סוף סוף חזרתי מארה"ב...

coefly

New member
סוף סוף חזרתי מארה"ב...

אז לכל מי שלא הבין למה אני לא כותב יותר הודעות בפורום מבין עכשיו שחזרתי מארה"ב אחרי שהדרכתי שם סירות מפרש וטיפוס קירות במשך 4 חודשים...היה מדהים וטוב שהיה כמו שאומרים. כרגיל מדי שישי שבת אפשר יהיה לבוא לחוף פולג בנתניה להתנסות על הבאגים הרבים שלי ועל המאונטיין בורד...אני תמיד שמח לעשות סיבובים ולהסביר לכל מי שרוצה. לחגית היפה...הלוואי תבואי כבר לים לראות אותי עם הבאגי...תאמיני לי את לא רצינית את...מה אני צריך להתחנן אליך שתעשי הפסקה ותבואי לראות את הבאגי וסוף סוף לעשות סיבוב כמו שצריך...אני לא מבין...
סתםםם אני צוחק...אבל באמת אולי תבואי כבר...?! ולכל אוהבי העפיפוני כוח, פעלולים ובאגי...מקווה לראות אותכם בתחרות שאני מחפש לה בימים אלה ספונסרים....תחרות הבאגי והמאונטיין בורד ה -3 של ישראל. נקווה שיהיה מוצלח כמו כל שנה... יאללה צ'או לבינתיים

hagitoz

New member
ברוך הבא ../images/Emo8.gif

היי, נשמע שעשית כיף חיים, לגבי, אני אכן בעייתית, מאז שפתחתי עסק בקושי יש לי זמן לענות לכם על השאלות
אבל כמובן שהפורום בסדר עדיפות גבוה ביותר ולכן אני עושה מאמץ בין לבין להמשיך להחזיק מעמד ואתם עוזרים - אז תודה!! ובגלל שאני מאוד עסוקה לא יוצא לי כל כך בשלב הזה לצאת מאזור תל אביב, אבל אני מבטיחה שבהזדמנות הראשונה שייצא לי אני יודיעה על כך ואשמח להתנסות בבאגי ולעשות פעלולים
בהצלחה בחיפוש הספונסרים , מחזיקה אצבעות, חגית עוז

coefly

New member
כנס לתגובה הזאת כנס..!!

טרבלסי יקר... אני לא רוצה להביח אותך פה מול כולם ולהגיד להם כמה פעמים קבעתי איתך בבית ינאי ופעם אחת אפילו לא הופעת....חחחחחח...בכל מקרה זה הכל טוב ויפה שאתה מלא מרץ ורוצה להתחרות וחושב ואני מדגיש חושב שאתה גם הולך לנצח...אבל בינתיים הנצחונות מארצות הברית עכשיו אצלי בבית...ואני בינתיים מחזיק בסגן אלוף הארץ בהעפת עפיפונים (פעלולים וכוח)...ככה שאני במקומך לא הייתי כל כך מתרברב לפני שהייתי מנסה להתחרות. אני תמיד ישמח לעוד משתתפים...ובמיוחד למשתתפים עם רוח ספורטיבית שרוצים לנצח כמוך...ככה התחרות תהיה יותר שווה. קיצורים גיבור יקר...תגיע לתחרות שהיא תהיה או שסתם תגיע לחוף ונראה מה אתה יודע לעשות.

hagitoz

New member
חברים יקרים, שכחתם שיש אותי ../images/Emo8.gif

נראה לי שקצת התבלבלתם, שכחתם שיש כאן מין נשי ודי מאיים

coefly

New member
חחח...מזמן כבר לא מתחרים...

אז קודם כל כבוד למין הנשי... חגית תאמיני לי שלא שכחתי אותך...אני פשוט לא ידעתי שאת יודעת באגי...אבל זה לא נרוא כי גם מי שלא יודע יוכל להשתתף בתחרות...ישנם כמה רמות לתחרות. בכל מקרה טרבלסי יקר...האנשים שאתה מדבר עליהם רובם לא מעוניינם להתחרות...תאמין לי שדיברתי קודם כל איתם...את כולם אני מכיר ועם כולם אני בקשר יומיומי אנחנו הרבה פעמים נוסעים ביחד. אז כמו שאמרתי רובם לא רוצים להתחרות ורובם בכלל לא מתחרים ולא נוסעים יותר כי הם מכרו את הציוד או שנפטרו ממנו בצורה כזאת או אחרת. קיצורים חבל על הדיבורים שלי ושלך...איך אומרים דיבורים כמו חול ואין מה לאכול...חחח :) תגיע לחוף ונראה מה אתה יודע...יכול להיות שאני עוד יופתע...אני לא שולל כלום. ושאתה בא תביא איתך את חגית...חחחח

natyh

New member
חגית

לוקח קצת זמן לשלוט בבאגי זה די שונה ממה שאת רגילה סגנון שונה עפיפון שונה אין לו בר הרכיבה היא לפנים ולא על הצד כמו בקייט זה ספורט שונה .

למעלה