סוף סוף הפורום נפתח..

אביה ו

New member
סוף סוף הפורום נפתח..

אומנם לקח קצת זמן אבל הפורום של לוגיסטיקה נפתח סוף סוף.. מוזמנים להעלות חומרים,סיכומים וכל דבר העולה ברוחכם.. בהצלחה במבחנים...

מבחן בסטטיסטיקה... שאלות שאני זוכרת...

היייי חבר'ה!! מה המצב?? אתם מוזמנים להגיב אם גם לכם יצא ככה: השאלה עם הסולמם מנה- פחיות. השאלה עם המתאם- אז r שווה 1 הגרף המתאים זה עוגה ממוצע-872 שכיח-1000 חציון-900 כל התשובות נכונות בשאלה מה יקרה לחציון טווח אמצע טווח ממוצע וכו'.. -0.84 ניר 2 תלוי 2 בלתי תלוי התפלגות לא נורמלית תחום בין רבעוני הוא 600 רמת ביטחון של 68% : 11.2 +2.71 ו -2.71 חציון לא השתנה תשובה עם 67% שזה 18 נקודה משו.. דתיים וחילונים אז רמה של X עולה y עולה ו- x עולה y יורד..

אין לי מושג..

לפי מה שהבנתי ושלחו לי למייל, זה שהבחינות מתקיימות כרגיל רק אולי ישנו את השעה.. ולגבי מועד ב' זה נראה לי ב14 לשני...

עייף3

New member
גם לי יצא

רוב התשובות שלך יצאו גם לי,הייתה שאלה לגבי שהרבעון השלישי שווה ל-66 ואם יכול להיות אחוז גדול מזה שזה יוצא גדול מ100,מה הייתה התשובה?רשמתי שזה טעות חישוב... חוץ מזה ההתפלגות הייתה סימטרית תשובה שכל הנקודות על קו הרגרסיה היה שעד 11 היה 0.759 או משהו כזה אם המתאם שווה ל-0 אז a=y, b=0

לגבי השאלה עם הרבעון השלישי שווה ל66

אממ.. אני סימנתי שזה התפלגות לא נורמלית.. אבל שמעתי על עוד אנשים שסימנו כמוך.....

מורנה11

New member
אממ..

אני עשיתי שזה משתנה בלתי תלוי אחד ו2 תלויים.. הבנתי שזו התשובה הנכונה..

אביה ו

New member
אמממ...אמממ

2 תלויים אנחנו מסכימות ובקש למשתנה הבלתי תלוי היה את הראשון בתחילת המשפט ואז בסוף היה כתוב שגם הוא משנה אבל לא כמו הראשון..משו כזה.לכן אני כמעט בטוחה שזה 2 ו2.

עייף3

New member
לא בטוח

גם אני חשבתי ככה ובאמת כתבתי אבל אמרו לי אנשים יודעי דבר שזה 2 תלויים ואחד בלתי תלוי כי זה אמור להיות באותה הגדרה...משהו כזה. כמה זמן עוד צריך לחכות לציונים במיקרו וסטטיסטיקה? זה כ"כ מעצבן לעשות מבחנים שיש לימודים....

מורנה11

New member
...

מישו' שפגש את מאיה אמר שהיא אמרה לו שכנראה היום יהיו ציונים (חמישי).. לא סגורה שזה נכון.. איזה באסה הלך לי גרוע!!

galit877

New member
תשובה על המתאם

זה בטוח 1- בגלל שהשיפוע (B) היה מינוס ובנוסחה - R* SY/SX אם הB הוא מינוס סימן שהR הוא גם מינוס בגלל שסטיות התקן לעולם חיוביות -וזאת התשובה היחידה שהיה בה מינוס ולכן זאת התשובה הנכונה

עייף3

New member
אני לא חושב

b= ל r בריבוע ואז זה תמיד חיובי... לכן זה צריך לצאת 1 ולא מינוס אחד(זה הנוסחה של אחוז שונות מוסברת,לכן התלבטתי אבל זה כנראה תופס...

למעלה