סוף סוף השגתי סורק...

שמש א

New member
סוף סוף השגתי סורק...

הי כולם! השבוע נזדמנה לי אפשרות לסרוק מס´ תמונות של דברים שהכנתי די מזמן. התמונה הראשונה היא של פח אשפה שנעשה ע"י הדבקת ניילון נצמד על פח אשפה קטן של שירותים ועליו הדבקתי רצועות רבות של עיתונים ובשכבה סופית, נייר יפה. לאחר היבוש שלפתי את הפח אשפה המקורי. המכסה נעשה גם ברצועות נייר עתון מודבקות על קלקר שחתכתי לעיגול וגם אותו ציפיתי לבסוף באותו נייר יפה. לבסוף עשיתי שתי חורים, השחלתי חבל והרי ידית. בסיום מרחתי לקה לעץ (כי זה מה שהיה לי). באהבה, שמש

שמש א

New member
ולבסוף... שעון YIN-YANG

מכיוון שאני עוסקת ברפואה סינית הכנתי שעון המתאים לקליניקה שלי. זהו סמל היין ויאנג הידוע בכינויו סמל הטאי-צ´י.

עבודות בהחלט מקסימות ../images/Emo57.gif

גם אני ציירתי שלוש תמונות לחדר השינה שלי עם סמל היין ויאנג וכיתוב ביפנית. יצא מקסים. אני שלעומתך, יש לי סורק רק שאין לי מצלמה נורמלית. נ.ב. שלחתי לך מסר. סאני.

av_i_va

New member
נהדר../images/Emo140.gif

אהבתי מאוד. במיוחד את הפח. "קניתי" את רעיון הכנת המכסה. כמובן שכעת אנו ממתינים להמשך... שבת שלום

av_i_va

New member
והפרויקט הבא?

מהו הפרויקט הבא? מקווה שתשתפי בהכנת יצירת החודש. שבוע טוב

שמש א

New member
האמת שהכנתי גם קופסת ממתקים...

הי אביבה וכולן! האמת שהכנתי גם קופסת ממתקים לט"ו באב וצילמתי אותה במצלמה רגילה (כי אין לי אחרת) ואני ממתינה שיגמרו הפילים (יש עוד הרבה תמונות...). אשתדל מאוד להשתתף ביצירת החודש... תודה, שמש

av_i_va

New member
הכל ישמר../images/Emo23.gif

שלחתי בקשה להנהלת תפוז לאפשר פתיחת גלריה נוספת בפורום, אותה אני רוצה ליעד ליצירות של המשתתים, בהתאם לכינוי האישי של כל אחד. בשלב זה אעביר את התמונות לגלריה הקיימת, עד שנקבל פתרון אחר. כבר סיימתי את מלאכת האיסוף והמיון. כמובן שנשמח לראות את התמונות החדשו וממתינים גם ליצירה המשותפת. אני כבר מאוד מסוקרנת ועובדת במרץ (ככל שהזמן מאפשר לי).

שמש א

New member
היישר מהפיתוח...

שלום לכולם
לשימחתי הסתיים לו עוד פילם ומייד סרקתי את התמונה הנ"ל. זהו מובייל העשוי ממפל. לא משהו מסובך להכנה, מביא הרבה אור ואושר לבית (זאת על-פי הפנג-שואי). באהבה, שמש

שמש א

New member
היישר מהפיתוח...

שלום לכולם
הסתיים לו עוד פילם במצלמה ובו תמונה של מובייל העשוי ממפל. זהו מובייל שעל פי הפנג שואי, מביא אושר הביתה... באהבה, שמש

למעלה