סוף סוף הצילצול הגואל

naama2712

New member
סוף סוף הצילצול הגואל

מכירים את זה שאתם כבר המון שנים במקום עבודה, וכל הזמן חיפשתם את כל התירוצים בעולם למה להשאר, "הכל כ"כ נוח וטוב", "בסה"כ כן משקיעים בי בתור עובד", "סה"כ אני כאן בגלל שהאנשים פה הם אחלה אנשים וזה ממש חשוב.." ועוד כאלה, מוכר???? טוב, אז אצלי הנורה נדלקה כבר לפני כמה שנים, ובכל זאת מצאתי תמיד סיבות למה לא לעזוב, למה להשאר. כן, כבר היו לי הצעות עבודה בחוץ, אבל חיבלתי בהן ובסוף ... נשארתי.. והיום, קיבלתי את סטירת הלחי המצלצלת, שהגדירה לי בדיוק למה אני לא צריכה להשאר. אז זהו, הגעתי להחלטה, אני לא נשארת פה. עכשיו אני מחפשת המלצות איפה כדאי בינתיים ללמוד אימון אישי ועיסקי ( בינתיים עד הלידה, לפחות לעשות משהו בשביל הנפש) ואני מבקשת גם לשמוע מאמנים אישיים, לגבי התהליך שלהם, איך הם הגיעו לתחום האימון והאם העיסוק בכך עונה על ציפיותיהם ( גם הכלכליות). תודה ויום טוב לכולם.

Almog Moshe

New member
ראשית, בהצלחה רבה על הצעד הנועז

כל הכבוד לך על האומץ לקום ולעשות מעשה. על זה כבר מגיע לך 12 נקודות. אני ממליץ לך על עינת גרוס (מראות אסטרטגיה) [email protected] www.mirror-strategy.com אני כעת בתהליך של הכשרה ולימוד להיות מאמן אישי. הגעתי לתחום הזה לאחר תקופה מסויימת בשיווק הרשתי (מפיץ וזכיין של חברת סאנריידר) והחלטתי שאני חייב להשקיע יותר בתמיכה והדרכה של אנשיי ברשת. לכן פניתי לכיוון האימון ובסופו של דבר הבנתי שזה נותן לי המון כלים, גם למטרה שלשמה הצטרפתי וגם במישור ההתפתחות האישית כמו גם באופן שבו היום אני יכול לעזור לאנשים ואף להתפרנס מזה. אשמח למסור לך פרטים נוספים אם מעניין אותך - 054-6672515. משה אלמוג

naama2712

New member
תודה רבה

הצעד עדיין לא נעשה כי אני כרגע בחודש חמישי, אבל ההחלטה זה הדבר שהיה חשוב לי להגיע אליו. אני בן אדם כזה שלוקח לי הרבה זמן להחליט, אבל מרגע שהחלטתי אין שום דבר שיזיז אותי מההחלטה. תודה אני אברר עם עינת, במידת הצורך לא אהסס לפנות אליך. תודה שוב.

טובה ב

New member
נעמה, תודה ששיתפת

מה שכתבת הבהיר לי משהו על עצמי, אני חושבת. גם אני עובדת במקום מסוים כשש שנים, וממש מיציתי ולא טוב לי שם. ובכל זאת אני לא מצליחה לעזוב. היו לי גם כמה הצעות, ואני תוהה אם כמוך חיבלתי בהן. או מצאתי סיבות לא ללכת עליהן. קשה לעזוב מקום מוכר ובטוח, אבל אני הגעתי למסקנה שהפרידה מתקרבת. לא מידית, אבל בעתיד הקרוב. וכך החלטתי בעצמי לפנות לאימון כדי להבהיר לעצמי מה הכיוון להמשך. אני מרגישה שתוקעת לעצמי מקלות בגלגלים אבל לא יודעת איך להתקדם. אני מאחלת לך הצלחה רבה ונשמע שהגעת להחלטה שיושבת לך טוב בבטן. להתראות שרי

מקלות בגלגלים

שלום טובה הדרך להתחדשות וליצירת שינוי מחייבת זיהוי ועיבוד של אותם דפוסי התנהגות. אלה אוטומאטיים שפעם היה להם תפקיד אבל מזמן כבר אין צורך בהם אבל הם ממשיכים בשלהם ותוקעים אותנו. העבודה שנדרשת שם ממש קריטית להמשך הדרך. אני מפנה אותך ל קבוצת מאמרים שעוסקת בנושא ומבהירה כמה נקודות התייחסות אפשריות. לקריאה : עבודת עומק בהצלחה

naama2712

New member
תודה

אני כל הזמן עוסקת בלהגביר את המודעות העצמית שלי לגבי כל דבר כל הקטע האוטומטי הזה באמת לא ממש תורם לנו.. אני היום יודעת שחיבלתי בהצעות עבודה אחרות כי לא באמת ידעתי מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה
היום יש לי כבר כיוון, ועצם העובדה שיש לי עוד כמה חודשים כדי להתגבש יותר נתנה לי את מרחב הנשימה גם לחפש מקום ללמוד בו וגם כנראה להבין מה התפקיד הבא שאני רוצה לעשות. למדתי שהעולם מציג לך את כל האפשרויות,ברגע שאנחנו מוכנים אנחנו גם רואים את אותן האפשרויות ובוחרים לעשות או לא לעשות. ואגב זה כמובן תקף לא רק לעבודה, במשך שנים חיבלתי בקשרים זוגיים כי פשוט לא הייתי מוכנה לקשר זוגי , למרות שחשבתי שאני יודעת מה אני רוצה זימנתי בדיוק את מה שחשבתי שרציתי, אבל זה לא היה הדבר האמיתי. אחרי שהחלטתי לקחת הפסקה, ולגבש את עצמי ולהבין מה אני באמת באמת רוצה, לא לקח הרבה זמן עד שמצאתי את בעלי. וכשיודעים לא רק בראש אלא גם בבטן שזה הדבר האמיתי, זה נעשה הכי קל בעולם

kinley

New member
מספר תשובות

רציתי לציין שתוך כדי קריאה של ההודעות שלך שאלתי את עצמי מספר פעמים כמה באמת את מחויבת להחלטה שלך אני לא רוצה להחליש אותך אבל זה נשמע מסוג ההצהרות "ממחר דיאטה" כתבת שהחלטת לעבור הלאה ומצד שני עם כל הענין של הלידה מעכב אותך..... המלצה שלי והניסיון שלי לאחר חמש שנים שגם אני הייתי תקועה באיזה מקום שהבטחתי לעצמי לעשות שינוי אבל צריך אומץ לקום וללכת - להגיד : מגיע לי יותר, אני יכול יותר אני מתבזבז פה..... וכשעשיתי את זה: פתאום כל הראיה וההשקפה משתנים מיותר לציין שעשיתי חייל במקום החדש ושידרגתי את עצמי עם תואר נוסף במקצוע אחר אבל מה שאני מנסה לאמר זה שהתחלות חדשות הם באמת דבר יפה ואל תתני לחששות להחליש אותך אצטרף להמלצות שהיו כאן "לכל אדם יש שביל" ספר שעוסק בתחום של פסיכולוגיה תעסוקתית . לא הוא עשה את זה
ודבר נוסף אני לא יודעת אם את אקדמאית או לא אבל תרשי לי להמליץ לך על עמותה חדשה שנקראת "נטע" נשים למען עתידן שמאפשרות לך שם לימוד וקידום מקצועי במחירים מסובסדים תעשי את זה לפני שתלדי. תאמיני לי - יש לך חלון זמן קצר לעשות שינוי ולבצע אותו בהצלחה

naama2712

New member
תודה על התגובה ../images/Emo140.gif

אצלי הזמן וההתמהמהות היו כדי להגיע להחלטה, ואני באופיי כזאת שברגע שמגיעה להחלטה, לא משנה אם איישם גם בעוד שנה, אני מיישמת. אצלי החלטה היא החלטה ואין דרך אחורה. ההתלהבות שלי נובעת מכך שהחלטתי, מכך שיצאתי ממעגל הפחד של מה יהיה והחלטתי שהכל תלוי בי. ההחלטה היא לא רק לעזוב אלא להפנים שאני נכס, ולא לחשוב שזאת שחצנות ואולי אני לא קשורה למציאות. אולי לא הבהרתי את עצמי כראוי - מבחינתי "לעזוב" זה לעזוב את דרכי החשיבה הישנות שלי, לכך שאולי אני לא ראויה, אולי אני לא מספיק טובה,שיש לי עוד הרבה כדי להשתפר... ולעבור לדרכי חשיבה שאני כן מיישמת היום - "אני ראויה לתפקיד מעניין יותר", "אני ראויה למשכורת גבוהה יותר" "אני ראויה להערכה על עבודתי הקשה" את צריכה להבין, מבחינתי לבוא לבוסים שלי ולבקש העלאה במשכורת כי היא לא מיושרת עם כמות העבודה והידע שלי זו כבר קפיצת מדרגה, כי אני כל חיי התביישתי "לבקש" כסף!!! וביקשתי תוספת של 50% למשכורת, ככה שאפשר להבין מכך שהקפיצה בחשיבה שלי בהחלט משמעותית. ברור לי גם שאם הדרישות שלי לא יענו ( ביקשתי לעבור לתפקיד ניהולי ותוספת של לפחות 50% במשכורת) אני אמשיך הלאה למקום אחר בלי חששות ובלי התלבטויות, כי אני היום חושבת אחרת
זה בדיוק העניין, למרות שפיזית אני לא יכולה לעזוב את מקום העבודה הזה כרגע ( יכולה אבל לא משתלם לי), החלטתי לעשות מעשה, להשתנות בעצמי, היה לי ברור שעם צורת החשיבה הקודמת, לא משנה כמה מקומות עבודה אעבור אני אגיע תמיד לאותו מבוי סתום. ולכן מי שצריך להשתנות זאת אני ( מאוד מאמינה בגישה שכל מה שסביבי זאת מראה למה שאני חושבת). אגב, אני כן אקדמאית, ובלי שום קשר לכך חשבתי ללכת ללמוד אימון כי זה משהו שמעניין אותי כרגע.

למעלה