סוף סוף אני מוכן לפרסם...

itoosh2

New member
סוף סוף אני מוכן לפרסם...

אני לא ממש רציתי לפרסם את השירים שלי עד שלא תהיה לי אפשרות להקליט אותם באיכות טובה יותר... בגלל שמישהו מאוד רצה לשמוע אותם אז העלתי שניים מהם לאינטרנט... בyousendit ככה שזה רק לכמה ימים... אז הנה קישור לשיר... שמו "חזר הסתיו"... והאיכות לא משהו כי הוא מוקלט עם מיקרופון ביתי אחד... http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=17E917141687CC19 אשמח לתגובות...

adisded

New member
דעה של בנאדם אחד...

לדעתי השיר יפה מאוד ושומעים שאתה שר מבפנים. כל מי שיש לו "אוזן" יזהה את האייכויות הפנימיות שלך ואת היופי שבשיר. העניין הוא שהיום הסאונד הוא חלק בלתי נפרד מהאפקט שאתה משאיר על המאזין הטיפוסי, ולא תמיד הוא ידע לפריד בין השניים, לכן זה תלוי את מי אתה שואל, אני בטוח שאחרי הקלטה באולפן אפילו בייתי הקול שלך יצא יותר החוצה ואתה תקבל תגובות נלהבות יותר, הכוונה שלי היא שמה שאתה שומע בשיר שלך אנשים לא תמיד מבינים ללא מעטפת סאונד שתתאים להם לאוזן ולפעמים זה חבל. אני אהבתי מאוד!!! המלצה שלי: כך לך את הזמן להשקיע בעיקר בעיבוד וסאונד וכל השאר יבוא מעצמו. מוזיקאי בנשמה ובמקרה בעלים של אתר כלשהו, פשוט מן הראוי שאזדהה ולא למטרות פרסום. :)

orguy

New member
לדעתי....

השיר הזה הוא יפה, מעט מלנכולי אבל הוא מושך לבפנים, הלחן תואם מאוד לשיר, האיכות סבבה לגמרי! אני אהבתי ואפילו נכנסתי לאווירה של השיר! כי הוא כל כך נכון, העניין שהסתיו מביא איתו כל כך הרבה דברים שקורים עם ובלי קשר אליו..... שיהיה בהצלחה כמו שכבר אמרתי לך! אור גיא

BolraK

New member
אהבתי מאוד את הגיטרה בהתחלה

השיר ממש ממש חמוד.... אם תקים להקה אתה יכול לעשות מזה שיר ענק....אני כבר יכול ממש לשמוע איזה סולו גיטרה תותח כזה באמצע
אולי אפשר לעשות את השיר טיפה יותר קיצבי...יעני שעדיין ישמור על השקט שלו אבל שלא ירדים...ככה משהו באמצע.

orguy

New member
טעות קטנטנה....

יש לו להקה..... סתם פרט שולי.....

itoosh2

New member
דווקא כבר לא...

התפרקנו... ואני המתופף מנסים להרים הרכב חדש שיהיה פחות כוחני... משהו בסגנון... שירה - אקוסטית - בס - תופים - פסנתר - (חשמלית אווירה)

מרי לי

New member
ככה (וסליחה על האיחור../images/Emo140.gif)

כשאני שומעת שיר לא מוכר בפעם הראשונה אני ישר מתכוננת לגרוע מכל..... (ואני גם נוהגת לא לשמוע חומרים מקוריים כי אני מנהלת הפורום ואם אני אגיב בשרשור אחד אני אהיה חייבת להגיב בכולם ולא תמיד אני אוהבת את מה שמשמיעים פה) ולביקורת: כששמעתי את ההקדמה מאוד אהבתי את השילוב של האקורדים וקיויתי שהשיר עצמו יהיה מעניין ולא אכזבת אותי
מאוד נהניתי ממנו, צריך להקליט אותו באולפן מקצועי לדעתי, ולעשות לו הפקה שלמה (I SEE STRRRRINGS IN YOUR FUTURE
) אני אשמח אם תפתח טיפה את הסוף של השיר, ז"א שתתן לו טוויסט אחרון דרמטי משהו.
אבל זו דעה של אדם אחד, ואם באמת תנסה לשמוע לעצתי ולא תצליח לקחת את השיר לכיוון שיתאים לכוונה הראשונית שלך - תשכח את כל מה שאמרתי, כי יותר חשוב הכיוון של השיר אצלך בראש, במיוחד כי הוא באמת יפה. בהצלחה בהמשך מריה

ttg

New member
האזנתי ו...

שיר יפה. מלודיה קליטה, בית ופיזמון ברורים. יפה מאוד! ו...ביקורת בונה: - שירה: יש לך קול יפה מאוד. אבל שומעים (ואתה יודע את זה) שבחיים שלך לא שרת יותר מדי או עבדת על פיתוח קול. הפקת הצליל שלך מתאמצת מדי ואתה שר מהגרון ולא מהבטן. מומלץ לקחת כמה שיעורי פיתוח קול ולעבוד עם הפקת צליל. אם אתה מאיזור השרון (רעננה ושות' אני יכול להציע אולי כמה מוזיקאים מהאיזור). הפקת צליל תקח אותך כמה רמות מעל. - מילים: צר לי אבל התחושה הייתה של מילים קצת בוסריות. רעיון יפה, פיזמון מאוד קליט אבל יש משהו במילים שהוא לא כובש יותר מדי. עברית זו אחת השפות הכי קשות לכתיבה והמאזין הישראלי בעיקר שם דגש על מילים במדינתנו הקטנה. - התפתחות: כמו שמריה הציע, שווה לבדוק איזה התפתחות ל- C-Part כלשהו. חפש גם משהו שנקרא "חתך הזהב". הוא תקף בכל דבר כמעט בעולם. בנתיים הייתי עוזב את נושא העיבוד בצד ומתמקד בשיפור השיר שאחרי זה "יעבוד" בקלות רבה יותר מול הרכב. סה"כ מאוד מרשים. יש לך כישרון ופוטנציאל רב.

orguy

New member
קודם כל....

אני מקבל את הביקורת ואשתדל להשתפר כמה שאפשר..... והאמת, כמו שכבר אמרתי השיר עצמו נכתב והולחן לפניי שלוש שנים וקצת ולקח זמן כדיי לשיר אותו מול המראה ואז מול אנשים..... אני מניח שזו התשובה למה המילים הם כל כך של נער... דבר שני אני כבר לומד חודשיים פיתוח קול עם המורה של בית הספר בית צבי בגלל שהוא קרוב לבית שלי והקלטתי את השיר כשהיא הדריכה אותי איך לשיר והכל אז אני חושב שזה עוד משהו לא מדוייק.... אבל אני רק בתחילת הדרך ואני מבטיח להשתפר, אני מקבל את הביקורת ואעשה את הטוב ביותר כדיי להיות יותר טוב! שמרתי את הביקורת על המחשב שלי כדיי שאוכל לראות עוד כמה זמן אם השתפרתי או שיש לי עוד להשתפר..... בכל אופן המון תודה לכם!!!

orguy

New member
מלמדת שנה א' וב'

לירז רחמין, אחלה של מורה...... וגיליתי שבאמת קצת טעיתי.......... אההההה בעצם אני לא מגיב לאיתוש מגיב למי שכתב

מרי לי

New member
../images/Emo2.gif היא סיימה כבר?????

היא מעולה היא התחילה בכוכב נולד, ולא ניצחה, ואח"כ הלכה ללמוד שם יש לי חברה שלמדה בבית צבי וסגדה לה (ויש על מה)

BolraK

New member
אתה יכול למחוק את הביקורת מהמחשב../images/Emo6.gif

אלא אם כן אתה רוצה לבדוק כמה איתוש ישתפר חחחחח....

itoosh2

New member
שלום לך...

תודה רבה על הביקורת הזאת... לא יכולתי לבקש ביקורת טובה יותר... (כמו שאתה רואה, גם אור לקח אותה לתשומת לב) אני אכן התחלתי עכשיו ללמוד פיתוח קול וההקלטה הזאת הייתה לפני שעשיתי זאת... (אגב, אני באמת מרעננה... אני לומד במרכז המוזיקה עם תמיר חיטמן) אני אישית מאוד אוהב את המילים... אני הוצאתי מהם את מה שרציתי ואני מרוצה מהם... לגבי התפתחות, עקב עוד ביקורות שקיבלתי באיזה פורום אחר... עבדתי על השיר הזה ב"סדנת יוצרים" שיש לי במרכז המוזיקה בהנחייתו של יהושע לימוני (מי שמכיר..) ובאמת ניסיתי לשנות לו את הקצב והגרוב למשהו יותר מעניין... בסוף הגענו לבוסנובה וזה פשוט תפס אותי... זה בדיוק מה שרציתי מהשיר... אז כרגע אני ממש לוקח את הבוסנובה לשיר הזה ברצינות ואני מתחיל לעבד שוב את השירה בשביל שתתאים יותר למקצב הזה...

למעלה