סוף מושלם ליום מושלם...
אתמול נשארתי בעבודה עד סביבות 19.00 כשיצאתי, וחיכיתי לאוטובוס, שמתי לב שהוא לא מגיע (
) והתחלתי לשמוע לחשושים מהאנשים, שדן בעיצומים ולכן יש יש סבירות שהאוטובוס לא יגיע - לעולם... בהמשך לכך, דיברתי עם ידיד, והוא אמר לי שיש משחק מאודדדדדד גדול ולכן גם אם האוטובוס יגיע, סביר להניח שהיא יהיה מפוצץ עד חוסר נשימה. לא רציתי לקחת מונית לא הייתי מסוגלת להתחיל בצעדה לא התחשק לי להזעיק מישהו שיקח אותי אז החלטתי לחכות קצת ולראות אם האוטובוס יגיע. כעבור 40 דקות - הוא הגיע. הוא היה מפוצץ. נדמה לי שהיו עליו בערך 400 אנשים. כולם נכנסו דרך הדלת האחורית. לכן עמדתי ואמרתי שאני אשלם אחרי שכל הבהמות ירדו באוטובוס האנשים צרחו, צעקו על הנהג, אחד על השני דחפו, משכו... משהו קסום ונפלא. אפילו מישהו דחף אותי ונתתי מכה לילדה קטנה, בת איזה 5 או 6. בסוף הגענו לאצטדיו וכולם שוב התחילו לצרוח... ולדחוף... ולהתנפל.... וגולת הכותרת- מישהו חטף לי את ה- 50 שקלים (כי חיכיתי לשלם) שהיו לי ביד וירד מהאוטובוס. כ"כ מגעיל ומכוער ודוחה ומיותר איך ולמה אנשים כאלו תתי רמה?... כנראה השלום לא יגיע במהרה.
אתמול נשארתי בעבודה עד סביבות 19.00 כשיצאתי, וחיכיתי לאוטובוס, שמתי לב שהוא לא מגיע (
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)