סוף סוף הצטרפתי לפורום

eitot1

New member
סוף סוף הצטרפתי לפורום

כמה מרגיע זה שיש פורום כזה ושאני לא לבד במצב שלי ! לקרוא על אנשים אחרים שכותבים בטבעיות על זה שהם א סקסואליים . השאלה שלי היא אחרת ואולי קצת קשה (אבל אני מרגיש צורך לשאול אותה )- מה ההבדל שבין א סקסואליות ובין סתם בדידות . או האם אנחנו בוחרים להגדיר את עצמנו כך בגלל שזה יותר נוח מאשר לומר שיש לנו בעיה בהתיחסות לאנשים אחרים ? האם זה לא התחמקות ? ושלא תבינו לא נכון אני שואל את השאלות האלה בפומבי אבל גם לגבי עצמי ......... האם זה לא מקביל למישהו שמן שמגדיר את עצמו כ"בעל עצמות כבדות " ובכך נמנע מדיאטה ?.......................

Limbonic Art

New member
ברוך הבא../images/Emo135.gif

ולגבי שאלותייך: כל אחד צריך להיות כן עם עצמו. כלפי חוץ- א-מינים ובודדים נראים אותו דבר , אלא אם א-מינים חיים בתוך מסגרת זוגית ואז לך תדע מה ההבדל בינם לבין זוג "רגיל"
מבחינתי, מצאתי לנכון להגדיר את עצמי ככה , כי אין אף תשובה הגיונית ללמה עד היום לא נמשכתי לאף אחד מעולם בעוד רוב הסביבה שלי כ"כ מתלהבת ונרגשת בתוך זוגיות , שיהיה להם חבר/ה ובגילי כבר רוצים חתונה וילדים... מבחינתי, זו הזדהות מוחלטת עם ההגדרה , לא התחמקות , לא בעיה ולא בהכרח יותר נוח , שהרי גם א-מינים נאלצים להתמודד יום יום עם תופעות מיניות שדואגים לשים בכל חור אפשרי (זוג מתמזמז באמצע הרחוב, בפרסומות לא חסר, ובסרטים בטח שלא חסר ומלבד זאת הסביבה לא תמיד מגלה האהדה רבה והבנה איך זה אפשרי ויש כאלה שמדברים על זה קצת יותר מידי
).

ברוך הבא

אתה יודע מי אתה, בסופו של דבר. שמן שמגדיר את עצמו כבעל עצמות כבדות עדיין סובל מהאפקטים של ההשמנה, ולכן זו הדחקה שמזיקה לו. אצלנו זו לא הדחקה, וזה לא מזיק . בראיון עם אנשים מ AVEN הם פעם עשו השוואה אחרת, לאנשים שאומרים שהם לא יאכלו עוגה כי הם בדיאטה, לעומת אנשים שאומרים שהם לא אוהבים עוגות. אם אתה לא אוהב עוגות ולא אוכל עוגות, החיים שלך טובים. זו לא הכחשה או הדחקה כמו דוגמת האיש השמן. אם ההגדרה של א-מיני יושבת עליך טוב, כנראה שאתה לא נמנע או מתחמק, אלא זה מי שאתה. בדידות לא קשורה לא-מיניות, כי א-מיני יכול שיהיה לו קשר רומנטי ללא מגע אינטימי מדי. מה גם שאפילו אם א-מיניים לא היו נכנסים ליחסי זוגיות, עדיין היו לנו חברים, ועם חברים זו לא בדידות.

eitot1

New member
תודה על התגובות

לא חשבתי על זה ככה - המשל והנמשל של העוגות ממש חכם

queen helen

New member
שאלה טובה

שגם אני שאלתי הרבה פעמים. במשך שנים הייתי בטוחה שאני פוחדת מיצירת יחסים, ולכן לא נכנסת אליהם, בשנה האחרונה הבנתי שיש גם את אלמנט הא-סקס. מבחינתי - זה כמו הביצה והתרנגולת, הם משפיעים אחד על השני, כיום אני מקווה שבגלל הא-סקס, כי זה נותן לי פתח לתקווה ליצירת מע' יחסים ביום מין הימים... בכל מקרה - ברוך בואך לפורום!

למעלה