סוף סוף...הטקטיקה המוזרה שלי

tomash11

New member
סוף סוף...הטקטיקה המוזרה שלי

אני קורא לזה 2-3-2-1-2, זה בערך הבסיס שלה, סליחה על האיכות הלא משהו, אבל בקובץ יותר מוצלח זה היה גם שוקל פי מאה... מה דעתכם?

JRM

New member
למה מוזרה?

אני נהגתי לשחק עם אטאלנטה טקטיקה שלא כללה אף שחקן אחורי (בלי D בכלל...), אבל 4 קשרים דפנסיביים של2 מהם יש חצים עד הסוף...זה נקרא מוזר! בכלליות הטקטיקה שלך מנצלת את הפגם שיש בAI של המשחק, ועדיין נשארת נאמנה למציאות. הפגם במשחק הוא כפול, דבר 1 במציאות אף קבוצה לא תשרוד עם 2 בלמים ללא חיפוי אבל במנג´ר אתה יכול לשחק ללא בלמים בכלל (בדוק) דבר 2 יש לך טקטיקה "צרה" שמנצלת פגם במנוע המשחק...שבזכותו אפשר לעשות משהו במנג´ר עם הדבר הזה מה שבמציאות היה נורא קשה (ולעיתים, משפיל)

tomash11

New member
המממ לא הבנתי משהו

מה הכוונה בטקטיקה צרה?...כלומר שהרוב מתרכזים באמצע? ועוד משהו...אתה אומר שבמציאות שני בלמים לא ישרדו ללא חיפוי. מה עם 4-4-2?...יש לך שם שני בלמים ללא חיפוי, או שאני מבין משהו לא נכון?

JRM

New member
תראה...

טקטיקה צרה זה טקטיקה שכל השחקנים עומדים באמצע, דוגמא קלאסית זה ה4-1-3-2 הפופולארי... איפה האגפים? אז זהו, שאין. זה נקרא טקטיקה צרה. אתה משתמש בזה אבל מסיט את המגנים לשחקני כנף... ב4-4-2 במציאות יש לך את 2 המגנים בצדדים שסוגרים! אם יש התקפת יריב דרך האגף אצלך סביר להניח שהDMR נניח לא יגיע לעמדה מספקת כדי לחסום הגבהות או כל הכנסת כדור לרחבה מאיזורי הפינה של דגל הקרן...במציאות יש את החיפוי הזה...

תומאש

אילו שחקנים צריך להציב בפוזיציה של DMR וDML? הרי הם עולים כמעט עד הסוף, כך שצריך לשים FR וFL, נכון?

talking heads

New member
אחת הטקטיקות היותר טובות במנג´ר

דוד שלי שיחק עם יובה בטקטיקה הזאת והוא לקח 7 עונות ברצף אליפות.... שבעונת השיא שלו הוא כבש 80 ומשהו שערים וספר רק 7.....

ליטן א

New member
אני לא זוכר אם אני פרסמתי פה את שלי

הטקטיקה שלי, 4-5-1, כשחוליית הקישור מורכבת מקשר אחורי, שני קיצונים ושני קשרים תוקפים. אם יש לי הרבה חלוצים (או מעט קשרים תוקפים) והקבוצה לא נותנת לי לעשות רכש, אז אני משחקת על אותו עיקרון, 4-4-2, יהלום, כשקשר תוקף אחד עובר קדימה, לעמדת החלוץ..

yomaster

New member
שיחקתי עם הטקטיקה הזאת פעם...

לא פעלה לי הכי טוב, ואז הפכתי את זה שיהיה חלוץ אחד ושני קשרים התקפיים והטקטיקה השתפרה פלאים אבל ההגנה עדיין היתה עלובה את הורדתי את שחקני האגפים להגנה ואת שני הקשרים האמצעיים העברתי לאגפים והטקטיה פועלת לי מצוין. עכשיו.

זו הטקטיקה היחידה שאני משחק איתה..

5 שנים באותה גירסא, בלתי ניתן לעצירה. כמעט בכל קבוצה שאני מגיע אליה אני רוכש\מוכר שחקנים שיתאימו לטקטיקה הזו. אגב, אני משחק אחרת עם החצים, אבל המיקום של השחקנים זהה.

קיר קמט

New member
חבר שלי משחק ככה.

אני משחק בגרסה הישנה יותר של זה , עם שלושה חלוצים וקשר אחד באמצע במקום שניים.

למעלה