סוף סוף אני בבית ליותר מ-3 ימים

סוף סוף אני בבית ליותר מ-3 ימים

הייתי אתמול בפינוי (בין החיילים הבודדים), איזה סיוט... לא מאחל לאף אחד לסחוב חברים פצועים (למרות שלדעתי זה קורה יותר מדי בישראל...). ובקשר להודעה הקודמת שלי, כנראה שצדקתי ואני עדיין לא מסוגל להיכנס למערכת יחסים, ולא נראה לי שזה יקרה גם בעתיד... החיים יותר קלים בלי הכאב ראש הזה, לא?

Cobe Anan

New member
אם אתה מגדיר את זה כ"כאב ראש"..

אז משהו היה ממש דפוק במערכות היחסים שהיית בהן.. כאב ראש אצלי זה כל מה שמסביב- איך לתמרן את החיים שלי כדי שיישארו לי הכי הרבה משאבים להשקיע בקשר- כי טוב לי, ולא כי זה כאב ראש. אז קח את הזמן עד שתגיע מישהי שלא תהיה "כאב ראש", כי אחרת, באמת אין לך מה להיכנס לקשר.

אז זהו שלא

דוקא המערכת יחסים האחרונה שלי, הייתה הכי בריאה ומדהימה, אבל בזה זה נגמר

מיטללל

New member
אהמ

משום מה, חושיי אומרים לי שזה, מתישהו, כן יקרה... בינתיים - אני חושבת שאם "לא כזה בא" - לא צריך בכוח אולי אתה באמת לא מוכן לזה עכשיו. זה יקרה שתפגוש מישהי שפשוט לא תשאיר לך ברירה...

Zoharrr

New member
איפשהו אני מבינה אותך

כי אחרי הפרידה שלי ושל גל זה בידיוק מה שאני חושבת.. שזה כאב ראש, שמה הטעם להתחיל להיות במערכות יחסים ולהשקיע זמן,ומחשבה,ורגשות,ולהיפתח ואז בסוף להיפגע ולהישאר עם שריטה עמוקה בלב ובנאדם שביזבזת עליו המון רגש ומחשבה. עזוב שאם כל מערכת יחסים תיגמר ככה ובחישוב מהיר אם עכשיו אני בת 16 וחצי ואני בונה על להתחתן בסביבות ה 25 זה אומר שעד גיל 25 יהיו אחרי מינימום 3 מערכות יחסים כאלו ומקסימום 10 שאם מכולם אני אצא נפגעת כשאני אגיע לזה שאני ארצה להתחתן איתו יהיה לי סעיף נפשי קשה. והחלטתי שאני לא רוצה להיכנס לקשר עד גיל 20. אבל אני יודעת שאהבה זה כיף, שמערכת יחסים בריאה זה משהו שמעלים בדידות ועושה ממש טוב על הלב. שלמרות שאני וגל נפרדנו וזה כואב מאוד עדיין היו לי את החודשיים המדהימים ביותר שהיו לי,ועדיין יש לי זיכרונות מדהימים שאני חושבת עליהם ומחייכת. ואני יודעת שאני רוצה עוד מזה,עוד מאהבה כי מה לעשות "לא טוב היות האדם לבדו". אז אני לא באמת אחכה לגיל 20... והאהבה לא תחכה לי היא תבוא מתי שבא לה. ולא בזמן הקרוב כי אני זאת שעוצרת את עצמי והצבתי מסביב ללב שלי חומות,רוטוולרים,וחפרתי תעלה עם תנינים. אבל זה יעבור לי... וגם לך זה יקרה, לפעמים האהבה מפתיעה במקומות הכי לא צפויים ונופלת עליך בבום בידיוק בזמן שבו החלטת שאתה לא רוצה את זה אבל בשניה שזה מתחיל,אי אפשר להפסיק את זה. ברור לי שזה לא יקרה עכשיו כי אני עדיין אוהבת את גל ואני גם לא יודעת אם אני מוכנה לקחת את הסיכון להיפגע. ואתה תחכה ותראה, זה עוד יוכיח את עצמו, את עוד תתאהב ותהיה במערכת יחסים בריאה ונפלאה,וזה יבוא לך ממקום מזה לא צפוי. :)

זוהר,

קודם כל קבלי
בקשר לגל. דבר שני, אני לא, לא רוצה להיות חלק מזה בגלל מערכות יחסים שעברו. היו לי את המערכות היחסים הכי מדהימות ואני לא מצטער על אף אחת מהן. אבל, קרו הרבה דברים בחודשים האחרונים (שלא קשורים באהבה), ואני פשוט לא מסוגל לחזור לחיים הרגילים. יודעת איך זה כשאת עוברת את הדבר הכי קשה, שאת יכולה לחשוב עליו? אין חזרה משם, אחרי זה את לא אותה זוהר שהיית. דבר שלישי, כבר הכרתי מישהי מדהימה, שרק המחשבה עליה נתנה לי הרגשה טובה בלב. בניגוד למה שאת ומיטל חושבות, עדיין ויתרתי עליה.

Zoharrr

New member
../images/Emo24.gif

כנראה שהיא לא היתה מדהימה מספיק:) אני מבטיחה לך שאחרי שיעבור עוד קצת זמן אתה תרצה את זה ותתגעגע לזה! אני מבינה על מה אתה מדבר בקשר לדברים שאחריהם אתה לא אותו בנאדם,אבל גם אנשים שונים רוצים אהבה... שיעבור מספיק זמן,אתה תרצה את זה ותגיע מישהי מדהימה שאתה לא תוותר עליה...:)

מסכימה עם כל מה שכתבת זוהר

גם בהודעה הקודמת. קודם כל- כנראה שהיא לא הייתי מיוחדת מספיק, ביום שתבוא מישהי שתהייה שווה הכל, לא תהייה מסוגל לוותר עליה. יש דברים שאי שאפשר לחזור מהם, נדב. אבל לפעמים אין ברירה, מה שקרה לא ישתנה, הרגשות שלך לא ישתנו. הטוב שייקרה לך בחיים לעולם לא יימחוק את מה שקרה. ויכול לקרות המון טוב אם רק תתן לזה לקרות, בשלב מסויים לא תהייה לך ברירה. הטוב יכול לבוא בהמון צורות וצבעים, ואני לא חושבת שהוא תלוי בבת זוג. נכון, מישהי יכולה להקל עליך את הקושי, לחבק, ללטף, להעניק חום, להיות שם בשבילך ותקל עליך את הקושי, מישהי שתחלוק איתך את הכוחות שלה. הטוב יבוא כשהוא יבוא אם רק תתן לו. זה לא אומר שזה לא בסדר, זה לא אומר שתסבול פחות, זה לא יכבד אותו פחות, הוא תמיד יהייה שם, קרוב אליך. זה לא משהו שאתה יכול להחליט מתי הוא בא,האושר. הוא יבוא כשהוא יבוא, כשהיא תהייה מספיק חשובה לך ומספיק יקרה כדי לא לפספס. כרגע אתה צריך לדאוג לעצמך, אתה מחזיק את עצמך- אל תתן לדברים האלה להטריד אותך. אתה צריך את הכוחות האלו.
*יצא קצת מבולגן, אני לא מסוגלת לשבת על יד המחשב שנייה נוספת כדי לתקן

בשלולית

New member
זוהר מתוקה...

קראתי את מה שכתבת... ומזה התרגשתי.... את ממש צודקת!! ואת כותבת מדהים... הרגשתי שאני קוראת משהו שאני כתבתי... הגעתי למסקנה שאחרי מערכת היחסים האחרונה שהייתה לי גם אני הקמתי לי מסביב ללב חומות ורוטווילרים ואפילו גם תנינים ובגלל זה אני לא מרגישה רגשות עזים לבחור שאני בקשר איתו עכשיו. אני מתה על האישיות שלו ואפשר אפילו להגיד שאני אוהבת אותה... אבל אתם מכירים את ההתרגשות של הלב? אני לא מרגישה כלום. פשוט כלום. כבר שנה וחצי הלב שלי מת נראה לי. אני לא מרגישה אותו מאז הפרידה האחרונה. וכנראה שרק התחשלתי... והצלחתי סוף סוף לשמור על עצמי. אפשר לקרוא לזה ככה. אני לא נותנת לעצמי להתאהב כי אני חוששת להיפגע. מצד אחר, זו בעיה, לא? מצטערת אם גלשתי.... נדב, אני מאחלת לך רק טוב. אם טוב לך לבד, אז גם זה טוב
ותהיה בטוח שמערכת יחסים עוד תגיע בקרוב...

Zoharrr

New member
בייב שלי...

לפני שנה מישהו מאוד פגע בי וגמני אחרי זה נכנסתי לקשר עם מישהו שלא הרגשתי אליו שומדבר... כי קורה כי את באמת עדיין פגועה.... כי את לא נותנת לעצמך אבל זה בסדר גמור!מותר לך! ואני מבטיחה לך שכשיגיע זה ששוה את ההתאהבות את תיפלי לתוך זה.בגלל זה קוראם לזה falling inlove אני במשך שנה הייתי כלבה לגברים ורק הייתי איתם בשבילי הקטע הפיזי ודחיתי מיליון ואחד גברים כדי להרגיש טוב עם עצמי והרסתי מערכות יחסים כדי להתנקם והייתי הכי רעה שיש... בסוף הגיע גל. שהיה ידיד שלי ובפעם הראשונה שהוא בא אליי התאהבתי בו. והוא בי. וזה קרה בפעם אחת ששינתה המון בחיים של שנינו... יש אהבה שנבנית,לאט לאט,בסובלנות,מתחילה מדברים קטנים ושיטחיים והרגש נכנסה אליה לאט לאט...ויש אהבה של רגע,שהיא סוחפת ונפלאה אבל גם מסוכנת. לפחות אצלי:) עכשיו אני שוב פגועה ושוב רוצה את השקט שלי ואת הלהיות לבד ולעשות מה שבא לי עם מי שבא לי ואכפת לי רק מעצמי ואני שיא האגואיסטית אבל בואנה,זכותי. מותר לי! מי שרע לו בחברתי מוזמן ללכת. ואחרי שיעבור מספיק זמן אני שוב אפגוש בחור נחמד,רק שאחרי שחוויתי את ההתאהבות של ליפול לתוך זה ברגע,אני רוצה לחוות את ההתאהבות שיש בה שכל לטעמי,שנבנית לאט. אני לא אפתח כ"כ מהר כמו עם גל ואזרום ואתאהב,אני אעשה את זה לאט ובטוח,אבל זה לא אומר שזה יהיה פחות טוב... והדס,מיש את איתו עכשיו אם את לא מרגישה משהו אליו את יכולה לנסות להיפתח ולתת לו להגיע אליך לאט ובזהירות ואת יכולה גם להחליט שזה לא זה או שנוח לך ככה וזהו... אבל הלב שלך לא מת, הוא קפא, וקרח נמס:) תאמיני לי מתוקה,תאמיני לי...

בשלולית

New member
יואו זוהר.. את כל כך צודקת!

ואין לך מושג אפילו כמה שאת מעודדת... שמעי, הבחור, הוא מותק של בחור. אני מתה עליו, באמת. אני אפילו אוהבת אותו! מבחינת מי שהוא... אבל אוהבת מהראש... לא מהלב... מכירים את זה ? או שאני נשמעת דפוקה לגמריי...? את פשוט אמרת את זה, הלב שלי קפא, הוא עדיין לא נמס. פשוט לא נתתי לאף אחד להיכנס לי ללב אחרי שהרגשתי כמה פוגע זה יכול להיות... וזה מזה לא מתאים לי! כי אני נקשרת... או שיש לומר תלותית (למרות שאני מתכחשת לזה וממש לא רציתי להזכיר את המילה הזאת) אני מתקשרת אליו דיי הרבה... אני לא נותנת לו להתרחק.. אבל מצד שני שומרת אותו על אש קטנה... ז"א הוא כבר מגדיר אותנו.. או לפחות מנסה לקדם את הכל... אני כמה שאני רוצה חבר וכמה שאני רוצה אהבה, אני לא מרגישה שזה נכון להגדיר אותנו חברים, כי אני לא מרגישה מהלב כלום... רק מהראש ומהגוף
..... אמן שהוא יימס כבר............... מתה עלייך :)

Zoharrr

New member
../images/Emo24.gif והחיבוקים נגמרים כאן כי

אני הופכת לנחמדה מידי משום מה... זה הכל הכל בגלל ההופעה ההיא החמישי,נהייתי מותק מאז

למעלה