סוף סוף - גמלי יש פוד. איי פוד.

Shreky

New member
סוף סוף - גמלי יש פוד. איי פוד.

:) אני קורא דיי פסיבי של הפורום - וזאת מפאת חוסר זמן כרוני. ותסלחו לי שאני לא חושב שזה ישתנה בקרוב :(. בכל מיקרה, סוף סוף הביאו לי איי פוד במתנה, 20 ג'יגה, דור רביעי. כזה קטן, כזה יפה. [לא תארתי לעצמי שהקופסא שלו כל כך קטנה...]. הקיצ-קץ, מחר בבוקר אני מתכוון לחבר את זה לחשמל ולהטעין אותו עד שאחזור מהבית ספר (4 שעות). אבל שאלה קריטית לפני זה: בשביל לחבר אותו לחשמל אני צריך רק מתאם לשקע עברי? כלומר לא צריך את הטרנספורמטור וכל הבלאגן? כי אחרי הכל, רשום על המטען 100V-240V. האם אני צודק? בנוסף, קנו לי איתו גם iTrip ו- inCase Lether case (מלאי האיי סקין אזל :( אבל ייקנה בקרוב). בתודה מראש, Shreky.

../images/Emo49.gif תתחדש

אין לך צורך בכלום חוץ ממתאם הנ"ל אכן המטען יודע להתחבר גם אצלנו בארץ רק צריך מתאם כזה שדי זול ותמשיך להנות מהפורום ותכתוב מידי פעם

uppercut

New member
אם כבר מדברים על מטען»

אז אולי אפשר לקנות רק את המתאם הישראלי שנכנס למטען, אני מתכוון המקורי של אפל, לא איזה משו חיצוני(למרות שהוא קטן והכל, הרבה יותר נחמד אם...)

אתה מתכוון למטען של אפל

כמו זה שמקבלים עם האייפוד, רק עם תקע ישראלי? אני לא חושב שיש דבר כזה. וגם אם כן הוא יעלה לך הרבה יותר ממתאם שעולה פחות מ10 שקלים (בהום-סנטר לדוגמא הוא עולה 6.90)

למעלה