סוף סוף הופעה בנגב!!!

סוף סוף הופעה בנגב!!!

מי היה מאמין דיוויד בא כמעט עד הבית!!! הופעה בב"ש, מי יודע שהוא יבוא?

kaktusa

New member
נגב נגב!!!

אמממ טוב ב"ש האמת זה קצת רחוק לי ועוד בתקופה של לימודים
וההופעה שהיתה באשדוד נפלה על טיול
אז אם אתה הולך תהנה ו... אל תשכח בקיץ נוסעים למצדה ולא אכפת לי- מצידי שייפול על סמינר הנהגה או משהו (טפו טפו טפו), אנחנו שם!

זהו רציתי לשאול

בקיץ אני בחול ביולי, תהיה רק הופעה אחת במצדה? או שתהיה מתישהו אחת גם באוגוסט? אני לא מוכן להפסיד את ההופעה הזו...

kaktusa

New member
חחחח

אין הופעה באוגוסט --> אין חו"ל! אנחנו- קבענו!

לאאאאאאאאאא

קרן זה לא אפשרי!!! נוווו מה הם בסדר? אוי הרגע קיבלתי הודעה מברוזה: ההופעה נדחתה מיולי לאוגוסט בעקבות אירוע משפחתי!!! (אני מתחיל לשכנע את עצמי)

kaktusa

New member
../images/Emo10.gif

נו, אולי יגידו "שמעו, לאור ממיתר לא מתאים יולי, אולי נזיז את ההופעה לאוגוסט? נכון זה בעייתי והכל אבל היינו צריכים לדעת קודם שאור יהיה בחו"ל!"

kaktusa

New member
מה פתאום

זה רק הגעגועים גורמים לי להישמע לא-הגיונית

מישהו יודע לגבי ההופעה בב"ש?

אני יודע שאני אהיה שם!!! ואנסה לגרור את כל חבריי לשמוע פעם אחת מוזיקה טובה באמת, אולי אפילו כדאי לבוא עם החולצה שעליה הוא חתם בצעדת בן-גוריון, ואז אם הוא יזהה אותה אז יהיה באמת מצחיק... עשיתי מעצמי צחוק אז וללא ספק תמיד אפשר פעם שנייה...

kaktusa

New member
תמיד אפשר פעם שניה ../images/Emo8.gif

גם לברוזה וגם אליכם יקיריי, אני מתגעגעת... אבל מנ"ש, אחים שלי, אחוות שמנ"ש תמיד תהיה יחד בלב ובנפש ובסופו של דבר בגרעין עד כלות הנשמה! (או במילים אחרות- אין מצב שאנחנו לא הולכים להיות יחד בגרעין ככה שנהיה יחד עד שתצא לנו הנשמה... אחד מהשני
) טוב ילד אנחנו מטפשים את הפורום אז די להציף!

אאהה קצת לא קשור לפורום

אנחנו הולכים לאותו גרעין?! זה לא זחצי מנגב לגרעין אחדוחצי לגרעין אחר, ואז זה לפי החלוקה כמו מי שמדריך אותנו?

למעלה