סוף סוף בראד

סוף סוף בראד../images/Emo87.gif

סידרה קומית. בראד מגלם שליח פיצה טמבל שכל הזמן נדרס על ידי מכוניות והכלבים נושכים לו את מה שמו. לבראד יש ידיד הומו בשם וויל (שאני אגלם אותו
). בין שניהם יש קונפליקטים ובעיות על רקע זהותו המינית של וויל. בראד מתאהב בשכנה ממול- כרמן אלקטרה. נשמע לכם רעיון טוב או שאני סתם ביזבזתי הודעה לחינם? (ודי יבש פה אז מוצדק הודעה
) בקיצור- בראד יכול להחזיק סידרה קומית על כתפיו? (ותתייחסו לפרקים שהוא היה בחברים....
)

מיצי007

New member
הממממ

לא כזה יבש פה בנאדם עמוד ביומיים זה די הספק טוב הייתי אומרת
אבל שיהיה.... והממממ....אבל אם כבר כתבת,בראד לא יכול להחזיק סדרה קומית על כתפיו. זאת אומרת,יש לו כישרון משחק קומי והוא מאוד מצחיק שהוא משחק בתפקיד קומי או ציני אבל הוא לא יוכל בשום פנים להחזיק סדרה קומית על כתפיו,אין לו את מה שדרוש.... לעומת זאת סרטים דרמטיים זה משהו אחר,את זה הוא בהחלט יכול להחזיק על כתפיו החסונות והערומות
כולל אותי

ה אורחת

New member
בראד בעצמו אמר שהסדרה האהובה....

עליו היא חברים! אני לא מבינה מאיפה הבאתם את קשקוש ה"שונא סדרות קומיות" הזה ואל תחשבו שהוא אמר את זה בגלל ג'ניפר, יש לו דעה משלו וחוץ מזה אפשר להבין אותו, חברים זו אחת הסדרות הכי טובות ומצחיקות בעולם! דרך אגב היה לי חלום שהוא השתתף בעוד פרקים של חברים והיה לו שיער ארוך יותר ככה עד הכתפיים... חחחחח........................

מיצי007

New member
תגידי? את רואה טוב בעיניים?

אף אחת פה לא אמרה שהוא שונא סדרות קומיות. אני אישית אמרתי שהוא בעל כשרון משחק קומי אבל הוא לא מסוגל להחזיק סדרה שלמה שמבוססת סביבו...הוא טוב בדמויות אורח,כמו שהוא עשה באמת בחברים. אף אחד לא אמר שאין לו דיעה משלו ולא כלום ג'יז,תקראי טיפ טיפה יותר טוב

ה אורחת

New member
אני לא רואה טוב?!?!?!......

סתכלי על התגובה של בובונת מטורפת "זה נראה דווקא נחמד אבל" להודעת פתיחה של ניר "סוף סוף בראד" היא אמרה את זה! חחחחח

מיצי007

New member
אהההם אופסי?

הרשי לי לומר אופסי
פשוט הגבת להודעה שלי... תשרשרי להודעה המתאימה וככה יהיה פחות בלבול בובה

חחחח כן ניר תמשיך

אפילו אם בראד לא אוהב סדרות קומיות כמו חברים
ניר כותב טוב לאללה
טלנובלות בעיקר חחח ניר תתחיל בפרק הראשון של הסדרה..

למעלה