סוף סוף חדשות באמת טובות

סוף סוף חדשות באמת טובות

בקרוב יצא סינגל חדש של אואזיס !!! וזה אומר שבקרוב יצא גם דיסק. וזה אומר שאני אצטרך לשים 80 שקל בצד.

אותי זה משמח ,טוב ?

אני נרגש לקראת סינגל/ דיסק של אואזיס בערך באותה רמה שאתה צוהל כשקיילי מוזכרת (ולא משנה אם זה בגלל שהיא הוציאה דיסק או תקעה גרעפס). לך יש דיסקים של קיילי? לי יש של אואזיס. 10. כולל הופעות חיות, כולל אחת שלקח לי 3 חודשים להשיג אותה . כן, אני ממש אוהב אותם למרות שהם לא יפים וחטובים , אלא פשוט בגלל שכששמעתי את " שייקרמייקר " אהבתי, וגם את "סופרסוניק" , וככה זה נמשך עם כל שיר שלהם . ואתה רוצה להרוס לי את החגיגה ??????????????

יקירי, יש לי לא רק דיסקים של קיילי

אלא אפילו את הראשון של אואזיס. אלא מה? במקום להתמקד במוזיקה (שהיא אגב, חיקוי של הביטלס) הם בחרו לשעמם לי את הצורה עם נוכחותם המעיקה, להתעקש לעשות פרובוקציות שמרגשות לי את התחת, ולהמשיך להוציא שירים נוראים ואיומים (היו צריכים לפרוש אחרי הראשון, הם לא הבינו שממנו הם רק יתדרדרו?). הם ניסו ליצור באאז לפני השעממומון הקודם שלהם, ולא הלך, ואני מקווה שהחדש ילך בעקבותם. בסוגיית בלייר-אואזיס לא הייתה לי ממש עמדה (וונדרוול הוא יפה, ומצד שני אהבתי מאד את טו דה אנד) אבל כל מה שקשור בלהקה הדוחה הזאת וחבריה עושה לי אנטי אוטומטי (וגם כידוע, בין מעריצהןם למעריצי הקיילי שוררת איבה עמוקה). שיחגגו, שיעשו מה שבא להם, רק שלא אצטרך לראות אותם יותר מדי בטלויזיה או לשמוע מאיזה מבקר פלצן בארץ כמה הדיסק החדש שלהם טוב ומוצלח ושאר הבלה-בלה-בלה (בשביל זה יש להם את ניק קייב).

חוץ ממידע על התקליטיה שלך

לא חידשת לי כלום. חיקוי של הביטלס ? כאילו, דההההה. כל ילד בן שנה כבר יודע ממי הם הכי מושפעים. בנוגע לקיילי- ברור שבאחת מפליטות הפה של הגאלאגר´ז היא הופיעה, ומן הסתם הם לא היללו ופיארו אותה. לגבי הדיסקים - "דפנטלי מייבי " היה מרענן, מושך, זורם, כל מה שרק אפשר לאמר לטובה על דיסק - אבל לטעמי לפחות " מורנינג גלורי " עולה עליו בהרבה , ומכיל את שמפיין סופרנובה שהוא השיר החביב עלי , וגם " בי היר נאו" לא נופל ממנו . מה שכן אני מסכים איתך - האחרון שלהם היה מאוד חלש וכלל רק 4-5 שירים טובים (והמקטרגים יטענו שפחות) , ואני קבלתי פיצוי בדמות "מוכרים למליונים " , דיסק הופעה חיה טוב מאוד שלהם , כולל כמה ביצועים יפים לשירים בינוניים ב"סטנדינג". והערה אחרונה על מבקרי המוסיקה : מי בכלל קורא את הבבל"ת שלהם ???.?

האמנם???

ג´רי ואני מסכימים על משהו???? כל מעריץ רציני של הביטלס בז לאחים גלאגר. יש הבדל בין "השפעה" לבין ניסיון פתטי לחיקוי, והתוצאה עלובה כפליים מהניסיון! גם לי יש את האלבום הראשון, אבל הפעם האחרונה ששמעתי אותו הוא בשבוע אחרי שקניתי אותו, אי שם בניינטיז. האחים גלאגר לא שווים את מיליון שיעות השדור בVH1 או את הדיו שהמבקרים מבזבזים בכתיבת ביקורת על האלבומי זבל שלהם. יאללה, שייעלמו כבר! סוזן

KM-AIR

New member
הם שני פרובוקטורים

שמשתדלים לעצבן, וכמה שיותר. יש לי את "דפינטלי מייבי"- גם בקטע הזה אני חולק עם ג´רי כי זה באמת אלבום טוב, אבל אני כבר לא מאזין לו- בגללם! ג´רי צודק שהם לא שמים את המוסיקה בעדיפות ראשונה, אלא "קודם נעצבן, אחרי זה נשיר" כל השערוריות סביבם ממש מיותרות. למה לריב עם אנשים? למה לקרוא לזמרות מסויימות לסביות רק בגלל שהן שרות עם רובי וויליאמס? זה בולשיט! גם אני התעצבתי מאד שקראתי שהם חוזרים... טוב, לפחות ניקול אפלטון הטיפשה קיבלה את מה שמגיע לה...

למעלה