סוף סוף יוני העמיד את איתן במקום על ההתנשאות

tapuzo

New member
סוף סוף יוני העמיד את איתן במקום על ההתנשאות

הוד מעלתו נחת לקרקע.. כנראה שבעבר היו ביניהם פיצוצים סביב הנושא הזה וזה יוצא החוצה במיוחד עכשיו כשהם הקונוסים סביב הוד מעלתו שחרד לתדמיתו ומתרגז יותר על זה שהבנות שמעו אותם רבים ואת ההערה של יוני שלא יתנשא מעליו שהתפרצה במהלך המשחק בחצר.. מן הסתם יש פה משהו עמוק הרבה יותר על היותו אוזן קשבת לבנות אך נטול כל פניות מצידן, ברור שזה היה מציק לכל חבר שנכנס וצריך לסבול את חבר שלו הופך למושא ההערצה ולשמוע את זה מ-13 בנות יום ולילה..

lapin1000

New member
זה ברור שהוא אוכל את עצמו

הוא מקרקר סביב הבנות 24/7 והבנות עושות לו טובה וזורקות לו פירורים. הכל מסתובב סביב חברו החתיך. הקינאה שלו היא מתכון לפיצוץ. איתן חכם ופיקח ומבין את הסאבטקסט לכן ענה לו בגדלות נפש. כשיוני יצא מהבית יחזור לגודלו הטבעי.

tapuzo

New member
הסיפור היה על הערה במשחק

הם שיחקו כדורעץ מאולתר בחצר והתווכחו אם משהו היה נקודה או לא. יוני אמר לו שהוא מתפרץ עליו אז איתן אמר לו מה אני יעשה אני תחרותי. יוני השיב לו - אל תתנשא עלינו כולנו ספורטאים ותחרותיים. וזה חשף ביניהם ריבים מהעבר שכנראה דיברו עליהם לפני הכניסה לבית כי איתן שחרד לתדמיתו כל כך כנראה לא רצה מריבות עם חבריו..

רגע רק רגע

Active member
קשה לי להאמין...

שאיתן ןיוני לא יריבו עד סוף התכנית. יוני כבר הראה נסיונות "מרידה" בהוד-פוציותו... האם זהו הקרב האמיתי בוילה?

בא לי לדחוף לאורבך פלפל חריף לתחת

איזה יבששש הבן אדם מתנהג כמו בתול תעיפו אותו כבר תביאו כמה ערסוואתים שילמדו את הצפונבוניות מזה גבר-גבר ואז יתחיל האקשן. קחו גם את יוני בלוני (עם הבלון הקבוע במצח) ותתחילו כבר לתבל את התוכנית הזאת בתבלינים חריפים כי בינתיים חסר הרבה הרבה פלפל...

JasPoint

New member
יוני חי בסרט שהבנות שם רוצות אותו

היה מצחיק לראות אותו בפרק מתלבט על איזה כוסית הוא ילך... הן בסך הכל רואות בו ידיד שאפשר לדבר איתו.

tapuzo

New member
תכלס הוא מיותר שם כמו שני החברים האחרים..

רק שלקח שבועיים ואקשן עם דניאל כדי שהם יקלטו שהם סיידקיקס בלבד. אני מניח שהבנות ינסו להתחיל איתן למטרת לחץ שלהם על איתן אם יעמדו להדחה, זה הכל. אבל עבור מליון שקל הבנות האלו גם יתמזמזו גם זו עם זו אם צריך.

קשקשה9

New member
תפוזו זה כבר קורה....בשביל מיליון שקל ו/או

פירסום הן יתמזמזו גם עם שליח האוכל שמגיע על הטוסטוס

tapuzo

New member
תכלס את מכניסה לשם 3 שליחים עם קוביות..

ואומרת להן שבין 4 הזוגות שישארו בסוף תהיה התחרות על מליון שקל ועכשיו הבנות מתחרות על איתן ועוד שלוה, הן לא רואות את איתן ממטר.. זה ברור שרק בגלל הסיטואציה הזו איתן מקבל איזה הילה מוגזמת, ולכן גם לא בחר חברים מאד שווים.. הוא בחור מחושב זה אנחנו כבר יודעים אז בחר את בן בגילו שנראה פחות טוב, את קרחת בן 35 ואת יוני בלוטה. כך הוא ייצא הכי מושך..

קשקשה9

New member
זהו !!!שמתחילת התכנית אני תוהה איך הוא לא

מצא חברים קצת יותר אטרקטיבים ומסתבר שזו הסיבה יש מצב שזו הסיבה

tapuzo

New member
נו מה נולדנו אתמול? ברור שזו הסיבה

הוא לא רצה שמישהו יקח ממנו את הספוטלייט.. הוא הכוכב, אני מבטיח לך שאם היה מדובר באיתן + 3 בחורים שמתחרים זה בזה, הוא היה מסרב. הוא אליטיסט ומתנשא כי יש לו בראש שהוא סלב והתוכנית הזו בכלל תעיף אותו על עצמו כשהמורעבות היפות לקשר סביבו מתחרות עליו..

האמת מצחיק שכתבת שליחים,חחח כי השליח של האוכל

של הבנות נראה הרבה יותר מעניין ומצחיק מהצנונים האלו.חחח כל הבנות שם אוהבות אותו מאוד גם.

למעלה