סוף סוף הם חוזרים (ליס)

riktal

New member
סוף סוף הם חוזרים (ליס) ../images/Emo99.gif

בשעה טובה הודיעה יס ש-PSYCH חוזרת לעונה חדשה (שלישית). העונה תשודר בימי חמישי, החל מה-30/7, בשעה 22:30. הגיעה הזמן ובשעה טובה. למי שלא יודע - לדעתי, העונה השלישית היא העונה הכי טובה של הסידרה עד היום!!!

LoganLover

New member
יששש! הגיע הזמן! ../images/Emo98.gif

ליס לוקח מלא זמן להביא סדרות שהם לא כביכול "מופת". כמו על טבעי, למשל לקח להם כמעט שנה להביא את העונה ה4. הפרק של אתמול היה כל כך טובבבבבבבבבב

riktal

New member
../images/Emo24.gifמסכימה עם כל מילה

ליס באמת לוקח הרבה זמן להביא עונות חדשות של סדרות שהם לא רואים בהם "מופת" (למרות שלדעתי PSYCH היא הכי מופת שאפשר להיות!!!), אבל מצד שני, בהתחשב בעובדה שכל עונה מתחלקת לשניים (8 פרקי קיץ ו-8 פרקי חורף), אז באיזשהו מקום יס עושים דבר חכם ומשדרים את כל העונה ברצף אחד. העונה הרביעית תעלה באוגוסט ותמשך עד מרץ בערך (8 פרקי קיץ עד ספטמבר, הפסקה, פרק חג מולד, הפסקה, 7 פרקים הנותרים עולים בסביבות ינואר), אז זה לא נורא כל כך. בקשר לעל טבעי - העונה הרביעית הסתיימה לא מזמן בארצות הברית, אז לדעתי הם בסדר מבחינת הסידרה הזאת. אני חייבת לציין שאני אישית רואה סידרה רק כשיש לי את כל הפרקים, כך שאם לא הייתי רואה את זה דרך יס, אז בכל מקרה רק עכשיו הייתי מתחילה לצפות בעונה הרביעית (אבל הייתי מסיימת לראות את כל העונה בכשבועיים). גם אני אהבתי מאוד את הפרק שהיה אתמול, אבל מאוד עצבן אותי שהוא היה בשחור לבן (למרות שהבנתי את הגימיק בקשר לזה וזה היה באמת מיוחד). הכי אהבתי את ההערה של דין לסם שאמר לו שהוא לא היה צריך לראות את הסרט בלדיו וכשסם אומר לו שהוא היה מת, דין מחזיר שזאת לא סיבה.
גדול!!!!

LoganLover

New member
חחחחח עוד כימיה מטורפת בין שני החברים האלו!

סאם החזיר לו שהוא היה בגיהינום
אני אוהבת את הפרקים המיוחדים האלו שאריק קרייפק חושב עליהם! כמו למשל, בעונה 3 היה את הפרק עם הghostfacers , שכביכול הכל היה מצולם ממצלמה ביתית, והייתה תחושה של סדרת ריאלטי.. ראיתי את הפרק אולי 4 פעמים. אני אוהבת שהם טיפונת מחדשים! כל כך אהבתי את הפרק של הקריסמס בעונה 3 ''a very supernatural christmas בגלל שהוא היה טיפונת שונה מהשגרה
כבר אמרתי עד כמה עונה 3 היא האהובה עליי ? זה כמו שעונה ה3 של 'סייק הכי אהובה עלייך

riktal

New member
מעניין...

דווקא העונה השלישי, לדעתי, היא הכי פחות טובה שלהם. עד עכשיו העונה השניה היא הכי אהובה עלי (יש לי את הדיוידי המקורי של שלושת העונות הראשונות ואני מתלבטת אם לקנות את הרביעית במכירה מוקדמת. הזמנתי את העונה השלישית של PSYCH במכירה מוקדמת ואם הכל ילך כמו שצריך - העונה צריכה לצאת ב-21/7 ואני מחכה לה בקוצר רוח - אז אני כנראה אזמין במכירה מוקדמת גם את העונה הרביעית של על טבעי). הפרק של GHOSTFACERS היה באמת טוב. פה ראינו בפעם הראשונה את מי שמשחק היום את איתן ב-90210. הוא חמוד. הוא אחת הסיבות שהחלטתי לראות את הסידרה. גם פרק חג המולד היה טוב מאוד, לדעתי. העונה השלישית של PSYCH היא הכי טובה, אבל השמועות אומרות שהעונה הרביעית עומדת להיות אפילו יותר טובה (אני מאוד מקווה שזה נכון).

LoganLover

New member
האמת שאת "איתן" כבר הכרתי מתוכנית אחרת

שהייתה משודרת ביס סטארס בייס - "משפחה במנוסה" ואם אני לא טועה, באנגלית זה נקרא Runaway מצטערת להעליב פה מישהו, אבל 90210 החדש ממש מסכן

riktal

New member
יחסית, את צודקת

אין מה להשוות עם המקור. בברלי הילס היתה סידרה דיי טובה, אבל החדשה דיי דפוקה. מצד שני הנוער השתנה. זה לא אותו נוער שהיה בשנות ה-90. הכל שונה היום.
דבר אחד שמפריע לי בסידרה זה שהשחקנית הראשית שלהם, זאת שמשחקת את איימי, לא ממש יודעת לשחק.
אלוהים יודע מדוע ליהקו אותה. חשבתי שבארצות הברית יודעים יותר טוב את מי ללהק לסדרות. כנראה שטעיתי.

LoganLover

New member
רק עכשיו נפל לי האסימון ../images/Emo10.gif

זה ישודר בדיוק שבוע אחרי שאני מתגייסת

riktal

New member
תנחומי ../images/Emo7.gif

הצבא הוא לא דבר נורא כל כך. עוברים אותו בכיף וממשיכים הלאה. ובקשר לסידרה - תקליטי! בכל מקרה יס משדרים כל דבר מאות פעמים, אז בכל מקרה תוכלי לראות את זה מתישהו.

למעלה