סוף סוף זה רשמי... פסטיבל הקא"ק ה-3 18-20 לאוגוסט בסינמטק ת"א! אני אהיה שם ואתם?
ע עופר ברנשטיין New member 9/7/03 #1 סוף סוף זה רשמי... פסטיבל הקא"ק ה-3 18-20 לאוגוסט בסינמטק ת"א! אני אהיה שם ואתם?
M murmur New member 10/7/03 #2 לא הבנתי הכנס שונה מקא"ק לאס"יף? כלומר רק אנימציה (בלי קומיקס וקריקטורה)?
T The Crusader New member 11/7/03 #3 לא לא... הוא פשוט מהווה חלק מן הפסטיבל... אל תדאג זה עדיין בעיקר פסטיבל קומיקס ומדע בדיוני... אני בכל אופן אשתדל מאוד להגיע...זה מסתיים יום לפני יום ההולדת ה 18 שלי... (21)
לא לא... הוא פשוט מהווה חלק מן הפסטיבל... אל תדאג זה עדיין בעיקר פסטיבל קומיקס ומדע בדיוני... אני בכל אופן אשתדל מאוד להגיע...זה מסתיים יום לפני יום ההולדת ה 18 שלי... (21)
A ailag New member 11/7/03 #5 21 לאוגוסט? ../images/Emo9.gif אני ב20 .. שוב הפסטיבל נופל לי על היומולדת! (זה בכוונה?)
M murmur New member 11/7/03 #6 לא, זה פשוט על שנה באותו יום ../images/Emo3.gif וגם היומולדת שלך לא זז.. אז את, אני וניר (זה היה ניר שכתב נכון?) תמיד נהיה באמצע בסוף ויום אחרי קאק"ון
לא, זה פשוט על שנה באותו יום ../images/Emo3.gif וגם היומולדת שלך לא זז.. אז את, אני וניר (זה היה ניר שכתב נכון?) תמיד נהיה באמצע בסוף ויום אחרי קאק"ון