סוף סוף השביתה גם בראשון

dilan angel

New member
סוף סוף השביתה גם בראשון../images/Emo70.gif

מחר מתחילים ב10 זתומרת,מחר לא שווה לקום בשביל כמה שעות...כולם לישון עד 12

dilan angel

New member
../images/Emo26.gif

מחר: ארגון המורים ישבש הלימודים בכמה בתיה"ס בארץ ארגון המורים ישבש מחר את הלימודים במספר בתי ספר ברחבי הארץ, בהם הלימודים ייפתחו ב-10:00. בתי הספר בהם ישובשו הלימודים הם בתי הספר העל יסודיים בבת ים,
ראשון לציון
וחיפה. כן ישובשו הלימודים בבתי הספר אורט יוקנעם, אורט בנימינה, אורט נביאים, עמל טבריה, עמל רמלה וויצ"ו הדסים. ארגון המורים מוחה על פיטורי 2,000 מורים.

cobainos

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה אשכרה משמח אותך...מבדר ביותר עזבי שאני לא הולך לבי"ס כבר חודשיים אבל גם טטניקים לא עושים כלום בשלב הזה של השנה..ממה את כ"כ מרוצה?אין לך חזרות למסיבת סיום או משהו?

SupeRonit

New member
איזה באסה שיש שביתה

דווקא שאני כבר לא לומדת מפסח.. נו.טוב....אני אשמח בשביל אלה שכן יזכו להנות מ"פרי השביתה"-אני אחשוב עליכם בחלומותיי
נ.ב:מגישים אותי על 86 באזרחות

cobainos

New member
גם אותי!!

זה אחד הציונים הגבוהים באזרחות...חחחחח וזה הציון הגשה הכי נמוך שלי עד עכשיו(בטח ספרות יהיה פחות)

SupeRonit

New member
כמעט באתי לכתוב:"אצלי בדיוק להפך"

אבל אז נזכרתי שהגישו אותי על 95 ב"חיבור עברי" (הבעה בשפת העם)
*** * בקשר לציונים האחרים אני לא יודעת-כי על הלוח בבית ספר,תלוים כל הציוני הגשה-של כל הכיתות,מלבד הכיתה שלי (מרפי בן *ונה) אבל אני יודעת שהשאר לא יהיו כל כך מעודדים-כי בספרות ובהיסטוריה קיבלתי ציונים על הפנים-וממוצע 90 (לאורך כל השנה) ואהבת המורים (לאורך כל השנים) הם הדברים היחידים שאולי יצילו את כבודי האבוד .. (תחזיקו לי אצבעות)

Guy Schlesnar

New member
גם כן שביתה

לא מספיק שאף אחד כבר לא הולך לבית ספר,היום גם יש לי מגן,וגם סיום לימודים. בכל מקרה לא הייתי הולך. יופי שהם נזכרו הקקות.

Guy Schlesnar

New member
לא

אמרו לי לבוא ביום חמישי לעשות,אבל ביקשתי לדחות אותו אחרי הבגרות בהסטוריה ביום ראשון,ועדיין לא נתנו לי תשובה.

למעלה