סוף סוף התחלתי לראות עונה 14

n o g a m o o n

New member
סוף סוף התחלתי לראות עונה 14 ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

לקח לה המון זמן להגיע אבל היא אצלי. ראיתי כבר כמה פרקים ואני מתחילה לחשוש שזה עונה 10 שוב. קבוצה אחת שמנצחת כל הזמן והשניה לא. ניסוי סוציולוגי כבר אמרתי? אמרתי. אז הפעם זה עשירים מול עניים. כמה מצב מנטלי משפיע על הגוף. אם במקום לקטר על כמה שלא טוב להם ראבו היו עושים משהו מיד כשהגיעו לחוף החדש היה להם הרבה יותר קל. רוקי מעצבן אותי, צועק על כולם קובע מי ילך לא עושה כלום כמעט במחנה והוא עצמו לא שווה שום דבר גם לא באתגרים. שבט מוטו מזכיר לי סדרות תיכון אמריקאיות. אה כן ואתם כבר בטח שכחתם את העונה והבנתי גם שלא אהבו אותה במיוחד ,אמשיך לראות ואולי עוד אגיע גם למסקנה הזו.

nell02

New member
העונה שהכי פחות אהבתי../images/Emo58.gif

ספויילר רציני למי שלא ראה: עונה ששנאתי מאוד. טוב אז זה נורא עצבן אותי שהיה שבט אחד שזכה בכל כך הרבה דברים שזה הפך את ההישרדות שלהם לחוויה יותר טובה מלישון בבית מלון. הפרסים שהם קיבלו היו ממש מוגזמים לדעתי. האנשים היו שם ממש מעצבנים ודווקא אלה שהגיע להם לזכות (אלכס מוקי אדגרדו ואפילו סטייסי) עפו והשאירו לגמר את האנשים הכי סתומים. ארל? מישהו זוכר איזשהו אתגר שהוא השתתף בו לפני המרג'? אלכסנדרה (אם ככה קוראים לה..) מה היא עשתה?? כלום! ודרימז שהיה ממש טמבל ובגד ב-כ-ו-ל-ם ואפילו בלי טיפת טעם או חשיבה.. הצוות של הישרדות ניסה לעשות את זה פייר ועירבב בין השבטים למרות שגם אז מוקי אפילו לא זכה לטעום פעם אחת מחיי המותרות שהיו לשבט אייטו.. אבל אם לא היה את הערבוב הזה אולי למיזוג היו מגיעים האנשים שבאמת הגיע להם ולא סתם כי הם עפו בגלל שהם לא הרוב. או שלא

וואי כל כך מסכימה...../images/Emo58.gif

כל הטובים עפו ולבסוף היה גמר מעפן ביותר,אלו שלא היו צריכים להגיע,הגיעו.כאילו קסנדרה? מה היא כבר עשתה? בקושי השתתפה באתגרים, היא פשוט סתם הגיע לגמר, ללא שום מאמץ.

למעלה