סוף סוף העברנו את דפנה...

ליבי ר

New member
סוף סוף העברנו את דפנה...

מהמיטה שלנו לחדר שלה. בינתיים עברו שני לילות והולך בסדר. דפנה בת שלושה וחצי חודשים ומתעוררת פעמיים בלילה. כשהיא מתעוררת אני מיד מציעה לה ציצי, והיא יונקת ובסופו של דבר נרדמת. השאלה היא אם זו טעות וככה אני מרגילה אותה לאכול בלילה, או שהיא באמת מתעוררת מרעב? יש לציין שהיא אוכלת בתאוותנות והבכי שלה נשמע לי כמו בכי של רעב. אני שואלת כי הבנתי שלא כל כך טוב להרגיל לאכול בלילה ושזה הרגל שקשה להפטר ממנו. יש לכן עצות מה לעשות ומאיזה גיל כדאי להתחיל? ליבי.

דניאL

New member
היי ליבי (מה שלומך?) לגביי שאלתך...

אני לא יודעת לגביי גמילה מאוכל בלילה (אני באופן אישי לא הייתי עושה את זה) אבל, מה דעתך לשלב בקבוק פעם ביום (בלילה) בנוסף להנקה? שירה מגיל 3 חודשים אוכלת רמדיה בתוספת קורנפלור (הקורנפלור כבר בתוך הרמדיה, זה בא ככה) והיא ישנה כל הלילה כי זה מאוד משביע אותה! אני לצערי הפסקתי להניק כשהיתה בגיל חודש מאחר והיו לי סיבוכים. אבל אולי זה יכול להיות פתרון טוב עבורכן, תתיעצי עם רופא הילדים.

ronnieyuval

New member
בגיל שלושה חודשים הם עוד זקוקים

לאכול בלילה. רובם כך בכל אופן... תמיד יש את יחידי הסגולה שישנים 22 שעות ביממה רצוף... בד"כ הילדים האלה הם של השכן
לגבי הבקבוק לפני השינה - מנסיוני המר זה לא עזר. יש לי הרבה חברות שהילדים שלהן לא ינקו יום אחד ובכ"ז קמים בלילה כדי לאכול בקבוק אחד לפחות. אני מאמינה שכל ילד הוא שונה, ויש ילדים שזה יעזור להם. לנו בכל אופן זה היה כשלון צורב, גם אם היתה בבקבוק דייסה סמיכה.

אמממאאא

New member
חלק מההגנה שמספקת ההנקה

ממוות בעריסה (לא עלינו!!!) בא מהעובדה שהשינה של יונקים קלה יותר כי חלב אם מתעכל מהר. אם ההנקה הולכת ואין סיבוכים כמו שדניאL העידה שהיו לה,אין סיבה לתת בקבוק ובטח לא קורנפלור זה קלוריות ריקות ולא מזינות.

עמית@

New member
בת כמה היא? עד כמה שזכור לי היא

קטנה ועדיין זקוקה למזון. אני מניחה שעם הגיל היא תלמד לישון יותר- אם לא תגבילי ולא תשימי סייגים אני מאמינה שהיא תדע כמה היא רעבה וכמה לא, ותדע גם לווסת את זה.

קט קט

New member
אנחנו העברנו את אורי

די מוקדם למיטה שלה בחדר שלה ואני חושבת שזה שיפר לה ולנו את איכות הלילות. היא התחילה לישון יותר, כנראה כי אנחנו לא מתעוררים מכל גרגור שלה. היא יונקת לפני השינה ואז ישנה כמעט כל הלילה. יש לילות של 8 שעות רצוף ויש גם כאלה של 6 ואז ציצי ועד 3. בכל מקרה - אם היא מתעוררת בלילה אני לא רוצה לעורר אותה יותר מידי ולכן אני נותנת ציצי וחזרה לישון. אם תנסי "לבדוק" מה היא צריכה ולנסות כל מיני דברים אחרים את עלולה להעיר אותה. בכל מקרה, לגמילה מיניקת לילה זה הרבה יותר מידי מוקדם! נדמה לי שנהוג להתחיל לחשוב על זה מגיל חצי שנה ומעלה. עד אז הקיבה של רוב התינוקות לא מבוגלת להישאר שבעה יותר מידי שעות.

למעלה