גבר, הזכרת לי את הצורך בקומקום חדש, יעני אחרי שהקומקום שלי התפגר מחנק אבןאחרי מיליון איחורים
ואני כבר הייתי מודאג
מה אם השליח יגיע כשאהיה כבר בדרך לביקור בבית המקדש השלישי ?
איך אתה יודע שהוא מת מאבנית ולא כי הגוף חימום סתם נהרס בגלל איכות נמוכה?גבר, הזכרת לי את הצורך בקומקום חדש, יעני אחרי שהקומקום שלי התפגר מחנק אבן
גבר, אצלנו כל דבר שנזרק נאסף מיד ע"י קבצן, יעני הקבצן אמר לי שהקומקום מת מחנק אבן ונתן לי אפשרות שיחזיר לי את הקומקום לביצוע פעולות תחזוקה, אז אמרתי לו לא תודה - תרוויח ! והוא נהייה מאושראיך אתה יודע שהוא מת מאבנית ולא כי הגוף חימום סתם נהרס בגלל איכות נמוכה?
אבנית רק מגדילה את זמן החימום.
גבר, בשביל כוס תה או קפה אתה יכול לשים מים בכוס זכוכית ולשים בערך 2 דקות וחצי במיקרו.גבר, אצלנו כל דבר שנזרק נאסף מיד ע"י קבצן, יעני הקבצן אמר לי שהקומקום מת מחנק אבן ונתן לי אפשרות שיחזיר לי את הקומקום לביצוע פעולות תחזוקה, אז אמרתי לו לא תודה - תרוויח ! והוא נהייה מאושר
כוסות רוחצים לעתים קרובות יותר מאשר קומקום, לכן נדמה לך שבשיטת חימום כוס, לא מצטברת אבן.גבר, בשביל כוס תה או קפה אתה יכול לשים מים בכוס זכוכית ולשים בערך 2 דקות וחצי במיקרו.
זה קצת בעייתי למתחילים, כי לפעמים יכולה להיות התפרצות בשיטה הזאת. לפעמים תוך כדי הבישול במיקרו ולפעמים אחרי שמוציאים את הכוס. אבל עם הזמן יודעים להתגבר על המכשולים האלה ולהקטין נזקים. ובשיטה הזאת אין הצתברות אבן.
אני לעיתים רחוקות מקרצף את הכוס עם סבון. אם מכינים תה בשיטה הזאת אז רק מצתבר עליה עם הזמן הצבע של התה. אין אבנית.כוסות רוחצים לעתים קרובות יותר מאשר קומקום, לכן נדמה לך שבשיטת חימום כוס, לא מצטברת אבן.
לא צריך לקרצף, עם/בלי סבון, כדי למנוע היצמדות של משקעי אבן לכלי, שמשמש לחימום מים. מספיק זרם חזק כלשהו, עם/בלי העברת יד, או ספוג רך. המשקעים הראשוניים הם אבקה מרחפת, ששוקעת על הקרקעית. כמו ב"קפה בוץ". עם הזמן, אם לא שוטפים, האבקה נצמדת לכלי, בצפיפות ונוצרת שכבה קשה - קודם על הקרקעית (בכוח הכובד) ורק אח"כ, מתחילים להיווצר מדרונות אבן על הדפנות.אני לעיתים רחוקות מקרצף את הכוס עם סבון. אם מכינים תה בשיטה הזאת אז רק מצתבר עליה עם הזמן הצבע של התה. אין אבנית.
היתה תקופה שהתה השחור של ויסוצקי היה טוב. היום נראה שכמונופול לא ממש איכפת להם מה איכות המוצר שלהם.לא צריך לקרצף, עם/בלי סבון, כדי למנוע היצמדות של משקעי אבן לכלי, שמשמש לחימום מים. מספיק זרם חזק כלשהו, עם/בלי העברת יד, או ספוג רך. המשקעים הראשוניים הם אבקה מרחפת, ששוקעת על הקרקעית. כמו ב"קפה בוץ". עם הזמן, אם לא שוטפים, האבקה נצמדת לכלי, בצפיפות ונוצרת שכבה קשה - קודם על הקרקעית (בכוח הכובד) ורק אח"כ, מתחילים להיווצר מדרונות אבן על הדפנות.
אפרופו משקעי אבן ותה - אם חולטים תה איכותי, שהטעם שלו נבחר בקפידה (לא הנסורת של ויסוצקי), מומלץ להרתיח (לתה שחור) / לחמם (לתה ירוק) מים חדשים, שמעולם לא הורתחו/חוממו קודם, לא להניח להם לרתוח ו/או "לשבת" יותר מהזמן הדרוש להגיע לטמפרטורה הרצויה וכל זאת בקומקום נקי ממשקעי מאבן. אם חוש הטעם שלך לא נדפק, תרגיש בהבדל.
נראה לי טיפשי,עדיף לקנות בחנות בעיר.אחרי מיליון איחורים
ואני כבר הייתי מודאג
נכון אבל תלוי כמה אתה פשרןנראה לי טיפשי,עדיף לקנות בחנות בעיר.
עד היום הזמנתי מאות הזמנות אינטרנטיותאחרי מיליון איחורים
ואני כבר הייתי מודאג
האמת שעם TEMU ISHEIN לא היתה שום בעייהעד היום הזמנתי מאות הזמנות אינטרנטיות
2 הזמנות לא הגיעו בזמן
בשתיהן פניתי לספק
והוא שלח חבילה נוספת על חשבונו
חבילה אחת מהשתיים שלא הגיעו בסוף כן הגיעו וקיבלתי שתיים במחיר אחד,
רק חבילה אחת בכל ההיסטוריה שלי לא הגיעה
פעם חיכינו חצי שנה לשעון.בסוף השעון הגיע.אחרי מיליון איחורים
ואני כבר הייתי מודאג
פעם מצאתי באינטרנט קומקום, מצנם ומסחטת הדרים, כולם של דולצ'ה וגבאנה (לא ידעתי שהם עושים מוצרי חשמל בכלל), כל אחד במחיר של באזור ה-5,000 שקל. באתי אל אמא. סיפרתי לה ואמרתי לה "בואי נקנה". היא אמרה לי "לא"סוף סוף הגיע הקומקום שהזמנתי באינטרנט מלאסטפרייס
אחרי מיליון איחורים
ואני כבר הייתי מודאג
קומקום ב-5000 שח ?פעם מצאתי באינטרנט קומקום, מצנם ומסחטת הדרים, כולם של דולצ'ה וגבאנה (לא ידעתי שהם עושים מוצרי חשמל בכלל), כל אחד במחיר של באזור ה-5,000 שקל. באתי אל אמא. סיפרתי לה ואמרתי לה "בואי נקנה". היא אמרה לי "לא"
ה-בעיה עם קומקומים חשמליים, היא הפלסטיק הסרחוני, שמוסיף למים טעם וריח, קשים מנשוא.קומקום חשמלי זה אחד המוצרים הזולים ביותר
בחנות. למה לקנות מוצר באינטרנט ב20 שקל
(זו השארה שלי) אני מעדיף לראות את המוצר הצבע והגודל.
לשלם 60 ומייד אחר כך לחמם לי כוס תה.
כי ציבור המשתמשים במוצר הזה הוא טיפש. אין דרך אחרת להסביר את זה.ה-בעיה עם קומקומים חשמליים, היא הפלסטיק הסרחוני, שמוסיף למים טעם וריח, קשים מנשוא.
הפתרון שלי הוא כירה בודדת של שיאומי + קומקומצ'יק של קורקמז (מטורקיה), בנפח פחות מליטר,
אחד מסט של שניים, ששמים זה על גבי זה. לכירה הזאת יש טיימר, מה שהופך את הקומפלקס הזה
למושלם.
יש מקום שמוכר קומקום חשמלי איכותי מנירוסטה וזכוכית בלי כל מיני חלקי פלסטיק מבפנים ומבחוץ של המוצר?קומקום חשמלי זה אחד המוצרים הזולים ביותר
בחנות. למה לקנות מוצר באינטרנט ב20 שקל
(זו השארה שלי) אני מעדיף לראות את המוצר הצבע והגודל.
לשלם 60 ומייד אחר כך לחמם לי כוס תה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.