סוף סוף אינטרנט

dj brick city

New member
סוף סוף אינטרנט

אחרי יומיים בלי אינטרנט (בגלל המצב) אני חוזר לעדכן את המודל שאנ עובד עליו night alf של BLIZZARD המשכתי את הראש תגובות יתקבלו בברכה

ilankt

New member
Night Elf

לא Alf. לדעתי אתה צריך להרזות קצת את הלחיים, או שזה סתם נראה גדול כי אין שיער והטקסטורה... אדומה?!! הזווית של האוזניים גם לא לפי הציור. רעיון גדול למידול, תמיד רציתי לדעת למדל, כדי שאני אוכל למדל דברים כאלה

dj brick city

New member
תודה על התגובה

אם אתה מתכוון לזווית של הפרופיל אז היא בסדר כי התמונה היא בזווית 45 מעלות למטה מהרינדור שלי אז אם תסובב את התמונה לפרופיל צצדי תקבל אותו דבר בקשר ללחיים יש עוד מישהו חושב שצריך להרזות את הלחיים או בכלל הערות אחרות אני עובד על המודל הרבה שאולי אני כבר יותר מדי רגיל אליו אז אני לא שם לב לטעויות:)

TomerEp

New member
כן, תרזה את הלחיים,

תוסיף לו צוואר, הוא ניראה כמו בוק בלי צוואר, תרזה את הסוף של האוזניים(לפי הרפרנס..), תקטין את העיניים, בכלל תרזה את הפרצוף מבחינת עובי, ברפרנס הוא יותר דק, זהו, נקווה שאחרי הוספת שיער זה ייראה יותר טבעי. בהצלחה.

dj brick city

New member
אחלה

אני אנסה לבצע את השינויים לפי מה שאמרת בנתיים שיחקתי קצת עם הדמו רנדרמן של פיקסאר לניסיון ראשון דווקא נראה טוב:) מה אתם אומרים?

pixie3D

New member
יפה מאוד!

עכשיו הלחיים נראות כמו הרפרנס, והרינדור של רנדרמן משפר את המודל בצורה משמעותית!

TomerEp

New member
בעצם מה עשית פה שאי אפשר לעשות בMR?

אני לא מבין מה יש להתעסק יותר מידי עם renderman אם אתה לא יודע לכתוב שיידרים, הרי כל העסק של רנדרמן זה הגמישות של השיידרים..

dj brick city

New member
סתם מנסה ללמוד קצת על המנוע

כמובן שאני יכול לעשות את זה במנטל ריי אבל אני מנסה ללמוד גם דברים אחרים:)

eldarinn

New member
ניתוח מעניין

דבר ראשון אני מאד מעריך אנשים שיוצרים מא' עד ת'. קצת קשה להעריך את הדמיון בין הדמות המקורית לציור כי חסר האלמנט של השיער אבל על פניו ההתחלה נראית טובה ויסודית.

dj brick city

New member
עידכון

תודה על התגובות קודם כל שיניתי כמה דברים כמו העניים הצוואר לחיים אני מקווה שזה יצא יותר טוב אני מעלה גם סירטון 360 חדש

ilankt

New member
יאא, ה demon hunter הזה!

הראש יצא לך פצצה! הגוף גם הולך ומשתפר! אבל למה התנוחה המגעילה והמפחידה הזאת של הרגליים הקדמיות?

eldarinn

New member
כבר יותר טוב

למרות שבעיקר מפריע לי החיבור בחזה, הוא מתחבר ל"משטח אחד" למרות שבדרך כלל מבחינה אנטומית שרירים יוצרים שני גושים ולא משטח אחיד.

למעלה