סוף סוף היום תעודות

papylove

New member
סוף סוף היום תעודות

והייתה מה זה שנה קשה אבל שווה אז ככה באתי קצת להשויץ אם לא אכפת לכם. היום סיימתי כיתה ז' ופעם ראשונה שיש לי פעמיים בשנה תעודה מצויינת. אז הציונים של סוף השנה הם: ספרות-80 הבעה והבנה-80 היסטוריה 85 תנ"ך-95 אנגלית-95 ערבית-95 מתמטיקה-100 מדעים-100 טכנולוגיה-95 חינוך גופני-85 תרבות ישראל-90 עבודת שורשים-95 ממוצע ציונים 91 בחשבון ואנגלית אני בהקבצה א'-1 שזה שכול ל-5 יחידות בתיכון, ערבית ועברית בהקבצה א' (בלשון הבנתי שיש רק יחידה אחת אבל בספרות אמרו לי שאפשר להרחיב בתיכון אבל זה לא כל כך מעניין אותי) המורה לערבית אמרה שאם אני אמשיך ככה יש לי סיכוי מאוד טוב לעשות חמש יחידות בערבית זה טוב אני חושב אבל לי חשוב להישאר ברמה טובה וגבוה בחשבון ואנגלית (ברור שאני לא אזניח את שאר המקצועות). טוב אז שיהיה לכולם חופש נעים תצברו כוחות לשנה הבאה. לנו בכל מקרה מוסיפים עוד כמה מקצועות למערכת כמו גאוגרפיה, שמעתי גם שיהיו יותר שעות וגם יותר שיעורים. אז נשתמע ואני מקווה לנוח ולעשות כיף חיים. לילה טוב ומאושר

../images/Emo24.gif מי גאון של הפורום ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

איזו תעודה, איזו גאווה
כל הכבוד !! ממש השקעת והצלחת, ואיזה כיף שלא ויתרת !! שיהיה לך חופש הכי כיף שאפשר, אל תוותר על שום כיף של חופש. וגם... .תבוא לבקר פה.

papylove

New member
תודה תודה

האמת שהיו כמה דברים בפורום שתרמו לי חוץ מהרצון שלי והעזרה בבית. לגבי החופש אני הולך לנוח המון לנוח, קצת בריכה, ים, חברים ולצבור כוחות לשנה הקשה שמצפה לי. תסלחו לי אם לא אכנס לשום פורום אני לא רוצה לשמוע לימודים(במיוחד שידוע לי איזה שנה קשה תהיה לי שנה הבאה ועוד מוסיפים לנו מקצועות כמו גאוגרפיה והחומר שהולך ונהיה קשה יותר). אז שיהיה לכולם חופשה מהנה, תעשו חיים נדבר כבר לקראת תחילת השנה. חופשה נעימה דן

למעלה