סוף סוףףף

קפיטו

New member
סוף סוףףף

סידרו לי את האינטרנט! שבועיים לא היה לי מחשב, והייתי כבר נואשת, לא היה לי עם מי לדבר!! הפרקים היו ללא ספק סוערים ביותר!! הכי חשוב: דנילו אלמה וריטה! איזה מכות היא הכניסה לו! מגיע לו. טיפש. חשב שיוכל להשאר עם שתיהם באותה השעה.... טוב, זה כבר היה ברור. אני חייבת להודות שקמילה הדהימה אותי! הקרחת פשוט מהממת עלייה, הרבה יותר ממה שחשבתי! קפיטו עברה להיות עם אורלנדו... ללא ספק מזעזע ביותר! היא צריכה להיות עם פרדי החמוד, ובמקוטם זה היא דחתה אותו. וכאילו זה לא מספיק, אלנה הנחיתה עליו בשורות מרעישות בקשר לקמילה...

CrAzY In LoVe3

New member
אני שמחה שהכל הסתדר לך ....

ו
אני שמחה שפרדי קיבל ככה בצורה טובה את מה שאלנה סיפרה לו זה המון לעכל במיוחד אחרי 20 שנה שהוא חי בשקר . בקשר לאדו ואלמה גם אדו קיבל את זה בסדר רק אסטלה לא ממש אבל בסוף כן זה היה מוזר מאד כל הסיפור הזה

קפיטו

New member
תודה

ואת צודקת, מזל שפרדי קיבל את זה טוב... והסיפור עם אלמה ואחותה קצת לא ברור..

ElinorL

New member
הי קפיטו

מה המצב אחותי? איזה כיף שחזרת! בקשר לאלמה, אחותה ובעלה אז מה שהיה זה שאלמה יצאה עם אבא של אדו ואסטלה ואז אלמה נכנסה ממנו להריון עם תאומים שאותם היא ילדה מוקדם מידי והם מתו אחרי 20 יום היא והאבא נפרדו ואחרי כמה זמן הוא התחיל לצאת עם אחותה של אלמה, התחתן איתה וילד איתה את אדו ואסטלינה עכשיו הבנת? :)

קפיטו

New member
עכשיו הכל מובן...

איזה סיפור מסובך! ואיזה בלבול עם השנים... חחחח הרגת אותי..

למעלה