סוף סוף בית חם

קפקא

New member
סוף סוף בית חם

ונוסיף שאלה/בקשה האם מישהו כבר חורש על הג'וירייד 200 ויכול להעביר עליו סקירה יפה (יותר ממה שהיה בגליון מוטו), כמו מה הבעיות שלו (אם יש) מה היכולות שלו והאם יש סיבה לקנות אותו על פני הגראנד-דינק 250/b&w 250 או אולי אפילו ג'ילרה 180 משומשים או שבכלל הוא נמצא בקטגוריה לא מוגדרת כלומר אם כבר קטנוע מנהלים "גדול" אז 250 או 400 סמ"ק ואם מנהלים "קטן" אז 150 למיניו? בקיצור שווה עוגיה?? ושיהיה בהצלחה לפורום

ixmix

New member
ג'וירייד 200

תוכל לקרוא עליו כאן, בפולגז, הסקירה ממצה ובד"כ קולעת. הג'וירייד הוא אכן בקטגוריית ביניים, בין הקטנועים לגדלנועים (250+), אבל בכך גם יתרונו - הוא נוח כמעט כמו גדול, נוסע מעולה בתוך העיר ומחוצה לה (למעט מהירותו הסופית שמוגבלת ע"י מנתק הצתה) אבל מחיר הקניה ומחיר הביטוח כמו של הקטנים. אם היה עולה כמו גרנד דינק, הייתי אומר - לך על הגרנד. הג'וי עולה כיום 17.5K, הגרנד עולה 23K, קימקוBW עולה 21K. ההבדל עצום, כפי שאתה רואה, ולמי שהג'וירייד עונה על צרכיו, ואינו רוצה להסתפק בקטנוע 150 (בכל זאת יש הבדל של כ10% בכוח), ישנה לטעמי עדיפות לג'וירייד. בשורה התחתונה - למרות שישנם כלים טבים ממנו, אפילו טובים בהרבה, עדיין לדעתי התמורה לשקל שהוא נותן הינה מהגבוהות בשוק. השאלה שנשארת פתוחה אצלי לפחות היא - מה הלאה? האם הדגם שנמכר, כך נראה, בכמויות נאות, ישרוד בארצנו? האם ייעלם כמו אחרים? האם יהיה אמין לאורך זמן כמו דיוק125 או יותיר רושם לא טוב (דיוק150)?... על אלה, רק הזמן ישיב. אני ממתין בסבלנות.

קפקא

New member
לגבי הגראנד והB&W

השאלה היא, האם כדאי לקנות גראנד דינק או B&W 250 משומשים יענו שנים 00-02 ולשלם כמעט כמו ג'וירייד חדש, או לקנות כבר ג'וירייד 200 חדש. זאת משום שאין עדיין ג'וירייד 200 משומשים, כלומר במחירים זולים יותר. אגב, לי נראה שהג'וירייד 150 ישרוד יותר מה-200 כמו שהדינק 150 שרד יפה, רק לדוגמא דגמי ה-150 שצצו פתאום לגראנד ולB&W.

theshark

New member
דעה אישית לחלוטין לאחר שיצא

לי לרכב על הג'וירייד והגרנד דינק היתי קונה ג'וירייד חדש. התנהגות הכביש שלו טובה יותר והוא נוח יותר ברכיבה. המנוע מרגיש חלש לעומת הגרנד דינק אך לדעתי מספק את הסחורה.

גוירייד 200

ידידי היקר! כבעליו של גוירייד 200חדש אני יכול לומר לך שאני נהנה ממנו כל דקה. גם לרכב עליו וגם להביט בו........

למעלה