סוף סוף אלבום תמונות החתונה בידינו

יעלי2

New member
סוף סוף אלבום תמונות החתונה בידינו../images/Emo70.gif

עבר בדיוק חודש אחד פחות יום מהחתונה! האלבום עדין לא אצלי, אבל הוא נמסר ארוז לאחי שפגש עכשיו את עמית בעלי ושניהם אמורים לפגוש אותי בעוד שעתיים (ועד אז לא להציץ)!!!! עד עכשיו הייתי אדישה כי ידעתי שיקח זמן לקבל אותו, אבל אני לא מאמינה על עצמי. אני פשוט פקעת של שימחה ואין לי סבלנות בגרוש להמתין עד 17:00! אני מקווה שהציפייה היתה שווה ושאוהב את מה שאראה. שלכן יעלי2=שירי

fila

New member
בטוח שכן!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יעלי2

New member
לניקיט, אני יודעת שקבלתם את התמונות

במהירות בזק. זה כלל גם את האלבום או שהייתם צריכים לבחור תמונות? הזמנתם אלבום?

nikit1

New member
יעלי- אם הכוונה היא לאלבום המעוצב

אז לא לקחנו. הינו צריכים לבחור את התמונות (האמת שלקחנו את הרוב
) וזה אכן היה מוכן מהר מאד.

lital_f

New member
איזה כיף לך!

אנחנו קיבלנו את האלבום לפני שבוע וחצי (ביום שישי אחר הצהריים) ונהננו ממנו לבדנו ורק ביום שבת הראנו גם להורים...

יעלי2

New member
אני מניחה שהורינו יראו הערב בגלל

שדודה שלי ובן דודי מצד הדוד שלי שנפטר שבועיים אחרי החתונה באים להורי הערב, ובן הדוד חוזר לאישתו בארה"ב מחר, אז פשוט ננצל את ההזדמנות לראות אותו איתם. כמו שאני מכירה את חמי וחמותי (ואנחנו כמותם), אני לא אתפלא אם הערב בשעה מאוחרת נתן גם להם את העונג. אני בטוחה שלו היתה את הסיבה המיוחדת הנ"ל, גם אנחנו היינו שומרים עליו מכל משמר לפחות יומיים ורק אחר כך משתפים את כוווולם. אני בטוחה שישיה יפה ומקווה שההתמתנה מורטת העצבים לא תארך עוד הרבה זמן (שעה וחצי)!!!!!!!!

תוכי

New member
יש לי הצעה בשבילך

אל תעשי את האלבום המעוצב אצל הצלם תכיני אותו בעצמך אנחנו נשואים כבר 7 חודשים ועדיין עובדים על האלבום ממש כייף עדיין בחצי הדרך ומרוצים מהתוצאות לעומת האלבומים שראינו אצל אחרים זו המלצתי שיהיה המון מזל טוב זהבית

למעלה