סוף סוף אני יכולה להגיד - בגדו בי.

בשלולית

New member
סוף סוף אני יכולה להגיד - בגדו בי.

זה הדבר הכי כואב בעולם. וכמה שחשבתי שצריך לסלוח לאנשים על דברים כאלה ועל מעידות.. וזה.. אני בטוחה אבל בטוחה... שאם הוא יתחנן לסליחה, או כל אחד אחר שיעשה לי את זה בעתיד יתנצל.. אני בחיים לא אסלח! אני מרגישה מושפלת. מטומטמת. מלוכלכת. בא לי להקיא רק מהמחשבה על הפרצוף שלו. רועי. אמן ואתה קורא את זה. שתבין כמה אפס יצאת. לא רק אותי הפסדת עכשיו. גם את גל. ואתה יודע מה הכי גרוע? שגילינו שתינו לבד. לא היינו צריכות אותך שתספר לנו בעדינות. אתה בהמה. חלאה. ומגיע לך את כל החרא בעולם. אתה אפס! ואתה קטן כמו נמלה! וכמו שאתה קטן... גם יש לך קטן!! נכון... אתה נראה טוב... אפילו הייתי אומרת שאתה הורס! וכל בת שתראה אותך תגיד כמה שאתה חתיך, אבל חוץ מזה..? כלום. אתה מכוער מבפנים! אתה אפס!! אני מתחרטת על כל התקופה הזאת בבורגר שהשקעתי במחשבות עליך.. עלינו... לא מגיע לאף אחת להיות חברה שלך. אני נגעלת ממך. ומעצמי. ששכבתי איתך. ואפילו לא נהנתי. סתם התחשק לי להוציא :) אני באמת בסדר. אתמול הייתי קצת יותר מדוכאת. עכשיו אני סתם (עדיין) בהלם. תודה על ההקשבה. אוהבת אותכם!

blacktorncoat

New member
אז

את עדיין חושבת ש"עדיף להתחרט על משהו שעשית מאשר להתחרט על משהו שלא עשית" ?

בשלולית

New member
האמת, חשבתי על זה וכן.

כי התנסתי. לטוב ולרע. אני רציתי אותו בערך חצי שנה לפני שהשגתי אותו. ולהרגיש שהצלחת להשיג את מה שכל כך רצית זה הכי כייף בעולם. עזוב שהוא יצא הכי חרא בעולם. אני גם הרגשתי שהוא מסובב אותי. אני הרגשתי את זה רק שזה לא היה ברור ב100%.. אני נפרדתי ממנו יומיים אחרי שהוא בגד בי. ואני זאת שנפרדתי ממנו. כביכול, לפי מה שידוע לי, הוא גם לא ממש בגד. פיזית. יותר מילולית ויותר בכוונה של לפתח משהו רציני עם מישהי אחרת כשהוא עוד תפוס. מבינים? הייתי רוצה לספר איך גיליתי את זה. גל וחבר שקוראים לו שי, שניהם מהבורגר. תמיד אבל תמיד הרגשתי מתח בין רועי לגל. כל התקופה שהוא עוד עבד איתנו.. (עכשיו הוא הריי התפטר...) וכל פעם שהוא היה מגיע לבקר בבורגר או שהיינו יוצאים יחד... אתמול ישבנו שתינו.. אחרי שהוא בא לבקר וכבר הלך. והיא אומרת לי "איזה לא נעים שהשארת אותי לבד איתו" ואני לא מבינה מה הבעיה. חשבתי הם ידידים. ואף אחד מהבורגר הריי לא ידע עלינו. בגלל זה אני מתה עליה שהיא סיפרה לי ואני לא כועסת עליה. קיצור היא עושה לי "אני יכולה לספר לך משהו? אבל את לא מספרת לאף אחד. את נשבעת לי!" אמרתי לה "גל את תמיד יכולה לסמוך עליי אני יודעת שבבורגר כולם רכלנים אבל אני פה כבר הרבה זמן כדי לדעת בדיוק ממי להיזהר ולשמור טוב טוב על סודות." והיא פלטה "אני ורועי התנשקנו". ***הלם*** ***מנסה להתעלם מההלם*** *לא ממש הולך לי*** "גל? אפשר להגיד לך משהו? אני ורועי היינו חברים" שתינו בהלם ומפה לשם גילינו שזה היה באותה תקופה פחות או יותר. שהם זרמו גם מעבר לנשיקה שהיא לא מאמינה שהוא אשכרה בגד בי יחד איתה! והיא ממש הרגישה רע. אני התחלתי לבכות ואחרי זה גם היא ומכאן הסיפור ארוך עוד יותר כי המנהל שלי התחיל לצעוק על שתינו שלא אמרנו לו מה קרה ולא יכולנו לחזור לתפקד כמו שצריך במשמרת!... היא הראתה לי את ההודעות שהוא כתב לה... התמצית שלהן: "את חייבת לעזוב את שי אם את רוצה לפתח משהו. אני לא יכול לעשות לו את זה. את לא צריכה מילים כדי לדעת מה אני מרגיש. אם אנחנו רוצים לפתח את זה אז רק למשהו רציני ואם למשהו רציני אז זה לא יכול לקרות כשאחד הצדדים תפוס" אני כבר לא פגועה. למה כשפוגעים עד כדי כך, כבר לא שווה לי לבכות ולכאוב את זה. יותר שווה לחייך, לשמוח, לצאת ולבלות. וזה מה שאני עושה כביכול. הדבר היחיד שאני מתה לעשות, זה לנקום, ולא חשבתי שאני ארגיש כזה צורך לנקום בבנאדם. אני מתה להתקשר לידידים האלה שאומרים תמיד "מה הוא עשה לך? את רוצה שאני אפרק אותו? איפה הוא גר?". סליחה על המגילה אתם יודעים שאני אוהבת לשפוך דברים מהלב. זה נחמד :)

נועם m

New member
דוגרי

לא יזיק לו שידפקו לו קצת מכות... (אני נשמעת כמו איזה ערס מצוי, באמשלי...)

liontamer

New member
תהיי חזקה מותק

ואל תתני לזה להשפיע על מי שאת, ועל היחס שלך לבני זוגך זה לא שווה את זה תדעי במי כן להשקיע ובמי לא. תאהבי כאילו לעולם לא בגדו בך לאון קל להגיד קשה ליישם

pain is MY love

New member
ת'כלס?

לא שווה את האנגריות שלך! תנצלי אותן לדברים הרבה יותר מועלים... שונאת גברים חלשים! לא הטיפוס שלי...

מיטללל

New member
הדסית ../images/Emo24.gif

מכל הלב - אם את צריכה לדבר - אני לרשותך. באמת. (ולא רק בפורום) תהיי חזקה :)

orikos

New member
ואי :(

תייהי חזקה זה יעבור בסוף למרות שכולם בטח אומרים לך שזה יעבור בסוף אבל זה יעבור:]

הממ... שלוליתוש..

את מוקפת כל הזמן ברועי הא.. חחחח שם יפה דווקא :).. קיצר הממ הזמן הוא התרופה.. ונתקי איתו קשר ומקווה שתרגישי יותר טוב בהמשך.. באמת שאני מצטער אני לא ממש חושב שהחיבוקים הוירטואלים עוזרים פה למישהוא... אבל אני יכול לומר שאם היית פה לידי היית מקבלת ממני חיבוק גדול גדול.. מקווה שיעבור לאט לאט.. את תרגישי יותר טוב אל תדאגי..

נועם m

New member
חלאה

ואת הגדרת את זה הכי טוב- הוא יצא ככה קטן ומכוער. אני יודעת שלא יעזור לך אם נכתוב שאת לא צריכה להרגיש טיפשה ומלוכלכת- הרי הוא הטיפש והמלוכלך! אבל גם התחושות האלה יכהו עם הזמן... ובינתיים- למרות שדל פיירו טוען שזה לא עוזר, it's the best we've got:

בשלולית

New member
חחחח איזה חמודים אתם! באמת!

כמה אפשר לעודד בנאדם :) אני מתכוונת לכולכם שהגבתם... ורועי.. אני יודעת שזה שם יפה.. אבל עכשיו גם השם הזה קיבל כתם. והאמת, בינתיים זה הכתם הכי גדול. =\ ואתה יודע מה יותר כואב לי? הוא בכלל לא מנסה להתנצל. אני וגל החלטנו לשלוח לו אתמול הודעה.. ב2 בלילה כשישבנו ודיברנו . אני שלחתי לו "נכון שאמרת לי שאתה לא רוצה לאבד אותי? נחש מה?! איבדת!" וגל כתבה לו "נכון שאמרת לשי שיש לו דבר מדהים בידיים והוא מאבד אותו? נחש מה?! גם אתה איבדת!" והוא יצר קשר רק איתה. שאני אמורה להיות הפגועה, הרבה הרבה יותר מגל. הוא בכלל לא הגיב לי. הוא ניסה לדבר איתה בביצפר והוא שלח לה הודעות לפלאפון. וזה מזה כואב. כי הוא כל כך שיחק אותה "חבר שלי" הוא הביא לי פאקינג מתנה ליום האהבה כשבכלל לא אהבנו. הוא עשה את כל הדברים הקטנים האלה שהראו לי שהוא רוצה אותי ושהוא מת עליי. כוס אמא שלו! בא לי להרוג אותו! מי עוזר לי? רק אחרי זה אני אהיה רגועה. אני מנסה ליצור קשר עם שי, החבר של גל. שגם הוא נבגד. והוא מת לכסח את רועי. אולי נלך יחד

מיטללל

New member
../images/Emo39.gif

אני לא יודעת בדיוק מה קרה שם אבל לדעתי את צריכה לנסות איכשהו פחות להתעסק בזה. פחות לדבר על זה עם העורבים בעניין (עם גל, שי ורועי) ולנסות להתרחק מהם. בטח שלא ליצור קשר עם רועי. להתנתק. כי.. זה לא גורם לך להרגיש יותר טוב. זה רק ממשיך להעסיק אותך ו"לשרוף" אותך בפנים. (עכשיו, מניסיוני, זה לא שאת לא "עצובה", את פשוט מעסיקה את עצמך בכל השנאה והכעס הזה, ומדחיקה את הכאב) תתרכזי בעצמך תהיי מוקפת באנשים שאת אוהבת. ובאמת, יהיה בסדר.

keren888

New member
תעני דחוףףףףף

יו.. זה ההוא מהעבודה שלך בבורגר שהתיעצת איתנו לגביו? אם כדי לך להתחיל עם זה בכלל?????

בשלולית

New member
כן...

איכס בא לי להקיא מהמחשבה עליו. גועל נפש של בנאדם. מחר אני כנראה מתחילה הנקמה שלי.. אני אעדכן
ותקשיבו... (מיטל זה לגבייך ) אני אולי מתעסקת בזה.. אבל אני כל כך שונאת אותו וכל כך נפגעתי.. שאני לא נותנת לזה להשפיע עליי. אני רק יותר שונאת אותו. מרגע לרגע.. וזה טוב! כי ככה זה עובר לי :) אתם יודעים מה עצוב לי באמת? ששנה אני עובדת במקום הזה. והתקופה הזאת, הולכת להיגמר הכי רע שיכולתי לדמיין. :(

RVD18

New member
שלולי

בסוף תזכרי את הדברים הטובים מהתקופה שעבדת שם, ככה זה תמיד. והוא יקבל את שלו. תעדכני אותנו אם הנקמה יוצאת לפועל :)

keren888

New member
שלולית יקרה!!!

יהיה אולי קשה לך להאמין לי.. כאחת שעברה דבר כזה ולא עם סתם אחת מהעבודה..אלא עם החברה הכי טובה שלי היחידה שלה..אני יכולה לומר לך שלפעמים את תודי לאלוהים שזה קרה לך!! את לא יודעת כמה חושלתי..כמה התבגרתי..כמה הבנתי דברים שלא הבנתי קודם!..הדבר הזה פקח לי את העיניים והשפיע עלי בהמון דברים שכיום אני אומרת שאז לא הייתי עושה וזה לטובה... יש לך סיבה להיות יותר חזקה מתמיד.. ואת יודעת מה..אני אגיד לך עוד משהו..לדעתי.. את לא צריכה להתנקם בו..אני נקמה בכי טובה שעשיתי. זו ההתעלמות.. ידיד שלי אמר לי אם תתנקמי את תראי לו שכואב לך. את הפצע שהוא גרם לך..ואם תתעלמי את תראי לו שהעברת את זה..והוא לא שווה יחס אפילו.. אני היום כבר יותר מ4 חודשים לא מדברת עם האקס שלי..מתעלמת ממנו..ובאמת כבר לא כועסת..ואת יודעת מה. היום גם אין לי בעיה לשבת לידו ולומר לו שלום..(בלבד) מנימוס לא יותר.. זה רק מראה שאני כבר לא מיחסת לו חשיבות והתרגשות כמו פעם..וזה שווה בעיני הכל.. שיראה שבזה שאז התעלמתי ממנו הוא ידע שאני עושה את זה כי אני אהבתי אותו.. וזה נתן לו חיוך וסיפוק והנאה..והיום כאומר לו שלום הוא יבן שהמשכתי הלאה והוא מבחינתי כמו עוד ילד שעברתי..או עוד בחור שהתחלתי קשר ואני העפתי..(אותה הרגשה ) מקווה שהבנת אותי נסיכה.. אין לך מושג איך אני מבינה את הכאב שלך... ואני איתך לאורך כל הדרך...מחזיקה לך את היד.. אבל באמת!!אל תתנקמי!!

למעלה