סוף סוף איחוד UFC עם SK ?

AmitNHB

New member
בשעה טובה.

היה ברור שזה רק עניין של זמן (למיטב ידעיתי נשארו התחייבויות של SF לשאו טיים טרם קניית זופה את SF). מלנדז מול הנדרסון יהיה מעניין אבל יותר מיזה, אני רוצה לראות מה קורמייר יכול לעשות ב HW של ה UFC. חוץ מיזה וראוסי סייבורג, אם דיינה יצליח להוציא לפועל, אין יותר מידי. ה UFC כבר די הרגו את SF.

YardenBu

New member
אם כבר... הרוב המוחלט של הלוחמות שהיו

חתומות אצל סטרייקפורס נחתכו. סייבורג לא תיכנס כי היא לא יכולה להגיע ל135. פשוט מגוחך שהלוחמת הכי טובה שיש לא מוצאת מקום להילחם בו.
מה שכן, הם החתימו את מקמן וזו כבר נק' לטובתם. אני רק מקווה שהיא לא תתייבש בזמן שימכרו קרב חוזר עם טייט או משהו.

AmitNHB

New member
זהו
הודיעו סופית שלא מביאים את סייבורג |?

לא הבנתי מהודעתך אם זהו המצב אבל אני מקווה שלא. אני חושב שיש פוטנציאל עצום לסייבורג. היא סוג של פריק שאו שאנשים רוצים לראות. מזכיר קצת את צ'יינה ב WWF לפני 15 שנה
שימו מולה כל לוחמת, לא צחשוב מי ותנו לסייבורג לדרוס אותה, ותראו איך היא הופכת לטרנד מס' 1 ב Twitter. ועם היכולות של ראוסי (והפה הגדול שלה) בעוד שנה, דיינה יזרוק כ"כ הרבה כסף לראוסי, שהיא תילחם בסייבורג גם ב HW.

YardenBu

New member
לא מודיעים כלום במפורש

הכל מספקולוציות על כל מילה שדיינה זורק, אבל כמו שזה נראה עכשיו לא הולכים לפתוח 2 מחלקות וסייבורג לא יכולה לחתוך ל-135.
חחחח, אני לא יודעת מי מהן יותר מלחיצה אותי (סייבורג או צ'יינה). מעניין איך היא נראית עכשיו עם כל הסטרואידים שהיא פימפמה.
אני לא אופטימית לגבי 145 ב-ufc, אולי רק אחרי עבודת הכנה של המשקל הזה באינוויקטה וגם אז יחכו לזרום על הגל של ראוסי-סייבורג אם יתקיים.

YardenBu

New member
הגם אתה ברוטוס?
אם אני זוכרת נכון היא

הצטלמה לפלייבוי מתישהו.

AmitNHB

New member
בפעם האחרונה שבדקתי היא עכשיו בפורנו בקבע.

אבל אם להיות רציניים לרגע, היא אחד הסיפורים היותר עצובים של עולם הרסלינג. את מה שצ'יינה השיגה ב WWF, רק מעטים מהמתאבקים זוכים להשיג - מתאבקים גברים אז בשביל אשה להגיע לרמות כאלו של הצלחה, זה לא מעולם הזה. בסוף שנות ה- 90 עידן השיא של ה WWF, כאשר הם היו פשוט מכונת כסף, היתי אומר שהיא בשקט הייתה בין 10 המתאבקים שמשכו הכי הרבה כסף לארגון אבל אז הגיע הרומן של טריפל אייץ', אז עדין חבר של צ'יינה, עם סטפני מקמהון, הבת של... וצ'יינה פשוט נזרקה מהארגון כאשר כמובן שהשם צ'יינה נשאר בבעלות ה WWF ומשם ההתדרדרות לסמים ופורנו... פשוט עצוב, עצוב מה שקרה לחלק מהמתאבקים שעזרו להפוך את משפחת מקמהון למולטי מיליונרים, וכמו שראודי פייפר אמר השבוע, לספק להם ביטוח רפואי, לינדה מקמהון לא הסכימה, אבל לשפוך 100 מיליון דולר מכיסה הפרטי על שני ניסיונות כושלים להגיע לסנאט האמריקאי, היא כן... פשוט עצוב

YardenBu

New member
וואו, עצוב. לא ידעתי את כל זה

מוזר לי שלא הייתה פלטפורמה שתקלוט אותה, ארגון האבקות אחר או משהו. עצוב.

AmitNHB

New member
המצב שם דומה ל MMA.

כמו שפעם היה לנו UFC ו PRIDE ובקטנה את SF ובסוף ה UFC השתלטו על הכל ונישארו רק אגרונים פצפונים, כך פעם היה WWF ו WCW ובקטנה ECW ובסוף ה WWF קנו הכל.

yair_bar

New member
מנהל
עלאק מהפעם האחרונה שבדקתי...

למה אתה מתייחס למעבר לסמים ופורנו כהתדרדרות?

YardenBu

New member
עצוב שהיא הגיעה עד לשם. היא עדיין מלחיצה אותי

עם או בלי בגדים.

YardenBu

New member
יש מצב. פלג הגוף העליון מפותח מדי יחסית לבטן.

או שזה סתם כי יש לה הרבה שרירים?
אני מעריכה נשים שיודעות לפתח את הגוף יפה. למקמן למשל יש גוף מדהים לדעתי. אולי לא הכי נשי בעולם וגם היא עם פלג גוף עליון מאוד שרירי, אבל בפרופורציות לשאר הגוף. גם ליז קרמוש מצליחה לפתח גוף בלי שיצא לה מכוער.

Luke R

New member
קרמוש ניראית

כאילו שהיא על לא פחות סטרואידים מסייבורג.

למעלה