סוף מושלם ליום מושלם...

מיטללל

New member
סוף מושלם ליום מושלם...

אתמול נשארתי בעבודה עד סביבות 19.00 כשיצאתי, וחיכיתי לאוטובוס, שמתי לב שהוא לא מגיע (
) והתחלתי לשמוע לחשושים מהאנשים, שדן בעיצומים ולכן יש יש סבירות שהאוטובוס לא יגיע - לעולם... בהמשך לכך, דיברתי עם ידיד, והוא אמר לי שיש משחק מאודדדדדד גדול ולכן גם אם האוטובוס יגיע, סביר להניח שהיא יהיה מפוצץ עד חוסר נשימה. לא רציתי לקחת מונית לא הייתי מסוגלת להתחיל בצעדה לא התחשק לי להזעיק מישהו שיקח אותי אז החלטתי לחכות קצת ולראות אם האוטובוס יגיע. כעבור 40 דקות - הוא הגיע. הוא היה מפוצץ. נדמה לי שהיו עליו בערך 400 אנשים. כולם נכנסו דרך הדלת האחורית. לכן עמדתי ואמרתי שאני אשלם אחרי שכל הבהמות ירדו באוטובוס האנשים צרחו, צעקו על הנהג, אחד על השני דחפו, משכו... משהו קסום ונפלא. אפילו מישהו דחף אותי ונתתי מכה לילדה קטנה, בת איזה 5 או 6. בסוף הגענו לאצטדיו וכולם שוב התחילו לצרוח... ולדחוף... ולהתנפל.... וגולת הכותרת- מישהו חטף לי את ה- 50 שקלים (כי חיכיתי לשלם) שהיו לי ביד וירד מהאוטובוס. כ"כ מגעיל ומכוער ודוחה ומיותר איך ולמה אנשים כאלו תתי רמה?... כנראה השלום לא יגיע במהרה.

גם כן משחק חשוב...

ריאל, גועל נפש
בתור חייל שמשרת בגלילות, אני יודע מה זה אוטובוסים מפוצצים
לפעמים הם כל כך מלאים שהם פשוט נוטים לצד ימין, זה קצת מפחיד האמת... בכל מקרה, זה לא מפליא שאנשים צועקים על הנהג ומתנהגים בעצבנות, בטח כשהאוטובוס מפוצץ, בטח כשדן עושים שביתת פתע ומפסיקים את התנועה (מתכון להתפוצצות, מה לעשות) בכל מקרה, הבחור שלקח לך את ה-50 פשוט רצה לעזור, הוא לא רצה שתידחפי עד הנהג אז הוא התנדב לקחת את זה בעצמו לנהג... חבל שלא חיכית שהוא יחזור עם העודף
ולסיום, אם לא היו אנשים תתי-רמה, גם לא היו אנשים ברמה טובה

מיטללל

New member
זה כן מפליא

זה שיש עיצומים, וחלק מהנהגים לא עובדים, ולכן יש עומס והאוטובוס מפוצץ, לא אומר שצריך להאשים את הנהג (שכן עובד), לצרוח עליו ולהעכיר את יומו. הנהג יכל פשוט להפסיק לעצור בתחנות (כמו שנהגים רבים היו עושים) אבל הוא לא עשה את זה, והיה הכי שירותי שיכל להיות...

כן אבל תראי...

השביתה שהיתה אתמול לא היתה הפסקת בזק של כל התנועה... פשוט לא יצאו אוטובוסים חדשים, ואלה שהיו - עצרו רק בסוף הקו. כדי שאנשים יתנהגו כמו שאת מצפה, זה דורש מהם להיות בוגרים ומבינים - ורובם לא (גם אני הכחשתי בהתחלה). מעבר לזה יש אנשים עם בעיות אמיתיות של שליטה עצמית וכו'... הנהג מייצג את החברה - ברור שהתלונות אליו הן לא אישיות, אבל בתור מי שנמצא בחזית זה הגיוני שהוא יקבל ריקושטים... לא שאני אומר שזה נכון, אני חושב כמוך וגם אני לא הייתי בא בתלונות, אבל להרבה אנשים התלוננות היא הפתרון הקל

E i n a v 1 1 1

New member
גועל נפש

ממש... תאמיני לי אתמול גם לי היה קטע מסריח בעבודה עם מכבי אש על מכלית שנוטפת דלק בכביש, ובגלל שהם בעיצומים הם לא יוצאים לכסות כתם שמן ענקי על הכביש, וזה דברים שאפשר לשתוק עליהם. מדובר פה בחיי אדם ובסיכון חיי אדם והם ברוב חוצפתם מוכנים לקחת את זה שאנשים יפגעו, שחס וחלילה תהיה תאונת דרכים זה ממש עיצבן אותי החוסר יחס, אז מה אם אתם בעיצומים? ואם יש שריפות הם לא יצאו? גועל נפש של מדינה ואנשים, האנשים שאני מתמודדת איתם מידי יום פשוט כל יום מפתיעים אותי מחדש עם החוצפה והשפה המלוכלכת שהם מדברים. זה מדהים אותי כל פעם מחדש...

מיטללל

New member
אני בשוק../images/Emo70.gif

אחותי עכשיו מתקשרת אליי ואומרת לי שהיא נסעה באותו קו פתחו לה את הריצרץ וגנבו לה את הפלאפון!!! איזו אנשים חארות יש זה פשוט לא ייאמן בלעכס

danielo18

New member
אולי זה מישהו שעושה על המשפחה שלך קריירה?

והיי,מה עם לשים פלאפון ומסמכים בכיס?? אמון,אמון,אבל עם אמון לא הולכים למכולת..

Paranoid Eyes

New member
תראי,

בתור אחת שנוסעת הרבה באוטובוסים, ביחוד כאלה שמפוצצים רוב הזמן... התיק שלי צמוד אליי. צמוד, הכוונה שכל פתח שהוא נמצא בזוית העין שלי ובעצם אני מניחה עליו את היד כך שאין סיכוי שנוגעים בו. המון נהגים גם מתריעים בפני כייסים באוטובוסים. צריך להיות עירנים, עכשיו להבא שתיכן תבואו עם מנעולים חח או שפשוט תהיו יותר עירניות לסביבה. אני בשניה אחת מסכנה שלא הייתי עירנית גנבו לי את הטלפון. וכשאני אומרת גנבו, הכוונה לזה שאח"כ התקשרתי וענה לי איזה אחד נרקומן שרצה עליו כסף.

למעלה