סוף סוף - העלו את האירוח של הכלא

Segalovich

New member
סיכום שלי:

טוב אז ככה - הראיון לדעתי היה מאוד מוצלח
מבחינה טכנית - לא היו הרבה בעיות, היה בהתחלה קטע שאיזה ילדה אחת נכנסה כל 2 דקות לחדר ואחרי שניה נעלמה, לא הבנתי מה היא קשורה בכלל... מבחינת השאלות - 90 מהשאלות היו שלי! (כבוד), מרב שהוא שאל המון שאלות שלי כבר לא היה נעים לו להגיד כל פעם "סגלוביץ שואל", אז הוא אמר "שואלים פה גם..."
בסה"כ קיבלתי המון תשובות לשאלות שלא היו ברורות לי, חובה לצפות באירוח בשביל להבין המון דברים - אירוח כיפי, מצחיק.. (רואים שהכלא ממש נהנו..) טוב שנזכרו להעלות אותו אחרי ההופעה, שכבר אין טעם ליחצן את ההופעה הזאת כי היא כבר הייתה (כי באירוח עצמו לא היה ניתן ממש לראות בגלל בעיות טכניות חוזרות של תפוז) כמה דברים שעלו שם רק שתדעו: - הכלא מחשיבים את האלבום הנוכחי כ"אלבום בכורה" להגדרתם, כי האלבום הקודם היה למעשה "כמו כל השאר" להגדרתם, האלבום הנוכחי הוא באמת התוצאה שחיכו לה וזה מבחינתם הישג עצום, מן הסתם שהם אוהבים אותו יותר - איתמר (בניגוד לסאב) ממש אוהב את אביב גפן, ברמות מטורפות, הוא חושב שהיצירות שלו גאוניות, והיה מוכן בכיף לעשות איתו שיר, רק להגדרתו "אביב גפן אנטי מדי" - החיבור עם ירמי קפלן נוצר בתוכנית מסויימת (דומה לכוכב נולד), ששם הם החליפו טלפונים וכשהיה להם פזמון ל"כל יום מחדש" הם פנו אליו שיבצע אותו (אחרי שפנו לדודו טסה והוא לא ממש רצה לעשות את זה) - העלו את הנושא שהמכתב שהם פירסמו בנוגע למאיר אריאל היה "מכתב הבהרה" ולא התנצלות - ובשביל להשאיר לכם עוד מקום לסקרנות, הם הסבירו בין היתר "איך נוצר שיר" שלהם, ועוד המון המון שאלות (ששוב - רובם שלי) שכדאי לכם לשמוע... זהו
היה כיף תודה לכלא שסיפקו לי זמן צפייה מהנה... ומקווה לעוד אירוחים בעתיד.

kombinaizer

New member
אחלה אירוח

לא ידעתי שההרכב שעכשיו יש בשבט היו בכלא 6, מגניב :) וגם לא ידעתי שבגלל המיקום הם נפרדו.

kerenusha

New member
האירוח..

היה פשוט מעניין הייתי מרותקת למסך. מה שקצת הציק לי אם שמתם לב אמיר בחצי הראשון של הראיון בקושי דיבר והרבה פעמים עמית ואיתמר התפרצו לו לדברים. איתמר כפרעליו מדבר יפה מאוד. אבל תן גם לאחרים לדבר:p "אה קרחת בוא נהיה חברים" ויש לכם מושג מי רומני? עמית או אמיר?

kombinaizer

New member
עמית לא רומני../images/Emo70.gif

עמית - פולני איתמר - פרסי רומני אמיר - תימני או מרוקאי נדמה לי

למעלה