סוף סוף זה הגיע

סוף סוף זה הגיע

אתן לא תאמינו, כבר שבוע שלם אני מחכה למחזור שיגיע, והוא פשוט סרב. ואני אף פעם לא מאחרת, להפך, אני בדרך כלל מקדימה!!! היום המחזור הגיע במלוא הדרו, 7 ימי איחור!!! זהו, בשבת אני מתחילה את הטיפול האחרון שלי. כי הפעם אנחנו סוףסוף נתפוס את הביוץ. אז החודש כולם מתפךךות בשבלי (כל אחת בדרך שלה) ונראה את מי שתעז לומר לי שהיא לא מתפללת בשבילי (לא מוצאת אגרוף, אז דמיינו) חוץ מזה שהמחזור הגיע במיוחד לכבוד המחייך שחוזר הביתה לחופשה מהמילואים
אז זהו, לילה טוב מתגעגת לכולכם, שרה.

יעל@

New member
סוזי

המון המון בהצלחה. ועכשיו לקראת השנה החדשה, שישאר לנו רק לדגור.
יעל

שרה, שיהיה בהצלחה ענקית!

שהיום הזה ייזכר בתור היום הראשון של ההריון שלך, שיהיה טיפול מצוין (בלי פספוסים!) ושבעוד חודש תוכלי לבשר לנו בגאווה שאת נוטשת אותנו לאנחות...

ligo

New member
הי סוזי

אני דווקא מעדיפה להתפלל בשבילך במקום להתפךך, אבל איך שאת רוצה...
החודש זה החודש!

נועם@בת

New member
טוב, עכשיו המחייך לא יוכל להגיד

מילה של קיטור על העיתוי הזה של הוסת. בחופשה הבאה כבר יחייך באמת
היום זה היום הראשון של ההריון שלך, ולמרות שאת עוד צעירה- אני לא ממש מרשה לך להשאר מאוחר בפורום שלנו, ומעודדת אותך בעדינות לעוף מפה מהר לפורום הריון
עוד חתירה קטנה ואת על החוף.
נועם

יפעתי&

New member
שרהלה מתוקה ../images/Emo23.gif

מחזיקה את כל האצבעות שלי חזק חזק חזק ומתפללת המון בשבילך שיצליח
שיהיו בשורות טובות
ושתעברי כבר לפורום הבא
אלף
ות

TWEETY =^.^= 4

New member
וואוווו סיבה למסיבה הלילה ../images/Emo9.gif

וסיבה למסיבה עוד תשעה חודשיים

בהצלחה ענקית לסוזי ולמחייך

שבחודש הבא יכאב הפה מהחיוכים על ההצלחה מחזיקה אצבעות לטיפול מוצלח (בתפילות אני קצת יותר חלשה....) זוהרה

../images/Emo50.gif לשרה ולמחייך

מדהים איך לפעמים אנחנו מקדמות את המכשפה בברכת ברוכה הבאה, במקום לחפש איך לעשות לה שמיכה
יאללה, טיפול אחרון ודי. נהיה לנו כבר צפוף פה בסירה וצריך שיצאו קצת אנשים. מחזיקה אצבעות בשבילכם
מרב

מיכל ק-ש

New member
מתפללת ומתפךךת בשבילך ובשביל כולנו

ואם זה יעזור אז גם מתפעעת, מתפדדת, מתפבבת ומתפזזת...

טלי2

New member
בהצלחה שרה-סוזי ../images/Emo57.gif

הפעם המחזור איחר בשבעה ימים, בפעם הבאה אני מצפה ממנו שיאחר בתשעה חודשים, ויפנה את המקום ברוב טובו להריון נחמד.. אז באמת שאני מתפללת איתך ומחכה להודעה המשמחת...

למעלה