סוף סוף השגתי

RoieL

New member
סוף סוף השגתי

את כל ההופעה הראשונה בהחלט של הצד האפל, מה- 20.1.72. ואני חייב להגיד שזה פשוט מזעזע.

flowerboy69

New member
ההקלטה הזו איננה כוללת את כל ההופעה

אותה הופעה ראשונה נקטעה בשיר money עקב תקלה טכנית.הפלויד התנצלו וירדו מהבמה ואז עלו לסט שני של כל הקטעים המוכרים והטובים של אותה תקופה.נדמה לי שבהקלטה שדיברת עליה יש רק 1 או 2 מהשירים של החצי השני של ההופעה.

RoieL

New member
הממ

יש שם עד אמצע מאני, בלי סולואים והגרסא מאוד איטית. אח"כ הם עולים עם AHM והקהל מוחא כפיים.

wommer

New member
האמת היא

שבמחשבה ראשונה, זה נשמע הגיוני שזה יהיה מזעזע...כאילו, האלבום יצא רק ב73', ואולי אתה שמעת משהו שם לא היו סגורים עליו, לא היו בטוחים בהכל... בכל אופן, לי יש כמה בוטלגים שלהם מהתקופה, ואממ יש ל אחד שנקרא live for a friend - הופעה למען רוברט וויט, חברם המתופף(או רק של מייסון). מבחינה מוזיקלית, פשוט מעולה, כל מיני סולאים נמדים גילמור הוסיף שם, למשל בbreath. מבחינה ווקלית פחות טוב, משום מה, ההרמוניקה בין גילמור לרייט לא משהו. ואם מדברים לגבי מבחינת שירה, אז בכלל זה לא משהו... הוא בכלל שכח את המילים של שני השירים היחידם שהוא שר בכל האלבום הזה.(טוב נו, לא את כל המילים)

The Walrus

New member
אני חושש שאתה טועה

כמו שflowerboy69 אמר, ההופעה הראשונה האמיתית של הדארק סייד נקטעה אחרי moeny, כאשר שאר השירים לא בוצעו. בכל מקרה, הביצועים לא היו מאוד מוצלחים ומגובשים באותה תקופה, אבל זה נחמד לשמיעה לדעתי. אני ממליץ על הבוטלג מוומבלי (74\11\16) שכמובן כבר מאוד מגובש. ההופעה הוקלטה בידי הBBC ושודרה ברדיו, מה שאומר שאיכות ההקלטה מאוד טובה יחסית. מאוד מאוד נהניתי מההופעה... ואגב, למי שאמר שרייט שכח את המילים - אתה מתכוון לזה שהוא שר lying supied in the sunshine או משהו כזה בtime? הוא לא שכח את המילים, פשוט אלו היו המילים אז.

RoieL

New member
היו הרבה מילים שונות

אבל דייב זייף בשירים ובברית' בסוף לא נראה לי שהוא היה בטוח שהוא יודע את המילים. בכל מקרה את ההופעה של ה- BBC יש לי, אבל תודה על ההמלצה!

afcon11

New member
שאלה

אולי אתה מכיר את הבוטלג שנקרא The Great Gig On The Moon? האיכות שלו לא משהו אבל גם לא קטסטרופה יש בו את כל הדארק סייד ואח"כ יש את One Of These Days Careful With That Axe Eugene אצלי הוא מופיע ככזה שהוקלט ב-1972. אבל לאור מה שכתבתם, זה לא כל כך הגיוני. כל הבוטלגים האלה כבר עשו לי כאב ראש...יש כמות מטורפת שלהם והאינפורמציה ממש לא ברורה.

The Walrus

New member
הבוטלג שלך

the great gig on the moon, הוקלט ב12 למרץ 72, וזה מאוד הגיוני.

wommer

New member
אני אמרתי שמישהו שכח מילים

אבל לא ריטי, אלא ווטרס בכבודו ועצמו, וגם בהופעה אחרת לגמרי אז לא משנה...

RoieL

New member
הנה הסט ליסט

CD-1 STM BREATH TTS TIME Breathe REPRISE TGGITS הראשוני שברח לי שמו MONEY AHM CWTA CD-2 OOTD ECHOES ASUS

flowerboy69

New member
אוקיי אז זו באמת ההקלטה המלאה

הבוטלוג הישן והראשון שהיה תחת השם eclipes לא כלל את ההופעה המלאה והיה על דיסק אחד.אני חושב שזו הקלטה מאוד מהנה אם כי ההקלטה מהרייבו הרבה יותר איכותית.לגבי ההופעה מוומבלי אז היו שם 2 הופעות נדמה לי ב 15 וב16 ושתיהם מאוד מעניינות וכוללות ביצועים טובים מאוד לשירים.

The Walrus

New member
או בתרגום חופשי

(איזה כיף שאנשים משקיעים בפורום הזה, אה?) CD-1: Speak To Me Breathe The Travelling Sequence (אילתור בלוזי שיהפוך לon the run בסופו של דבר) TIme The Morality Sequence (גרסה חסרת שירה לgreat gig in the sky) Money Atome Heart Mother Careful With That Axe, Eugune CD-2: One Of These Days Echoes A Sacerful Of Secrets

RoieL

New member
סליחה?

למה אתה חושב שאני יודע לכתוב סיקוונס?

למעלה