סוף מעשה במחשבה תחילה

אוסקר2009

New member
סוף מעשה במחשבה תחילה

למה הכוונה? הרי כשאתה חושב יותר מידי סופו של דבר שלא תעשה כלום כאשר אתה חושב אם לעשות א' ב' ג' ד' או ו'... הרבה פעמים החשיבה לא מביאה למסקנה והחלטה חד משמעית ואתה יכול למצוא את עצמך מתחבט ומתחבט...עד אין סוף.. אולי בכלל עדיף לנהוג תמיד לפי הרגש....עם ההגיון לא מגיעים לשום דבר..

GMjoy

New member
הכוונה ל...

חשיבה בזמן הווה - להרגשה בזמן עתיד. (ככה אני לפחות תופס את המשפט הזה
). כלומר, כשאתה שואף לאנשהו, והדבר באמת נמצא ביכולת שלך להגשים את זה, אתה לא מתנגד וכבר מרגיש את עצמך בתוכו. כמו שאתה מזמין טיסה לחו"ל או חופשה או טלויזיה או מחשב וכו'...וכו'...אתה כבר רואה/מרגיש את עצמך שם. אתה כבר בהתלהבות לנסוע לשדה, לעבור בדיוטי פרי, להמריא ולהתפנק בחופשה! כמו גם שאר הדברים שציינת - הכל נתון לדמיון האישי :) ככה אנשים עובדים כשהם באמת בוחרים בדברים שמתאימים להם - הכל זורם, הכל חופשי ומפנק! כשההרגשה נוקשה ומרגישה כמו עצם תקועה בגרון - עזוב את זה. אוסקר2009, אני ציינתי פעם את העניין עם ההיגיון...חלק מהפורום פה לא הסכים איתי, אבל זה לא משנה.. אני גם מאמין שהיגיון לא הולך יחד עם הרגש... מישהו קורא לזה "אמונות מגבילות"...וגם זה נכון! אם בתת-מודע שוכנת אמונה מגבילה - שמגבילה את הפוטנציאל וחודרת לרגש - אתה בטוח לא תעשה עם עצמך כלום! אם אתה פחות מפעיל את ההיגיון ומתחבר לרגש - אתה יכול לחולל פלאים בהרגשה, וגם לקבל הזדמנויות שיקדמו אותך לעבר המטרות שלך - ואז אתה תרגיש הכי בנוח בעשייה שלך. אתה לא תפחד מזה. כשאתה לא מפחד, הכל זורם איתך בהרמוניה.

GMjoy

New member
../images/Emo13.gif

בן כמה? הגעתי למסקנה שאין לי גיל חח כל אחד מציין לי גיל אחר, אז אני פשוט בבילבול חחח במאי הקרוב אני אחגוג יום הולדת 21

עדיף גם וגם ../images/Emo13.gif

אצלי הכלל הוא פשוט: אני עובד עם ההגיון, כל אני מרגיש (שים לב - "מרגיש" ולא "חושב") שהוא מקדם אותי. ברגע שאני מתחיל להרגיש שההגיון מוביל אותי לדילמה ללא מוצא (מה שנקרא באנגלית analysis paralysis), אני זורק אותו לכל הרוחות ומתחיל לעבוד עם האינטואיציה והרגש נטו. אבל קודם אני נותן להגיון צ'אנס. רק במקרים שהוא לא מספק את הסחורה (ומדובר במקרים נדירים למדי) אני עובר להשתמש בכלים אחרים.

למעלה