סוף סוף יושבת לכתוב - הודעת פתיחה

דנדוש2009

New member
סוף סוף יושבת לכתוב - הודעת פתיחה

הי, זוכרות אותי מהמפגש, החלפתי שם ... נסיתי כמה פעמים במהלך השבועיים האחרונים להיכנס ולכתוב אבל לא היו לי אנרגיות, בכל פעם שהתחלתי לכתוב משהו, התחלתי גם לבכות... גם עכשיו אני לא כל כך מצליחה להביא עצמי לכתיבה. ולפני שאני ממשיכה להשתפך רציתי לומר: דנה -ראשית מאחלת לך החלמה מהירה, תהיה בריאה וחזקה חקראת הטיון. מזל טוב להוצאת הספר - מקווה שאוכל לקנות אותו. בקושי רב הצלחתי לקרוא המכתבים שכתב בזמנו עודד. לקראת ה-30 של דניאל (שנערך בשבוע שעבר) חפשתי השראה וקראתי שוב את אותם מכתבים ואת מה ששרון כתבה באתר של ירדן. אילנה - חשבתי עליך הרבה ביום האזכרה של רונן - 6 שנים ואני מבינה שהכאב חד מתמיד. דליה- גם לי אין טעם וצבע לחג שמתקרב. המבצעים והקניות וההמולה סביב- נראים לי מה זה עמומים ורחוקים. מקווה שאוכל לשרוד החג, דניאל אהבה מפגשים משפחתיים ובליל הסדר נהגה לשיר לפני כולם את "משה בתיבה" ואת "מה נשתנה" - מקווה שאוכל לשרוד את הערב הזה. יוני- משתתפת מאוד באובדנכם הכבד, קראתי על האסון בעיתון וראיתי לאחר מכן את הודעתך בפורום. אני נעזרתי פעם אחת בפסיכולוגית שמתמחה בטיפול בטראומה ונראה לי כי לאחר החג אצטרך לחזור לטיפול יותר ממושך ומשפחתי. אמא של ילד, יפית, נטלי, שרון - מוסרת לכם ד"ש חם, שמחתי להכירכם במפגש, מקווה לשמור על קשר. זהו לפעם הראשונה, אמשיך לכתוב ואצרף תמונה (אם משהו יכול להסביר לי כיצד עושים זאת) של החלקה שהקמנו שיצאה ממש יפה ואולי כמה מקטעי הקריאה שכתבנו במהלך ימי האבל. ביי, הולכת להעיר את הקטנצ'יק לקראת הליכה לגן.

eaz1514

New member
בקר טוב אמא של דניאל

אני מלאת הערכה על עצם הכתיבה זמן קצר כל כך אחרי האסון. בכלל לא הבנתי איךך הגעת למפגש. יש בך כוחות שמאוד יעזרו לך בהמשך. תיקון קטן, רונן שלי נפטר לפני 5 שנים בינואר 2004, לדורון של ענן כבד (שלא היתה במפגש) היתה אזכרה 6 ביום ו'. דווקא אצלי הכאב בלתי נסבל ביום ההולדת אבל יש עוד חודש וחצי, וחג לעבור. אני רוצה להכין אותך לעוצמות הכאב והרגשות שתחושי בסדר הראשון , עד כמה שמתכוננים זה מכה חזק מאוד. נשמח לקרוא כשיהיה לך כוחות לכתוב ולשתף. יום רגוע אילנה, אמא של רונן

דנדוש2009

New member
הי אילנה

מצטערת על הטעות, זה מה שקורה שכותבים והדמעות מטשטשות את הראייה. נשתמע בפורום, ענת

הי

יופי שמצאת את הכוחות לחזור לכאן. מקוה שתרגישי נוח להשאר. אילנה כתבה הכל ממש קולע. את כל-כך בהתחלה, הכל עדיין טרי ולדעתי ממש לא ניתן לעיכול, הדרך עוד ארוכה ולא פשוטה, ובעצם אף פעם לא פשוט. גם אני שמחתי להכיר אותך במפגש, ואשמח לראות תמונה של חלקת הקבר של דניאל, אחרי ההתכתבות ההזויה ביננו........ בעניין הספר - גם אני לא הייתי ממליצה בשלב מוקדם כל-כך לקרוא אותו. אין ספק שהוא לא קל, ויש לך מספיק משלך כרגע. הוא יהיה על המדפים גם בעוד שנתיים שלוש. וגם אף פעם לא, זה בסדר גמור. תעשי רק מה שטוב לך, רק מה שיחזק אותך, זה הכי חשוב.

דנדוש2009

New member
הי דנה

הי דנה, איך את מרגישה, מקווה שטוב יותר. את יכולה להנחות אותי כיצד לעלות תמונות ולצרפם להודעה? נראה לי שאנסה לרכוש את הספר שיהיה על המדף שלי בבית, לקרוא... בטח בשלב מאוחר יותר. אני נוסעת למספר ימים ואחזור ביום שני, ביי, ענת

koval10

New member
שלום ענת

טוב שאת כאן. מקווה שהפורום, קריאה וכתיבה וכולנו כאן יעזרו לך להרגיש אולי קצת יותר טוב. כמו שנראה לי החג יהיה קשה, זה החג הראשון בלי דניאל. איך את מתכוונת להעביר את החג? אנחנו כנראה נלך לאחות, במידה והם יסעו בדקה ה90 אולי אנחנו נארח את האחין שלי עם אשתו ואת אמא שלי. מקווה שנצליח לעבור את החג כולו, גיל תמיד אהב לקרוא הגדה של פסח. הוא וגיסי תמיד הקפידו מאד על מנהגי החג ואנחנו, שאר המשפחה רק צחקנו. לא יודעת מה יהיה הפעם. ענת, מה שלום שאר המשפחה, בעלך והילדים? מחבקת

למעלה