סוף סוף אלבום חדש לבית הבובות

רוסטו

New member
סוף סוף אלבום חדש לבית הבובות

היה שווה לחכות..אלבום חדש ל בית הבובות ! לאחר שכבשה את הארץ עם אלבום הבכורה "מדפים", שכלל את הלהיטים "סיגפו", "למעני", "שיר בעפרון" ו"שמש", עם מכירות שעברו את ה-70,000, הופעות בכל הארץ והפיכתה לאחת הלהקות האהובות ביותר בישראל, בית הבובות חוזרת עם "שוב החיוך". סיפורה יוצא הדופן של להקת "בית הבובות" כבר ידוע :הלהקה נוסדה ע"י חברי הילדות איתי שיף ואמיר אטיאס, שהקליטו סקיצות לשירים בביצועם, בטיול הגדול בדרום אמריקה הגיעו ההקלטות לידיהם של התרמילאים הישראלים וכך, מיד ליד, עברו השירים וחצו גבולות-מדרום אמריקה, ועד ליפן ואוסטרליה. הלהקה צברה קהל מעריצים ומהר מאוד, ללא שום סיקור תקשורתי החלה להופיע בפני מאות. הפופולאריות עשתה את שלה והגיעה לתקשורת וכמובן לרדיו, "בית הבובות" הפכה לשם דבר וזכתה לפרסום אדיר והצלחה שהגיעה לשיאה במכירות :קרוב לפלטינה כפולה (70,000 עותקים ) לאלבום הבכורה "מדפים". שנתיים אחרי "מדפים", חוזרים בית הבובות עם "שוב החיוך", אלבום שני, אשר עובד הופק ובוצע לחלוטין על ידי בית הבובות: אמיר אטיאס הזמר, איתי שיף שירה וגיטרות אקוסטיות , נתן סלומון גיטרות חשמליות, זיו לביא קלידים ופסנתר, דני מקוב תופים וכלי הקשה ושי חלמיש בס. "התו השמיני" גאה להציג את "שוב החיוך", אלבום רוק המשלב מגוון סגנונות מוסיקליים,החל מקאנטרי, וכלה בנגיעות Fאנק, מוסיקה סקוטית, מוסיקה אתנית, ורגאיי. כולל את הלהיטים "אל תדאג", "כי אם לא אז בשביל מה (אל L.A.)", "עד שבאת" ו"קטע מעבר" מיום שני בחנויות

ישששששששששששששששששששש

הגיע הזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!

eden456

New member
אם זה בדיחה וואיי וואאייי

מקווה שזה מאווד נכון ,מאוד מקווה. ואם זה נכון,אז זה דיסק ליומולדת. תודה
למרות שני עדין בהלם שזה הגיע .זה הגיע.(?)

רוסטו

New member
לא בדיחה ולא נעליים- באמת באמת

ביום ראשון ההפצה הרשמית של הדיסק והוא אמור להגיע לחנויות ברחבי הארץ ביום שני.

Lee Roni

New member
אני יודעת.

לא אמרתי את זה בציניות... יאלללללה בהצלחחחחחחה!!!!!

Lee Roni

New member
../images/Emo122.gif

לא שמתי לב.. חשבתי הוא הגיב לי. אני עדיין עייפה מהווליום...

mory89

New member
הבלתי יאומן קרה.. חח אני זוכרת אז לפני קרוב

לשנה וחצי אמרנו שהדיסק השני אמור לצאת בסביבות האביב אז אומנם חיכינו הרבה.. אבל אפעם לא מאוחר מידיי=] יום שני כוווווולם בחנויות!!

MetallicA100

New member
אני פשוט לא מאמינה... :]

איזה התרגשותתתתתת.... אני כ"כ מחכה לזה....

באיזה סרט אתם חיים אנשים...../images/Emo86.gif

לא ייתן שהאלבום יוצא יום שני כי א.האלבום יווצא רק אחרי החגים כך אמר אמיר ב.הייתה אתמול הופעה ולא הודיעו כלום תסכים שמי כמו בית הבובותת רוצים פרסום אז צאו מהסרט ואל תתלללהבו לשווא וועוד זה אני איציק שאומר את זה כמה שזה לא הגיוני!!![=

רוסטו

New member
אתה חי בסרט

תתקשר לחנות התו השמיני ותראה שהאלבום כבר שם תבדוק מחר בצליל ובטאוור ותראה שהאלבום כבר שם

זה נכון שהאלבום כבר זמן רב../images/Emo86.gif

מוכן את זה אני יודע בוודאות הוא עומד בארגזים ומחכה שיקנו אותו אבל נאמר שרק אחרי החגיםם לא נשמע הגיוני..גם לי יש את התמונה של העטיפה ובכלל יש לי את האלבום בבית..אבל בכל זאת לא הגיוני..לא ייתכן זו המילה..

אההההההה דיסק ליומולדת!!!!!!!!!!

איזה כיייייייייייייייייייייייייייייייייייף

למעלה