סוף סוף...אני פה!! :))

אפרת.א

New member
סוף סוף...אני פה!! :))

סוף סוף הותרו חרצובות לשוני:)) אוףף - מה אומר ומה אספר...קשה! קשה מנשוא לראות את אשר אתם כותבים מבלי אפשרות להגיב ולו במילה! לכל המצטרפים החדשים - שמחה לראותכם לכל החברים משכבר הימים - הידד! ראיתי , קראתי , נהניתי והתעצבנתי. יו - זה מה זה מרגיז לראות ולא להגיב (מי שמכיר אותי יודע ומבין..:) להכנס לעולם חדש - פורמט חדש - נפלא!! התגעגעתי אליכם בצורה בלתי רגילה...יש לכם מושג כמה , אבל כמה - אני אוהבת אתכם???? יקיריי, נפתחו - שערי השתיקה החומה התנפצה, לא אוותר שוב על כוס קפה ועוגה! תודה לשומרים על טריות ושמחה תודה על שולחן עם מפה ירוקה עששית תואמת פרח בכד, ואני - שוב לא לבד... אתכם ואליכם מושיטה יד. חובקת, לוטפת, נושקת, לכל אחת ואחד! אזזזזזזז - - - - - ספרו לי סיפורים, שירים , בדיחות , עליות ומורדות (מקווה שכאלה אין בנמצא) - ספרו מה נשמע - ספרו איך היה, רוצה לחזור, להיות שותפה פעילה - לשתות בצמא כל מילה ומילה. אוהבת - וסוף סוף רגועה:) אפרת

אפרתי יקרה

כמה היית חסרה, כל כך שמחה שחזרת. נשיר שירים, והנה מימי, דאגה לסיפורים. אז יופי שאת כאן.

אפרת.א

New member
תודה יקירה - שמחתי להכירך אישית

שמחתי להכירך מתנצלת שלא הרגשתי טוב מספיק , (מעבר לכך שרק לאחר שיצאנו משם, שרי סיפרה לי שזו בעצם ....את:)) בתקווה לפוגשך שוב בקרוב מאד איריס

אפרת.א

New member
סופגיי המתוקה -עם או בלי הריבה

שמחה לחזור נהניתי מכל פירור שכתבתם עד כה - על אף העובדה שלא יכולתי להגיב אנצל את תשובתי לך ואומר: אוהבת את סיגנון כתיבתכם של כולכם - כאן בפורום כתיבה איכותית, נעימה, תרבותית, מלאת תוכן ועניין כפי שכל כך קויתי כשפתחנו את הפורום הזה. הקפה והתה - אוזלים בקצב מסחרר, העוגות - חבל``ז, אין מלים בפי:) והאוירה...אין כדוגמתה! אוהבת אז - קדימה - מוסיקה , ריקודים , למה בדיוק מחכים???

אליאלה.

New member
אני שמחה כל כך !!!!!

מתוקה , אני כל כך שמחה שאת כאן שוב איתנו !!!! יופי! סוף סוף נקרא את התגובות שלך על כך ההודעות שאנחנו משאירים כאן. וואלה! התגעגעתי !!!! כיף שחזרת!

אפרת.א

New member
אליאלה יקירתי :)

תודה מקרב לב - שמחתינו כפולה - שלך מצד ושלי מאידך:) שמחתי כל כך לשמוע את קולך השבוע! ( המבטא הדרום אמריקאי שלך היה כל כך חסר לי)מחכה לביקור שלך (סוף סוף אחת שלא מתלוננת על מגורי בסוף העולם ימינה:) מבטיחה לקרוא ולהגיב כתמיד - אוהבת מלנ`תלפים

שש

New member
אפרת :-(

אני כותב לך בשנית מהעבודה לידיעתך החל מהשינוי שחל אין לי כניסה בבית לפורומים של תפוז הכוונה לתגובה אמנם נפתחת חיבת שיחה אבל ללא שם ןפרטים וההודעות לא משוגרות שש

אפרת.א

New member
שש :cool: התגעגעתי!

כן, כן שש יקירי - מבינה כל כך לליבך לפני השינוי , לא הצלחתי להכנס ומניחה שעוד רבים כמותי. לאחר השינוי - קרה אותו הדבר - אבל הפוך. מקווה שתצליח במהרה - לצערי - אין לי שליטה על זה ואינני יכולה לעזור, (אלא אם כן ננסה לבדוק עם פואט מה קורה) נקווה שימצא פיתרון במהרה... מחכה לך באותו שולחן באותו מקום...עם כוס קפה ועוגה מתגעגעת אליך!

noy301

New member
את משב רוח קרירה

בעולם שמתפאר בציניקנים שבו טוב לדעת שישנם עוד אנשים כמוך נעים לי מאוד להכיר נוי

אפרת.א

New member
נעים לשמוע...תודה

נעים לשמוע נעים להכיר שמחה שמצאת את דרכך לבית הקפה הצנוע שלנו אמנם, מאז בואו של הדג למעונינו - הרחבנו את כתליו אך נשארנו באותה מתכונת צנועה ונעימה שמחה על ההצטרפות (יש מקום בשולחן 6 , רואה? שם ליד שולחן 5 בו יושבים סופגי, מגי ושש) שרייייי??? מה עם עוגה לנוי ??? הקפה - כמו גם פרח ריחני ויפה - עלי:))

גרא.

New member
חסרת לי..

אפרת,חסרת לי, שירייך,תגובותייך חוכמת חייך כותל מערבי שלי... אהבתיך.

אפרת.א

New member
גרא - איש יקר

תודה נשמה יקרה הסמקתי עם כל מילה ממממ.....כותל מערבי אה? ואני לתומי חשבתי...:))) שמחתי לראות ולו לשניה את ההודעה שלך באי סי קיו שלי לפני שהוא שבק חיים סופית.. אוהבת אותך! ושוב - תודה

למעלה