סוף סוף הגיע חג חנוכה

סוף סוף הגיע חג חנוכה../images/Emo70.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

לא, לא השתגעתי מהליכה של שבוע וחצי על השביל הצהוב המוביל אל הקוסם מארץ עוץ או ממספר הפעמים שראיתי אותו וביקשתי שכל...ולחשוב שאפשר היה למנוע את כל זה אם רק דורותי- אמדורסקי היתה מקשיבה לי כשלפני כל הצגה הזהרתי אותה שהפעם תכנס למרתף בזמן ולא תתעופף לארץ עוץ כמו בהצגה הקודמת ותחסוך לנו את השעתיים הבאות
אז עכשיו כשהסתיימו תרועות ההצגות והפסטיבלים סוף סוף הגיע חג חנוכה! עבורי
ועכשיו אני פנוי לחגוג את החג בעצמי לאכול סופגניות, להדליק נרות בחנוכייה ולשיר את שירי החג יחד עם הצלילים והקולות התקועים בראשי לאחר ששמעתי אותם ללא הרף לפני כל הצגה מבוקר עד ערב
מישהו יכול להמליץ לי על הצגה לראות בחג? אילן, יש איזה אירוע חנוכה?
שמח לראות שהפורום המשיך לפעול גם בהעדרי ותודה לכל מי שדאג לכך
יופי לראות שגם חברים נוספים הצטרפו אלינו
היום ומחר אעבור על ההודעות ואגיב התגעגעתי מאוד
וחג שמח לכולם

קדם2

New member
דודי ראיתי לך ...וראיתי לך...../images/Emo3.gif

פשוט מוכשר
כל כך נהנו מהופעה שלך. היינו כל המשפוחה בהצגה בחנוכה ונהנתי מכל רגע שהיית על הבמה. הצחקת את הילדים,והכנסת הרבה חיים להצגה. כל הכבוד
קדם.

../images/Emo2.gif מה../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif מי../images/Emo35.gif כמה? איפה? ../images/Emo9.gif

איך? למה? וואוו הצלחת לבלבל אותי... רגע אני אתרכז
איפה ראיתם לי?באיזה יום? ושעה? ולמה לא באתם להגיד שלום? הייתי שמח לעשות להכיר פנים אל פנים להזמין סיבוב מאחורי הקלעים ולהציג לכם את צוות ההצגה
תודה רבה,רבה,רבה על המחמאות
זו זכות, כבוד וגאווה גדולה לשמוע דברים כאלה שעושים חם בלב וטוב בנשמה ומאפשרים לי לדעת שהמקום והדרך בהם אני מקפיד לעלות לבמה ( אהבה והנאה ) עוברים לקהל. שמחת אותי מאוד

עינבלית

New member
דודי דש חם

חג שמח מליה (שכתבה מהכותרת עד הסוגריים) אם דורותי היתה מקשיבה לך אם טוטו לא היה בורח (יש לו בהחלט נטיה לברוח. איזה כלב בורח כשיש סופה? כלב נורמלי נצמד לרגליים ומיילל) ואם היית פסיכולוג חינוכי במקום שחקן
שולחים לך ברכות לבביות והרבה שלווה, נחת ואהבה עינבלית והמשפוחה.

תודה רבה ובחזרה חברים שלי ../images/Emo24.gif

ליה - חג שמח גם לך
כל הכבוד על הכתיבה ( בקרוב את מצטרפת אלינו כחברה בפורום?
) תודה על הציור המקסים שלי ושל טוטו - תליתי אותו על הלוח שתלוי על הקיר בפינת העבודה שלי ככה שהוא ממש מולי ואני רואה אותו כל הזמן
תמסרי ד"ש חם לאדם
עינבלית - עכשיו אני אהיה פולנייה, אתן אנחה קורעת לבבות ומלאת רחמים עצמיים ואומר: אם כולם היו מקשיבים לי - הכל היה הרבה יותר טוב, נו טוף...( שוב אנחה ופנים מייוסרות ) טוטו לא ממש נורמלי... עברנו איתו סצינה מההצגה גם בחיים
אני אחזור לספר על זה מאוחר יותר תודה על הברכות והכל עובר עליכם
לכל המישפוחה

למעלה