סוף מזעזע?!

סוף מזעזע?! ../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

"פלוריסיינטה" הסתיימה בארגנטינה! ביום שישי, שודר הפרק האחרון של העונה הראשונה של "פלוריסיינטה" בארגנטינה. הפרק, עורר תגובות זועמות בקרב המעריצים, שלמרות שידעו מה שעומד לקרות, לא חשבו שבאמת האגדה תסתיים בצורה שכזו. לפניכם סיקור חדשותי מהימים הסוערים האחרונים בארגנטינה. ביום שישי, בשעה 19:00 בערב בדיוק, שודר הפרק האחרון של "פלוריסיינטה" בארגנטינה (לשנת 2004). הפרק שלפני אחרון ששודר ביום חמישי השיג ממוצע רייטינג של 24.3%, הממוצע הגבוה ביותר אליו הגיעה "פלוריסיינטה", מה שהוביל אותה להיות התוכנית השנייה הכי נצפית בארגנטינה באותו השבוע והמובילה ביותר באותו היום. הפרק של יום רביעי השיג 21.6%, של יום שלישי 22.4% והפרק של יום שני השיג 21.2%. את הנתונים של הפרק האחרון נפרסם מחר, כשמומחים חוזים שהוא יעבור את ה- 25% בממוצע ואת ה- 30% ברגע השיא. רגע השיא של הפרק שלפני האחרון היה 26% בלבד, שלא מדובר בשיא ב"פלוריסיינטה" שהגיעה כבר אל 26.3% ברגע השיא. כריס מורנה החליטה לשדר את הפרק האחרון בשידור חוזר, והוא ישודר שוב היום, יום ראשון, בשעה 20:00 בערב בערוץ 13, עבור כל הצופים שהפסידו אותו ביום שישי. כריס החליטה לשדר את הפרק האחרון בשעה 20:00 בערב, מאחר ובאותה השעה ישיק ערוץ TELEFE משבצת שידור חדשה של סרטי דיסני, וערוץ 13 מעוניין להתחרות בהם. הימים האחרונים בארגנטינה היו מאוד סוערים. כבר בפרק של יום רביעי נפרדו מעריצי הסדרה מחואן חיל נאברו, פדריקו ב"פלוריסיינטה", שהוצא מהסדרה בדרך אכזרית. לפרטים מלאים על סוף העונה כולל קטעי וידיאו, הכנסו אל הפלוריתון החדש שבאתר. עם עזיבתו של חואן, נפוצה שמועה חדשה בארגנטינה לגבי סיבת עזיבתו- מסתבר כי חואן לא השתכר כ"כוכב הסדרה" וקיבל שכר דומה לשחקנים שגילמו דמויות משניות יותר, וכשהגיע הזמן לחדש את החוזה לעונה השנייה, הפציר נאברו בכריס מורנה שהוא רוצה להרוויח יותר מבעונה הקודמת, כמו דמות ראשית, אך כריס לא הסכימה להוציא אגורה נוספת ולא חשבה פעמיים לפני שלא חידשה את החוזה עם נאברו. פלורנסיה ברטוטי, אגב, תקבל 225,000 שקלים (כ- 50,000 דולר) על העונה השנייה. הסוף של העונה הראשונה עורר שערורייה רבה בקרב הילדים, עד שחלקם הפסיק לצפות בסדרה בהוראת הוריהם שטענו כי הסדרה נהייתה קשה לצפייה. הרבה אנשים לא צפו בפרקים האחרונים, במיוחד לא אלו שבאו אחרי הפרק בו עזב חואן. ברגע השיא הגיעו עשרות מעריצים זועמים אל אולפני "פמפה", האולפנים בהם מצולמת "פלוריסיינטה", וריססו כתובות נאצה על קירות האולפנים כנגד כריס מורנה והסוף האכזרי של העונה. כריס מורנה טענה בתגובה כי את הסוף של העונה היא בנתה בקפדנות עם התסריטאיות ועם פסיכולוגית צמודה כדי לעזור לצופים להבין את השתלשלות העניינים. חוץ מכתובות הנאצה, המעריצים זועמים. הם פתחו בהמון מחאות, עצומות, מרידות ואפילו בקשה לצלם את סוף העונה מחדש (אגב, אחת מהטענות שלהן לדרישה הזו הייתה שכדאי לעשות את זה עבור הצופים בישראל שלדעתם, גם לא יעמדו בסוף האכזרי). כמו כן, מעריצי הסדרה החליטו שבמופע הסיום של "פלוריסיינטה" שייערך ב"אצטדיון ולס" שבארגנטינה בחודש דצמבר, הם ישבשו את המהלך הסדיר של ההופעה, יצעקו באמצע על מנת שיחזירו את חואן ואף יפגינו עם שלטים ורמקולים. אין ספק כי סוף העונה הראשונה הוא אחד מהדברים היותר שערורייתים שקרו בטלוויזיה הארגנטינאית בשנים האחרונות. אנחנו נמשיך לעקוב ולדווח לכם תגובות של המעריצים, התפתחויות, נתוני הרייטינג של הפרק האחרון ועוד חדשות שהצטברו בימים האחרונים. מה כ"כ מזעזע בסוף? לא הבנתי...כאילו הוא הופך לאפר והכל..ורואים את הקטע הזה? מה כ"כ מזעזע? כריס אף פעם לא הרגה אנשים בטלנובלות..מישהו מוכן להסביר?

B R A Y E R

New member
מנהל
דפוקים...../images/Emo4.gif

זה פשוט דבילי מה הם עושים מזה...ואנחנו ניסתדר טוב מאוד גם בלי ההכנת הפרק מחדש...

כןן גם אני קראתי את זה../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

-ב... למה חואן?? למה היא הוצאיה אותו מהסידרההההההההההה??!?! למההההההההההה???גרררררררררררר אני עצבנית... ומה זה הסוף הזה שהוא בתוך מולו?? מה זה??? מורלו הזה פשוט מכוערררררררר מה זה??????? אוףףףףף אני עצבנית איכס איזה סוףףףף חואן מחושלם שלי עוזב??~לא מפנימה~~ אין יותר נסיך חואן?!?!
מסכנה פלור ....היא צריכה להיות עם מורלו הזה איכסל'ה... חואן&פלור=אטהבת של נסיכם!!
~כל מילה אחרת מיותרת.~

Phoebe D best

New member
תראה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|ספויילר|

אני קראתי את הסוף ואני לא חושבת שזה בין הסופים היותר יפים של העונות כי בכל זאת הם מנסים להראות פה סיפור סינדרלה כזה שהנסיך מת בסוף, לא משנה שהוא חוזר בתור אחד אחר אבל השחקן והדמות עצמה נעלמת וזה חבל במיוחד שהשחקן הוא בין השחקנים הראשיים היותר טובים שהיו לה בסדרות שלה וגם היותר יפים ועובדה אפילו הפגנות רוצים לעשות בשביל להחזיר אותו. רק כשהעונה ה-2 תגיע לארץ יהיה אפשר לדעת אם זה שפדה עוזב טוב או לא. אני מקווה לפחות שמי שיחליף אותו יהיה מספיק טוב כי יהיה ממש קשה לתפוס את המקום שלו.

Tamariko

New member
כנסו לאתר מדהים של פלורסיינטה

הייי מה המצב?????????????????????? כנסו לאתר מדליק עם פלורסיינטה!!!!!! http://city.boom.co.il/Tamariko/ ליחצו איפה שכתוב כתובת אינטנט נלווית..

למעלה