ןככל הנראה הפרופסורית רוצה להמשיך בהרס. הנושא חשוב מדי כדיי להשאיר אותו לפוליטיקאים

התלמידים מייצגים את הרמה של האוכלוסיה

בושות עושים לא רק בפולין. אינני מאמין שניתן לעשות סלקציה כזו ולברור את העידית שבעידית: חלומות באספמיה.

למעלה