סוף סוף הבנתי!

סוף סוף הבנתי!

סוף סוף הבנתי למה האנשים בתחנת הכוח לא זזים, והאנשים בספינה כן זזים קצת כשהם מחוברים! החשמל שאמור להגיע לשרירים ולהפעיל אותם, מגיע במקום זה לחוטים הרבים שמחוברים אליהם. לכן יש כל-כך הרבה שמחוברים לעמוד השידרה. יש הרבה עצבים חשובים בעמוד השידרה, ולכן אם הוא נישבר זה גורם לשיתוק.

../images/Emo104.gif

[URL='/'] מזל טוב [/URL]

Larik

New member
ולמה הם לא זזים?

האם זה בההסבר הקודם שאני הבאתי, או שזה ממשהו אחר שגילית? SO, SHARE WITH US

הם לא זזים כי:

מה גורם לשרירים לזוז? חשמל שמגיע מהמוח. המכונות גורמות לכך שהחשמל לא יגיע לשרירים ויתבזבז, אלה יגיע לכבלים שמחוברים לאנשים ומשם ל-... לא יודע. לאן שכל החשמל מגיע. (אולי לסוללות נטענות בגודל של נושאת מטוסים) ואז די ברור מה קורה לו. נ.ב. לאיזה הסבר התכוונת?

Larik

New member
קבל את ההסבר ששמתי לפני כמה זמן

הסבר שלי, שאמרתי אותו בהקשר של נושא אחר, אבל הוא לא פחות מתאים גם לנושא שלנו.

Gevakumon

New member
לא נעים לי לאכזב אותך

אבל הרעיון הוא לא שהמכונות שואבות אנרגיה שהגוף משתמש בה כביכול להפעיל את השרירים במאטריקס, המכונות משתמשות באנרגיה הכוללת שהגוף מייצר...

IC4

New member
אני דווקא תומך בפלאדין בזה...

מה זה משנה למכונות מאיפה מגיע הזרם? הם פשוטו מנתבים אותו אליהם לא יודע, הסבר שלו נשמע מענין ומשכנע
כלומר אם כבר להתעסק בפרטים כאלה שוליים

Gevakumon

New member
מה אני יגיד לך, זה לא מה שאמרו בסרט

אם אתה רוצה תציע להם את זה, זה רעיון נחמד =] (אגב, השרירים אינם פועלים על "זרם"...הזרם הוא רק ההוראה להפעלת השריר, האנרגיה באה מתוך השריר עצמו)

ועוד משהו:

החשמל שנותן לשרירים את הפקודה לנוע, גם אם זה מעט מאוד חשמל, זה יוצא די הרבה אחרי 70 שנה ועם 6 ביליארד אנשים...

Gevakumon

New member
אין לך מושג כמה הזרם מזערי.

נכון שזה לא רלוונטי איתי! זה סתם דיון בידע כללי, מה הבעיה, מה קרה?!?! קיצר, הזרם הזה ממש ממש מזערי, ואינו יכול לשמש כמקור אנרגיה יעיל.

Bassman

New member
איך אמר ידידינו המלומד....

משעמם זה דבר יחסייייייייייייייייייייייייי!

למעלה